Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviai stomatologai Londone

QUOTE(exangel @ 2012 03 11, 11:39)
Kainos tikrai ne tokios kaip raso tam puslapyje. Man rove danti jis ir paprase 90£  blink.gif As grynais tiek neturejau, tai sakau ar kortele galiu, tai jis sako, o kiek grynais turi? tai turejau man rodos 75 ar 80. Tai nuleido kaina,, kad tik grynais moket. aisku, man geriau, bet jau ir kvailam aisku, kad tas kainas uz gydyma jis is oro traukia, ir sau i kisene dedasi...Na as gal pykstu dar ir del to , kad visgi net ne ta danti isrove!!! O draugui mano kazkokia reakcija nuo nuskausminamuju buvo pas ji. Is darbo su greitaja isveze, nes temperatura buvo 40, ir dar kokia savaite po to atsigaut negalejo. O niekada nieko panasaus jam nera buve.

blink.gif na ir istorijos... as is pazystamu ir cia SM prisiskaicius, dziaugiuos, kad susiderinu stomotologa LT atostogu metu... nes kainos kainytes, aptarnavimas ir kokybe UK- sarlatanizmas... bash.gif
Atsakyti
Sveikos! noreciau paklausti, gal zinote kur Londone daro estetini plombavima(tiesina dantis). Butu idomu suzinot kainas.
Atsakyti
QUOTE(Miss Cherie @ 2012 02 08, 13:37)
Labai noreciau, kad pasidalintumete geru stomotolu kontaktais, nesvarbu ar tai lietuviai ar tai anglai. Ne visi lietuvaiciai priima vaikus. O man reikia butinai, kad apziuretu mano vaikucio, kuriam 4 metai dantukus. Jei nieko nerasiu, teks skubiai skristi i Lietuva  unsure.gif

Zinau labai gera stomatologe lietuve ,labai svelni ir kuopsti. As savo mazaji vedziau pas ja ,labai sauniai susitvarke ,sunus nei bijojo ir noriai rode dantukus ,o kai apziuros gale lipduka gavo uz drasa ,su didziausia sypsena isejo smile.gif As ir pati pas ja buvau dantuku tvarkyt ,tai labai patenkinta likau. Klinika randasi Gants Hill rajone ,DENTAL HARMONY vadinasi, o numeirs 02070181893
Atsakyti
mes lankomes pas dantistus leytonstone , dirba gerai , net dantis gamina vietoj jeigu reikia protezuoti , priima ir vaikus jeigu jie prisileidzia , su musiskiais nera problemu ,bet jeigu norite atvesti vaika pasiskambinkit ir paklauskit nes dauguma dantistu ima kazkoki mokesti net jeigu ir vaikas neatidare burnos o jie jo priversti negali . o siaip kiekvienam savaip atrodo , musu draugu ratas patenkinti leytonstono dantistu darbu <<ypac kai gauni nuolaida uz didesni darba >>>jeigu tai pades bandykit tel. 0208-55-88-656 , randasi jie e11 4pg biggrin.gif
Atsakyti