Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda priežiūros priemonės vaikams

Mes naudojam Weledos pastą, ji tinka nuo pirmo dantuko ir nieko tokio jei vaikas ją suvalgys ( ką dabar ir darom). Mum ji thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi nusipirkom Weleda nappy kremuka,bandom,lyg ir gerai thumbup.gif
Atsakyti
Naudojam Weledos medetku krema nuo issutimu. Kol kas viskas liuks thumbup.gif
Atsakyti
naudojam nemazai weledos produktu. siunciames is uk. www.naturalnursery.co.uk. siaip apie weleda yra ne viena tema sukurta kitose forumo temose - paieskokit, gausit info ko gero apie kiekviena produkta smile.gif
Atsakyti
mes irgi naudojame weledos produktus ir esame labai patenkinti thumbup.gif vaikiukui aliejuka, pieneli maudynems ir kremuka nuo issutimu. beje, pastaraji naudoju ne uzpakaliukui, nes nereikia, bet kakliukui biggrin.gif nes rinkutes neleidzia cirkuliuoti orui, tad kai labai karsta sunta biggrin.gif saltajam sezonui pirkau kremuka nuo vejo ir salcio.

Simis, o kodel siunciates, juk yra ir pas mus ir turbut pigiau neiseina? g.gif gal pasirinkimas didesnis g.gif
Atsakyti
Pries gimtant leliui, susipirkau visa weledos komplekta naujagimiui. Realiai naudoju tik muiliuka (daugiau jokiu losjonu ar sampunu nereikia), uzpakaliukas mano maziui sunta tik kai dantys dygsta - weledos nappy cream neveikia, reikia stipresniu cinko tepalu tept. Siaip labai gera produkcija, ir pati sau naudoju
Atsakyti
Mes irgi naudojam Weledos produktus - kremukas su cinku labai tinka, labai lengvai tepasi, odytes nesausina; o kremukas nuo vejo ir salcio tiesiog superinis thumbup.gif , net vyras paslapciom juo pasiteplioja lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vauikučiai gavo dovanų Weledos šampūną - dušo želę. Super dalykas, aš ir pati naudoju, labai patinka, nereikia plaukų balzamo naudot.
Atsakyti
ar verta pirkti kremuka nuo vejo ir salcio? smile.gif kai ne tokios jau labai pas mus saltos ziemos? neapsisprendziu ka daryt..patarkit,ar nebus pinigai ismesti veltui g.gif aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2009 08 29, 10:15)
Mes naudojam Weledos pastą, ji tinka nuo pirmo dantuko ir nieko tokio jei vaikas ją suvalgys ( ką dabar ir darom). Mum ji  thumbup.gif

O tai tik išdygsta pirmas dantukas ir jį jau valote? Su ta pasta?

Aš Weledos produkcija apsirūpinau kuri skirta mamai ir kūdikiui dar prieš gimdymą. Liko aliejuko kūdikiams nuo pilvuko pūtimo. Kur dabar jį dėti? Pilvukui nebereikia, jau per didelis.
Atsakyti
naudojam dantu pasta,kremuka,esam patenkinti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukos_mama @ 2009 10 23, 22:15)
ar verta pirkti kremuka nuo vejo ir salcio?  smile.gif kai ne tokios jau labai pas mus saltos ziemos? neapsisprendziu ka daryt..patarkit,ar nebus pinigai ismesti veltui  g.gif  aciu  mirksiukas.gif

patarciau pirkt 4u.gif
Atsakyti