Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(ABocius @ 2008 10 19, 16:08)
uab "termopalas", jei apie ta eina sneka
Papildyta:

kadangi forume reklama draudziama, atsakysiu kiekvienai i AZ

Lauksim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ABocius @ 2008 10 19, 09:41)
cia mano reikalas ka kiek ir kaip sneket, svarbu, kad nemeluociau.
Istraukimo galia labiau priklauso nuo gartraukio galingumo, nei nuo isvedimo, tai kad pirkit nemaziau 1000-1500m3/h ir manau bus neblogai. Galingas gartraukis tikrai sugeba iveikt vamzdzio alkunes.

Su tuo as visiskai nesutinku schmoll.gif . Klaidinat zmones. Turi reiksmes ir alkunes ir metrai. Nes is to galingo bus tik didelis triuksmas.
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2008 10 17, 21:16)
norim virtuvej daryti nulenkiama staliuka na toki, kuri gali nulenkt, kai nebereikia. bet baldininkai sako, kad nera patvariu vyriu (ar kaip jie vadinas), kurie islaikytu stalvirsi 4cm ilgai. zodziu , sako, reiks keist tuos vyrius kas pusmeti, nes islus. o negi negalima daryt to staliuko is plokstes, o ne is stalvirsio? ir ar tikrai patvariu vyriu nera? klausiu nusimananciu apie baldus. aciu.

Mums padare virtuve VOKE III,tai staliukas isvaziuojantis-labai puikus variantas.Nueikit i salona ir pasgaudykit ideju,pakalbekit su ju dizaineriais.As buvau NABUKE,tai jie sito nedaro.Voke man antra virtuve su tokiu staliuku padare,tai labai patogu ir funkcionalu.
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2008 10 20, 00:19)
Su tuo as visiskai nesutinku schmoll.gif . Klaidinat zmones. Turi reiksmes ir alkunes ir metrai. Nes is to galingo bus tik didelis triuksmas.

as sakiau kad neturi reiksmes? Zinama, kad turi, bet tokios kliutis iveikiamos galingumu, na jai sakot kad istraukimo nebus, tai jus klaidinat zmones, ka norit pasakyt kad kokios 3 alkunes ir 10m papildomo vamzdzio sugebes sustabdyt oro srauta?
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2008 10 16, 18:32)
Na ne, buitine technika jau buvo nupirkta, mes ja is Belgijos atvezem ir ji lauke virtuves visus metus.
O del kainos tai nepyk, bet viesai nenoriu as jos rasyti. Buvo jau cia forume tokia situacija, kai viena is merginu parase savo kaina, tai paskui 5 puslapius kai kurios vare, kad jie 3 virtuves uz jos stalvirsi galetu nupirkti. Nera mano virtuve is pigiuju, bet tai ir ne Scavolini ar Alno virtuviu kaina gavosi. Kaip jau ir rasiau, uz vidutinio lygio lietuviska virtuve sumokeciau 20 proc maziau.

Nepykstu, tikrai. Matai pas mane virtuvė panaši kažkuo į tavo, - ir sala yra, tik kita dalis yra šio [ formos. O gaunasi šeši metrai ta [ forma ir dar sala apie pora metrų. Tai va tiesiog įdomu buvo į ką čia galima orientuotis.
Atsakyti
QUOTE(vėtrėja @ 2008 10 18, 21:40)
apatines spinteles per daug nesimato, o be to gerai valosi, virsutines gal labiau matosi nes tamsesnes, bet irgi gerai valosi,

O kaip vadinasi apatiniu spinteliu spalva? Ar ten dazyta ar blizgi plokste? Man labai spalva patiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mergina05 @ 2008 10 17, 17:49)

user posted image

[

O stalvirsis baltijos marmuro "dura stone"? ar corian'as? As irgi ateity zadu darytis toki stalvirsi, bet siuo metu per didele investicija butu, nes pinigeliai tirpsta ir jau matau, dabartiniu metu tokio stalvirsio jau neipirksiu.
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2008 10 20, 01:19)

turiu. ir galingas ir manau firma nebloga. bet iki kamino, kur yra ventiliacijos anga, teko varyti i sona. trauka ne kokia, triuksmo uztektinai.

QUOTE(ABocius @ 2008 10 20, 09:10)
as sakiau kad neturi reiksmes? Zinama, kad turi, bet tokios kliutis iveikiamos galingumu, na jai sakot kad istraukimo nebus, tai jus klaidinat zmones, ka norit pasakyt kad kokios 3 alkunes ir 10m papildomo vamzdzio sugebes sustabdyt oro srauta?

turiu maziau nei 10 metru ir kelias alkunes ir galinga gartrauki, bet neturiu geros traukos. teorijos teorijom, bet yra kaip yra.

mano imontuojamas, nepamenu, kuris modelis, nes pirkta pries trejus metus, bet manau firma nebloga, o galingumas tikrai nemazas. ne namie, tai nepasitikslinsiu. turejau vilti, kad nusipirkus galinga traukos problemos nebus. viltis zlugusi biggrin.gif gal koki pramonini reikejo pirkti g.gif
http://www.kueppersb...ew/gid/9/cid/35
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 20 spalio 2008 - 12:17
QUOTE(Hellen @ 2008 10 19, 17:24)
Sveikos merginos!
  Perskaicius foruma radau tikrai idomiu ideju, dar radau virtuves baldus, kurie labai patinka mano vyrui.Jis labai nori juodas spinteles su virtuveje esanciais ryskiai raudonais elementais pvz. vaza,lekste ant stalo ar kazkoks raudonas piesinys ant sienos.pamacius cia nuotraukyte atrodo jau tokia tamsi virtuve, atrodo kad sviesa tik ir teks deginti diena-nakti.Aisku jaukumas tikrai yra,gal net kazkokia ir romantika beeeeet tamsu jau labai ir net neisivaizduoju kaip pasielgti sioje situacijoje. Sviesaus medzio baldai man nepatinka. Padekit prasau, gal kas turi tas juodas spinteles ir nera jau taip tamsu, kaip atrodo nuotraukose. verysad.gif

Dekui uz atsakymus is anksto!

is nuotraukos gi labai sunku spresti apie apsvietima g.gif reigia ziureti savo patalpas kos ten apsvietimas, ar jo reikes ar ne ir tada spresti ar tamsus baldai tiks ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anyta @ 2008 10 20, 00:24)
Mums padare virtuve VOKE III,tai staliukas isvaziuojantis-labai puikus variantas.Nueikit i salona ir pasgaudykit ideju,pakalbekit su ju dizaineriais.As buvau NABUKE,tai jie sito nedaro.Voke man antra virtuve su tokiu  staliuku padare,tai labai patogu ir funkcionalu.

kaip tik VOKE montuoja virtuve
viskas grazu - bet jie nieko nenori pajunkt
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Yste @ 2008 10 20, 15:06)
verysad.gif

mums ne voke, bet irgi nieko nepajunginejo. atejo elektrikai (ne viska buvo baige daryti), tada santechnikai ir viska pajunge.
Atsakyti
QUOTE(ABocius @ 2008 10 20, 08:10)

Anksciau man Jusu pastabos buvo vertos demesio. A dabar komentuojate, Linuxes (manau, kad pamenate jos komentarus) stiliuje (tik mano nuomone yra teisinga, taik as vienas zinau viska). Cia as tik tarp kitko.
O apie gartraukio trauka, tai zinoma,kad alkunes ir papildomi vamzdzio metrai pristabdys oro srauta. As cia is patirties. O be to ir buitines technikos konsultantai apie taip pat issamiai paaiskindavo. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Yste @ 2008 10 20, 14:06)
verysad.gif

Ir mums nenorejo jungti, bet labai graziai paprasiau, tai uz papildoma suma (tikrai nedilele) viska pajunge. Tik ,tai ne VOKE, Alantas.
Atsakyti
kokia diena ir as idesiu savo virtuve.
Atsakyti