Mes irgi nusipirkom Weleda nappy kremuka,bandom,lyg ir gerai

Naudojam Weledos medetku krema nuo issutimu. Kol kas viskas liuks

naudojam nemazai weledos produktu. siunciames is uk. www.naturalnursery.co.uk. siaip apie weleda yra ne viena tema sukurta kitose forumo temose - paieskokit, gausit info ko gero apie kiekviena produkta

mes irgi naudojame weledos produktus ir esame labai patenkinti
vaikiukui aliejuka, pieneli maudynems ir kremuka nuo issutimu. beje, pastaraji naudoju ne uzpakaliukui, nes nereikia, bet kakliukui
nes rinkutes neleidzia cirkuliuoti orui, tad kai labai karsta sunta
saltajam sezonui pirkau kremuka nuo vejo ir salcio.
Simis, o kodel siunciates, juk yra ir pas mus ir turbut pigiau neiseina?
gal pasirinkimas didesnis

Simis, o kodel siunciates, juk yra ir pas mus ir turbut pigiau neiseina?

Pries gimtant leliui, susipirkau visa weledos komplekta naujagimiui. Realiai naudoju tik muiliuka (daugiau jokiu losjonu ar sampunu nereikia), uzpakaliukas mano maziui sunta tik kai dantys dygsta - weledos nappy cream neveikia, reikia stipresniu cinko tepalu tept. Siaip labai gera produkcija, ir pati sau naudoju
Mano vauikučiai gavo dovanų Weledos šampūną - dušo želę. Super dalykas, aš ir pati naudoju, labai patinka, nereikia plaukų balzamo naudot.
ar verta pirkti kremuka nuo vejo ir salcio?
kai ne tokios jau labai pas mus saltos ziemos? neapsisprendziu ka daryt..patarkit,ar nebus pinigai ismesti veltui
aciu

QUOTE(melana @ 2009 08 29, 10:15)
Mes naudojam Weledos pastą, ji tinka nuo pirmo dantuko ir nieko tokio jei vaikas ją suvalgys ( ką dabar ir darom). Mum ji 

O tai tik išdygsta pirmas dantukas ir jį jau valote? Su ta pasta?
Aš Weledos produkcija apsirūpinau kuri skirta mamai ir kūdikiui dar prieš gimdymą. Liko aliejuko kūdikiams nuo pilvuko pūtimo. Kur dabar jį dėti? Pilvukui nebereikia, jau per didelis.
naudojam dantu pasta,kremuka,esam patenkinti

QUOTE(Lukos_mama @ 2009 10 23, 22:15)
ar verta pirkti kremuka nuo vejo ir salcio?
kai ne tokios jau labai pas mus saltos ziemos? neapsisprendziu ka daryt..patarkit,ar nebus pinigai ismesti veltui
aciu 

patarciau pirkt