Aš taip pat noriu pradėtirašyti savo kleckui dienoraštį, manau, jog kai paaugs, tai tikrai faina jam bus pavartinėt

Aš taip pat vedu dienoraštį, manau bus idomu, bet plaukų srogos nekirpau
gaila iškirt vaikui, o ir plaukų spalva matys nuotraukose, kam kirpt

QUOTE(villu @ 2007 04 23, 00:23)
Manau, kad idomu jam bus skaityti.. Juk tau irgi tikriausiai butu smalsu suzinoti kada pirma syki nusisypsojai, zodeli pirma islemenai ir pan. O ypac, jei galetum palyginti su savo vaiko datoms. Taip, kad nenuleisk ranku
Na, o jei tikrai matai, kad knygute leksta, tai paziurek knygynuose "penkeri mano gyvenimo metai", su Anne Geddes nuotraukom (45lt)
Superines nuotraukos!

Na, o jei tikrai matai, kad knygute leksta, tai paziurek knygynuose "penkeri mano gyvenimo metai", su Anne Geddes nuotraukom (45lt)

Jau buvau užmiršus tą albumą, bet vieną dieną savo mamai sakau: mama, kodėl man nepalikai jokio daiktelio kai buvau mažiukė
Tai vat dabar ir susigriebiau, pildau toliau albumą, palikau pirmo mišinuko ir arbatos dėžutes, pirmas koinytes, šliauštinuką, apyrankę iš ligoninės, nėštumo testą, filmuoju, fotografuoju. Tik vengiu tokių "belekokių" nuotraukų, nes jau žiūriu daug yra, o kai visos panašio, tai kažkaip neįdomu. Sakau, kol užaugs, bus kalnas nuotraukų ir žiūrėti teks ilgai ir nuobodžiai

Raimonda-Gema, aš tai irgi specialiai nekerpu, sakiau jau kai pirmą kart kirpsimės tada ir įklijuosiu

Ir dar man įdomu, mamos, kada dedat rankyčių atspaudėlius? Kojytę jau uždėjom, o vat rankutes jis laiko sugniaužęs, tai nesinori per prievartą

Sveikos
ką tik radau jūsų šuta temelę. nors pati dar angeliuko neturiu, tačiau jau žinau, kad kai jis bus, tai būtinai vesiu jam dienoraštį. Mano močiutė vede kiekvienam anūkui po dienoraštį, tai kai užaugom visi kartu skaitydavom ir būdavo labai įdomu sužinoti kelių mėnesiu vaikščioti pradėjai, kada pirmus žodžius tarei
Teisingai kažkas sakė, kad mama ne visada viska atsimena, o čia viskas surašyta
Jame net yra surašyta ka valgiau kiekvieną diena (galima sakyti mano meniu)

ką tik radau jūsų šuta temelę. nors pati dar angeliuko neturiu, tačiau jau žinau, kad kai jis bus, tai būtinai vesiu jam dienoraštį. Mano močiutė vede kiekvienam anūkui po dienoraštį, tai kai užaugom visi kartu skaitydavom ir būdavo labai įdomu sužinoti kelių mėnesiu vaikščioti pradėjai, kada pirmus žodžius tarei

Gerų čia visokių idėjų prisirinkau, reiks ir man pradėti rašyti dienoraštį. galvojau, kad berniukui bus neįdomu tokie dalykai, bet reiks pradėt nors dėl savęs....
Mamytės, įdomi jūsų nuomonė, kuris dabar kūdikio albumas įdomiausias? Labai norėjau "Penkeri mano gyvenimo metai", bet, deja, baigėsi tiražas
Ką įdomaus galima nusipirkt dabar knygynuose? Gyvenu Kretingoj, tad pasirinkimas ne per didžiausias

As taip pat vedu vaikucio dienorasti (vadinasi "Musu stebuklas. pirmieji dukrytes metai"). Siaip nebloga knygute, bet man mazai vietos uzrasams, tai rasau dar aplink paveiksliuku, kampuose.
O kai buvo krikstynos, tai daviau sveciams, kad parasytu dukrytei palinkejimus

Mano dukros tėtis gavo savo dienoraštį iš savo mamos, kai pats tėčiu tapo - taip smagu buvo jį vartyt - pirmas dantukas ten, pirmas raštelis - MAMA AŠ IŠĖJEU LEDŪ
dukrai irgi vedu dienoraštį. Iki metų pildžiau tą knygelę rožinę, o dabar - padariau pati knygelę , kurią pavadinau taip - svarbiausi Jonės gyvenimo įvykiai - Nuo 1m iki 2m ; nuo 2m iki 3m ir t.t. Aš ten klijuoju nuotraukas ir aprašau svarbiausius įvykius - linksmus ir liudnus...

dukrai irgi vedu dienoraštį. Iki metų pildžiau tą knygelę rožinę, o dabar - padariau pati knygelę , kurią pavadinau taip - svarbiausi Jonės gyvenimo įvykiai - Nuo 1m iki 2m ; nuo 2m iki 3m ir t.t. Aš ten klijuoju nuotraukas ir aprašau svarbiausius įvykius - linksmus ir liudnus...

Mes tai gimus sūneliui gavome dovanų dienoraštį "Pirmieji mano metai", o paskui dar ir nuo bendradarbių gavau dovanų knygą "Penkeri mano gyvenimo metai" . tai dabar abu ir pildau, manau po daugelio metų tikrai įdomu bus ir mums tėveliams pavartyti šiuos dienoraščius, o ir sūnui bus įdomu (įteiksime jį pvz. per sūnaus vestuves ar pan.,)
As turiu sese dvyne, tai mudviem mama ir tetis taipogi rase dienorasti.
O kaaaaaaip idomu buvo paauglem ji skaityti.........
O nemalonu kuriai nors vienai is musu, kai budavo parasyta "na sita tai tokia, o ana tai - va kokia, sita taip pasilege, o kita - kitaip", etc. Nuostabus dalykas... Betgi kai uzaugom - kaip pasidalint dienorasti - mes dvi, o jis vienas...
Reiks pas mama nuvaziavus paieskot ir atsivezt sau
Taigi, prisiziurejus, kai gime pirma dukra, rasiau jai dienorasti ir as - su kokiu susidomejimi ji skaite uzaugusi! O va dabar atsirado mazute Kruopa, tai vyresnioji kategoriskai atsisake pirkt pirktine knygute, darem savo: su paveiksliukais, nuotraukom, etc. Tai netgi paciai pravercia: pasivartau vyresniosios dienorasti ir zinau, kada koki kiausinio tryni itryniau i pienuka, kada kokia kosyte po truputi eme valgyt, kiek kuri men priaugo ir palyginu su mazute.
O kaaaaaaip idomu buvo paauglem ji skaityti.........

Taigi, prisiziurejus, kai gime pirma dukra, rasiau jai dienorasti ir as - su kokiu susidomejimi ji skaite uzaugusi! O va dabar atsirado mazute Kruopa, tai vyresnioji kategoriskai atsisake pirkt pirktine knygute, darem savo: su paveiksliukais, nuotraukom, etc. Tai netgi paciai pravercia: pasivartau vyresniosios dienorasti ir zinau, kada koki kiausinio tryni itryniau i pienuka, kada kokia kosyte po truputi eme valgyt, kiek kuri men priaugo ir palyginu su mazute.
kategoriskai atsisake pirkt pirktine knygute, darem savo: su paveiksliukais, nuotraukom, etc.
As taip pat atskirai darau kiekvienam vaikui pradedant net nuo sonogramos nuotrauku, gimimo, ir visus pirmuosius. Nors pas mane berniukai, tai kazin ar ivertins, bet pakolkas man paciai ir sveciam labai patinka vartyti ju albumus ir ziureti.
tegul ir sunus, - jo vaikam irgi idomu bus paskaityt. Mano dukra oi su kokiu susidomejimu skaite mano mazos dienorasti.