Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda priežiūros priemonės vaikams

Niu mes irgi nusipirkom isbandyti maudynems atpalaiduojanti medetku emulsija ax.gif tai isbandysim,tikiuosi tiks 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, gal kuri mamike gali mestelti nuorodele tarpininkes per kuria butu galima butu isigyti keleta daikteliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nainaa @ 2009 07 03, 18:28)
Niu mes irgi nusipirkom isbandyti maudynems atpalaiduojanti medetku emulsija ax.gif tai isbandysim,tikiuosi tiks 4u.gif

mes irgi tokią emulsiją naudojom. Jau vieną buteliuką baigėm, pirksim dar.. Nepigus dalykas, bet labai geras thumbup.gif nesausina vaikučio odelės, švelni..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elian: 09 liepos 2009 - 11:42
As naudoju pieneli i vonia, kai tingiu lakisiaus ar ramuneliu arbata daryti.
Pati veideli tepliojuosi kremuku veidui. thumbup.gif tinka, nes mano oda labai jautri visokiems kitiems kremams, ir negaliu jokio atitaikyti. O Weledos - tiko.

Lelytei dar naudojame uzpakaliukui cinko tepaliuka.
O Weledos aliejuku lelyte istryniau pacia pirmaja diena, kai tik parsiveziau is ligonines. Per kelias dienas masazuojama atserpatojusi odele graziai nusieme.

Nuo to karto kasdien daromes ,,grozio proceduras": mazule nurengiu, o kol ji patenkinta spardosi ir guguoja, letai padarau masaziuka - kojyciu, kunelio, rankyciu ir galvytes. Jai thumbup.gif patinka.
Atsakyti
Sveikos, mamos ir busimos mamos 4u.gif

Noriu pasidziaugti kartu su Jumis, jau antra diena kaip veikia internetine svetaine www.mamosturgelis.lt . Cia Jus galite pirkti/parduoti/keisti/dovanoti vaikiskus bei mamoms skirtus rubelius bei daiktus. Tikiuosi si svetaine bus jusu pagalbininke.

Nepykite, kad isiverziau i Jusu pasnekesius. blush2.gif
Atsakyti
Aš ir labai patenkinta weledos gaminiai savo kūdikiui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nesmerk @ 2009 05 12, 18:56)
as pirkausi labai nemazai weledos  produkcijos, tik perkam mes ne LT, o per interenetiniu parduotuviu tarpininkes. ten viskas gerokai pigiau ir didesnis pasirinkimas. dar yra puikiu lasu nuo slogos, dar kremukai nosytei nuo slogos, kosulio eleksyras ir dar daug visko...ko abejoju ar cia pas mus yra ax.gif  dar nenaudojau pati nieko, tik va surikiuota laukia seimininkes, kol si ateis i pasauli.
o nosies lasus naudojo mano sunus, sake,labai malonu nosyteje. jie nekelia alergijos ir galima naudoti ilgokai, ne taip ,kaip kelias dienas lasu nuo slogos.

gerai butu suzinoti kontaktus rolleyes.gif

As irgi nestumu metu ir dabar dar naudoju nuo striju aliejuka, tai esu patenkinta thumbup.gif
Savo pupai naudojam aliejuka, kuri ipilam kartais i vonele, tai odele loabai svelni buna thumbup.gif
ESU PATENKINTA WELWDOS PRODUKTAIS
Atsakyti
Mes irgi naudojam weledos produktus, mums tinka ir patinka biggrin.gif
Atsakyti
as kolkas jais tik domiuosi,skaitineju visur,beje cia daugelio nuomone labai gera,manau reiks ka nors isigyti
Atsakyti
QUOTE(Bozinda @ 2009 08 17, 18:49)
gerai butu suzinoti kontaktus rolleyes.gif

Ir as noreciau kontaktu ax.gif
Atsakyti
Labai patiko kremukas nuo issutimu smile.gif Tik pamatau,kad subiniukas sunta,odele parausta,patepam ir paraudimas labai greitai praeina rolleyes.gif Liuks.
Atsakyti
Mes turėjom kremuką užpakaliukui tepti su medetkom ir cinku, likom labai patenkinti 4u.gif
Atsakyti