Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(ABocius @ 2008 10 19, 12:08)
atsiprasau, spinteles vidus tikrai nesimato, bet sonas matosi. Sakot naujiena ir mes nieko nezinom  lotuliukas.gif as jau ir uzmirst spejau (na cia truputi perdedu) mes tokius dalykus pries 3 metus darydavom kai klientas labai nenoredavo atsikisiu rankeneliu, o atmetimo mechanizmu dar nebuvo tekdavo suktis, tik jusu variante tas dalykas ispildytas prastai, matyt nezino kaip tai reikia daryt, matosi spinteliu sonai, todel ir klausiau kas ten per velniava padaryta

Nu va , pagaliau išsiaiškinome , jūs tikras "profas" biggrin.gif
Atsakyti
gal kas galit parekomenduot kas gerai ir uz protinga kaina galetu pagaminti klasikinio stiliaus masyvo(sendinto balinto azuolo ar uosio) virtuve? kai gaunu pasiulymus tai: jei grazu tada neiperkama,jei iperkama-negrazu... i visokias vokes ar nabukus nesizvalgau, ieskau zemiskesniu variantu... ax.gif ir dar svaigstu apie lieta stalvirsi...tad bandau nemokedama uz firmos varda sutaupyti ant lieto stalvirsio blush2.gif . esu "stiliu" skaicius,kad tokias mano svajoniu virtuves Marijampolej uz protinga kaina daro,tik gaila kad neparase kas tie auksarankiai...jei zinot gerus masyvo virtuviu gamintojus ir kas uz nebloga kaina daro lietus stalvirsius parasykit kontaktus, busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
sveiki visi tokia lietingą dieną.. Turiu vieną klausimą tikrai susijusį su virtuve, bet gal ir pasiųsit mane........... į apšvietimo temą g.gif smile.gif Taigi, gal turite kokių pavyzdėlių virtuvės stalo apšvietimui. Palikom, ir patys dėl to gailmės, sieninį apšvietimą . O su bra šviestuvais Lietuvoje silpnoka: arba šviečia kaip žiebtuvėlis arba atrodo nikaip smile.gif
Atsakyti
ABocius,iš kur jūs,nes virtuvinio užsakymas dar ateitį,mažu ką gal sutarsim ką? Aš čia visai rimtai 4u.gif Gal galima pamatyt jūsų darytų darbų bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki,
mes irgi ruosiames uzsakineti virtuve, tai ABocius gal pasirodytumete ka gaminate. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif Gal jus žinot, kur galima rasti pirkti korinės ploktės... ax.gif Gal yra Kaune kur?
Atsakyti
QUOTE(bzzz... @ 2008 10 19, 13:32)
Aš galiu pasakyt, kad kiekvienas baldžius turi tokią savybę, vertinti kitų darbą, o svarbiausia - ieškoti kas blogai padaryta. Bet tikrai neabejoju, kad ir ABocius nepadaro darbą kiekvieną idealiai tongue.gif
P.S. pasižiūrėjau orų tinklapy - pilnatis pasirodo dar  biggrin.gif

pvz.as ne baldzius,bet turiu savybe ieskot kas blogo padaryta blush2.gif .ir kiek apziurineju virtuves tiek randu kokia nesamone. tai dabar jau depresuoju kas man padarys TOBULA VIRTUVE? renkuosi jau kokius metus,kai pradejau nama statyt ir dar nesekmingai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(walla @ 2008 10 19, 15:48)
Sveikos mamos  4u.gif Gal jus žinot, kur galima rasti pirkti korinės ploktės... ax.gif Gal yra Kaune kur?

uab "termopalas", jei apie ta eina sneka
Papildyta:
QUOTE(Daivasys @ 2008 10 19, 15:06)
Sveiki,
mes irgi ruosiames uzsakineti virtuve, tai ABocius gal pasirodytumete ka gaminate.  ax.gif  4u.gif

kadangi forume reklama draudziama, atsakysiu kiekvienai i AZ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ABocius: 19 spalio 2008 - 15:26
QUOTE(ABocius @ 2008 10 19, 16:04)
uab "termopalas", jei apie ta eina sneka

Aš tik Finų medy radau mirksiukas.gif www.finumedis.lt.
Ji tokia lengva, bet ir stora
Atsakyti
QUOTE(walla @ 2008 10 19, 16:11)
Aš tik Finų medy radau  mirksiukas.gif www.finumedis.lt.
Ji tokia lengva, bet ir stora

taip mes snekejom ne apie ta pati, taip finumedis daugiausia egger plokstes turi, tai kogero pas juos ir reikia ziuret, bet kaune jokios apart senuku nezinau firmos, kuri uzsiimtu su egger, na bent jau neiviena vilniuje neprekiauja. Dar turi viena firma lietuvoj to ko jums reikia, bet uzkrito pavadinimas
Atsakyti
Sveikos merginos!
Perskaicius foruma radau tikrai idomiu ideju, dar radau virtuves baldus, kurie labai patinka mano vyrui.Jis labai nori juodas spinteles su virtuveje esanciais ryskiai raudonais elementais pvz. vaza,lekste ant stalo ar kazkoks raudonas piesinys ant sienos.pamacius cia nuotraukyte atrodo jau tokia tamsi virtuve, atrodo kad sviesa tik ir teks deginti diena-nakti.Aisku jaukumas tikrai yra,gal net kazkokia ir romantika beeeeet tamsu jau labai ir net neisivaizduoju kaip pasielgti sioje situacijoje. Sviesaus medzio baldai man nepatinka. Padekit prasau, gal kas turi tas juodas spinteles ir nera jau taip tamsu, kaip atrodo nuotraukose. verysad.gif

Dekui uz atsakymus is anksto!
Atsakyti
QUOTE(el_teide @ 2008 10 19, 15:50)
pvz.as ne baldzius,bet turiu savybe ieskot kas blogo padaryta  blush2.gif .ir kiek apziurineju virtuves tiek randu kokia nesamone. tai dabar jau depresuoju kas man padarys TOBULA VIRTUVE? renkuosi jau kokius metus,kai pradejau nama statyt ir dar nesekmingai.  doh.gif

Galetum issakyt savo pastebejimus ir cia mirksiukas.gif
Atsakyti