Naudojame aliejuka (labai labai tinka mazo mazyles odelei), pieneli voniai ir dabar isigijome krema nuo salcio ir vejo.
Tikrai super priemones.
Naudojame aliejuka (labai labai tinka mazo mazyles odelei), pieneli voniai ir dabar isigijome krema nuo salcio ir vejo.
Puikios priemonės
Naudojom medetkų muiliuką, vonios pienelį. Dabar naudojam šampūną ir kūno prausiklį. Žadu dar įsigyti dantų pastą ir kremą nuo šalčio
nenusivylem dar,naudojam muiliuka ir prausikli,ovyras vaikiska krema saltam orui
abu vyrai patenkinti
Mes turim dantu pasta ir kremuka nuo vejo ir salcio.
Kremu tepasi ir vyras ,sake labai geras
Mes naudojam dantu pasta - super
QUOTE(Lukos_mama @ 2009 10 24, 00:15)
ar verta pirkti kremuka nuo vejo ir salcio?
kai ne tokios jau labai pas mus saltos ziemos? neapsisprendziu ka daryt..patarkit,ar nebus pinigai ismesti veltui
aciu 
Kadangi, tas kremukas nuo šalčio ir nuo vėjo, aš tepu žandukus, visada kai einam į lauką. Labai patenkinta. Kai lauke pasirodo minusinė temp., pasitepu savo žandus ir aš
O kalbant apskritai apie Weledos produkciją, man ji labai patinka
Mums tai produktas nr.1 buvo Weledos cinko kremas su medetkoms vaiko užpakaliukui. Pasiteisino 150 proc. Jo sunaudojom bala žino kiek
Dar naudojam vonios šampūną - pienelį irgi labai smagus. O vat kremo nuo šalčio ir vėjo kažkaip nelabai. Porą kart pabandžiau patepliot, ale kažkokio labai super efekto nebuvo tai ir padėjau...
naudojam kremuka nuo salcio ir vejo-nepakeiciamas
QUOTE(Chloe @ 2010 01 13, 20:36)
Ar gali kremas nuo salcio ir vejo alergizuoti?
Nors ir patepu pries lauka skruostukus, labai parausta - kaip pomidoras, nepatepu - tik siek tiek parausta
.
Nors ir patepu pries lauka skruostukus, labai parausta - kaip pomidoras, nepatepu - tik siek tiek parausta
Ir mums taip pat...