QUOTE(manjana @ 2006 08 29, 13:18)
Labai keista ginčytis su anonimu. Kas vis tik tas žmogutis? Gal jis pats priklauso tik "daugintojų su dokumentais" kategorijai, todėl jam viskas atrodo labai lengva ir pigu?

Aš sakyčiau, Lietuvoje keletas (na gal keliolika) veislynų yra verti LABAI gero veislyno vardo. dauguma tikrai verti veislyno vardo. Na, žinoma, yra ir tokių, kurie to vardo neverti - bet tvirtinti, kad dauguma neverti, gal truputį per drąsu, ką? Ar taip jau gerai nusimanai kinologijoj, kad galėtum nepažįstamus žmones kaltinti tokaiis dalykais?
va va įrodymas, kad pro pirštus skaitot mano postus ir tik užpuolinėjat po to

taigi pabrėžiau, kad čia ne mano mintys, o tas kinologas man taip sakė

beje, rodos jis pats neveisia šunų, tik kitokius gyvūnėlius, bet negaliu tvirtinti

jis yra kaip pirmininkas ar prezidentas (nežinau kaip tiksliai jis ten vadinasi).
Bet... jeigu kinologijos vienas iš viršenybių man taip sako, tai kaip man netikėti iš tikrųjų

jūs gi čia rašydamos ir visokius pavyzdžius pateikdamos irgi norit mane bei kitus įtikinti. Aš nežinau kuriais man tikėti.
Bet man ir nerūpi taip labai kaip gali pasirodyti

tiesiog visada yra ir kita reikalų pusė: čia kaip pavyzdys - vienam dokumentuotas vis serga, o kitam be dokų sveikas ar pan.
todėl nesuprantu, kodėl taip aršiai ginate tik vieną pusę
aš juk niekur neparašiau, kad pirkti tik be dokų ar tik su dokais, rašiau tik kad daug kas priklauso ir nuo sėkmės, ir iš viso nuo supratimo apie vieną ar kitą veislę
Papildyta:QUOTE(Dianela @ 2006 08 29, 13:28)
kalbėjau su vienu iš garsių kinologijos atstovųSpėju dėdė su ūsais

QUOTE(Dianela @ 2006 08 29, 13:28)

ne tas apie ką galvojat, tas be ūsų

na taip, aš tą tiksliai žinau, kad jis tame mieste yra krūčiausias

o iš kur žinau, čia jau mano reikalas
nebijokit, nieko tokio blogo jis nesakė, tiesiog tai, kad ne visi šitaip jau stengiasi gerinti ir gryninti veislę ir jo paskaičiavimais, net pats kritiškiausias kalės nėštumas ar gimdymas ir priežiūra po to šitiek daug nekainuoja

gal didelio pelno ir nėra, bet ir ne nuostoliai kaip kai kas bando įrodyti
Papildyta:QUOTE(Dianela @ 2006 08 29, 13:28)

QUOTE(Dianela @ 2006 08 29, 13:28)

ne tas apie ką galvojat, tas be ūsų

na taip, aš tą tiksliai žinau, kad jis tame mieste yra krūčiausias

o iš kur žinau, čia jau mano reikalas
nebijokit, nieko tokio blogo jis nesakė, tiesiog tai, kad ne visi šitaip jau stengiasi gerinti ir gryninti veislę ir jo paskaičiavimais, net pats kritiškiausias kalės nėštumas ar gimdymas ir priežiūra po to šitiek daug nekainuoja

gal didelio pelno ir nėra, bet ir ne nuostoliai kaip kai kas bando įrodyti
Papildyta:QUOTE(BlueBelton @ 2006 08 29, 14:59)
Va va.. labai pažįstama situacija.. Mūsų vieni kaimynai yra tokie irgi asocialūs.. Na supraščiau jei tai būtų kitokia vislė.. na gal šuo prisitaikytų.. bet pirkti be dokų šarpą su jo visom alergijom

nu tai va, juos ir reikėjo šviesti, o ne forumiečius, kurie šunų negalabija ir dievina tokius, kokius turi