QUOTE(mergina05 @ 2008 10 17, 16:49)
Sveikos supermamos
daznokai skaitineju apie jusu namuciu interjerus, miegamuosius, vonias ir beabejo virtuves, tikrai pamaciau daug graziu virtuviu, originaliu ideju, o daznokai net ir stebedavausi kaip zmones nedidukes butu virtuves sugeba taip graziai apstatyti

viska ka cia maciau labai patiko, labai grazu, na ir nusprendziau, kad jusu teismui idesiu ir savo virtuvele, galbut kazkam patiks, galbut kazkas pasinaudos musu idejomis
Tikrai grazi virtuve
QUOTE(mergina05 @ 2008 10 17, 21:34)
blizgi

priziuret visiskai nesunku, nes nuciupinejimu visiskai nesimato, pas draugus plokste tamsaus sokolado, tai visi nuciupinejimai matosi ziauriai, o pas mane nieko neismato
Tikra tiesa. Ir pas mane tas pats
QUOTE(Naujakurė @ 2008 10 18, 20:35)
Dar apie gartraukį.Pas mus ventiliacinė anga bus gana tolokai nuo suplanuotos kaitlentės ir garintuvo virš jos ar tai turi reikšmės ar jau mastyti kažką kitaip,kad būtų arčiau
Tikrai turi reiksmes. Kai as projektavausi savo virtuve, buvau visa tai jau issiaikinusi

. Tik prisimenu, kad sake jog kekvienas papildomas metras ir papildomas posukis mazina gartraukio nasuma. Zodziu gali tureti pati galingiausia gartrauki, bet jei toli nuo ventiliacines angos, tai rezultatas s...
Nu gal ABocius ka daugiau prakomentuos
Papildyta:
[quote=Naujakurė,2008 10 17, 07:09]
Grazi virtuve.

Tik pasakyk man kam sitas reikalas skirtas? Lekstem?
[/quote]
Ir aš klausiau apie šitą daiktą,tai galiu ir atsakyt.Čia indų džiovyklė.Čia turbūt kai išplauni indus rankomis,tai sudedi išdžiovint
[/quote]
Tai kyla tolimesnis klausimas. O kam reikalinga tokia nepatogi dziovykla tokioj virtuvej, turint tokia indaplove?