Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviai stomatologai Londone

manau kad jeigu tik yra galimybe geriau vaziuoti i LT tvarkytis dantis,kazkaip internete laaabai jau daug baisiu istoriju apie UK odontologus.
norejau paklausti gal kas yra cia UK daresis priekiniu dantu estetini plombavima,ir kiek kainavo,ar patenki likot. nes as pasemusi atostogas nuvykau i LT ir ten susitvarkiau uz nepilnus 1000 svaru.idomu kiek cia butu kainave?
Atsakyti
QUOTE(joka8 @ 2011 10 04, 17:29)
manau kad jeigu tik yra galimybe geriau vaziuoti i LT tvarkytis dantis,kazkaip internete laaabai jau daug baisiu istoriju apie UK odontologus.
norejau paklausti gal kas yra cia UK daresis priekiniu dantu estetini plombavima,ir kiek kainavo,ar patenki likot. nes as pasemusi atostogas nuvykau i LT ir ten susitvarkiau uz nepilnus 1000 svaru.idomu kiek cia butu kainave?

Laba diena, pas mane buvo ziaurine padetis su dantimis. vis kai tik grisdavom i LT is karto pas dantistus, bet jie man nieko gero ir nepadarydavo,. neet LT budavome 2 dienas ta iper viena diena isvalo kanala, uzdeda vaistu ir viskas, ir as Uk jau vel skausmuose nes reikia baigti gydyma. is pradziu vaiksiojau pas NHS dantistus, vargo vakariene, net nenoriu kalbeti apie juos ...... Galu gale neiskentusi susiradau per interneta daktara Bajora rytu Londone. ot vat tada man akys ir prasviesejo...... tai taip man jis sutvarke 6 kanalus + 7 skyles sumokejau apie £1 000 g.gif
Atsakyti
na tikriausiai kaip uk tai cia visai padori kaina uz tiek darbo,nors ne karto cia nesitvarkiau dantu,bet jau reiketu,nes pas mane dabar kritine padetis su galiniais dantimis,tikriausiai reiketu tvarkyti dar daugiau nei 6kanalus ir keleta skyliu,bet kol kas neskauda tai ir tempiu guma,galvoju vel grysti i LT ir susitvarkyti.vienu suviu du zuikius nusaiti noris,ir paatostogaut ir susitvarkyti kas reikia.
kaip suprantu UK man tas dantu gydymas butu nemokamas kaip besilaukianciai,bet nesusigundau cia tvakytis,na nebent kazkas jau rekomenduotu tada gal,bet randu tik viena kita teigiama atsiliepima ,o ir tie visi dazniausiai netinka pagal vieta.
Atsakyti
QUOTE(joka8 @ 2011 10 05, 16:45)
na tikriausiai kaip uk tai cia visai padori kaina uz tiek darbo,nors ne karto cia nesitvarkiau dantu,bet jau reiketu,nes pas mane dabar kritine padetis su galiniais dantimis,tikriausiai reiketu tvarkyti dar daugiau nei 6kanalus ir keleta skyliu,bet kol kas neskauda tai ir tempiu guma,galvoju vel grysti i LT ir susitvarkyti.vienu suviu du zuikius nusaiti noris,ir paatostogaut ir susitvarkyti kas reikia.
kaip suprantu UK man tas dantu gydymas butu nemokamas kaip besilaukianciai,bet nesusigundau cia tvakytis,na nebent kazkas jau rekomenduotu tada gal,bet randu tik viena kita teigiama atsiliepima ,o ir tie visi dazniausiai netinka pagal vieta.

po siu vizitu supratau, kad nereikai laukti, man neskaudejo 7 metus ir dabar visi is karto doh.gif

Mano atveju nustojau taisytis LT nes vistiek visko per viena karta nepadaro (kalbu apie rimtesnius gydymus nei skylutes). Mes visada i LT gristame tik savaitgaliams.
Atsakyti
QUOTE(joka8 @ 2011 10 05, 15:45)

Bet jei laukiesi tai tau nieko gero nepadarys schmoll.gif negali nei sviesti, nei nuskausminamu leisti.

Man aplamai kazkokios dantistu kosmariskos kainos, tiek cia UK tiek LT. Pas mane kruminio nuluze trecdalis, bet neinu kol neskauda unsure.gif
Atsakyti
NHS irgi yra geru kliniku ir dantistu. Tos pacios privacios, kartais skelbia, kad accept NHS patients. Kainos visai padorios.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 10 06, 08:22)
NHS irgi yra geru kliniku ir dantistu. Tos pacios privacios, kartais skelbia, kad accept NHS patients. Kainos visai padorios.

As einu i privacia. Tai atminusuoja NHS kaina. Labai labai patenkinta wub.gif .
O vaikai mano ten pat nemokamai priimami, na, kaip ir visur vaikams...
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2011 10 06, 11:37)
As einu i privacia. Tai atminusuoja NHS kaina. Labai labai patenkinta wub.gif .
O vaikai mano ten pat nemokamai priimami, na, kaip ir visur vaikams...

Nu va. Ir as. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2011 10 05, 22:25)
Bet jei laukiesi tai tau nieko gero nepadarys  schmoll.gif negali nei sviesti, nei nuskausminamu leisti.

Man aplamai kazkokios dantistu kosmariskos kainos, tiek cia UK tiek LT. Pas mane kruminio nuluze trecdalis, bet neinu kol neskauda  unsure.gif

kad sviesti negalima besilaukiant tai kaip girdejau,o del nuskausminamu tai gal tik cia uk neleidzia vaistu? nes kai buvau LT,ir reikejo traukti danti,tai gydytoja sake kad sitie vaistai nenukeliauja iki vaikelio ir itakos neturi.
Atsakyti
Gal galit man kas paaiskint apie tos NHS korteles veikimo principa pas odontologus? Noriu uzsirasyti i viena privacia klinika ir pradeti tvarkytis dantukus, nes i Lt nera tiek galimybiu suvazineti..Esme, kad noriu susitvarkyti priekinius dantis - pasidaryti estetini plombavima ir dar truksta vieno danties, ne prieki biggrin.gif bet sone, tai net nzn noreciau isistatyti ar apsitraukti..
Skaitoj tos klinikos psl ir ten raso apie tris Band, prie ju kainos parasytos..
Gal kas galit paaiskint kas tie Band ir tos kainos yra uz viena vizita ar kaip cia? blush2.gif Nu nenoriu ten nueit ir pasirodyt visai kvaila blush2.gif
Atsakyti
Labai noreciau, kad pasidalintumete geru stomotolu kontaktais, nesvarbu ar tai lietuviai ar tai anglai. Ne visi lietuvaiciai priima vaikus. O man reikia butinai, kad apziuretu mano vaikucio, kuriam 4 metai dantukus. Jei nieko nerasiu, teks skubiai skristi i Lietuva unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2012 02 06, 22:41)
Gal galit man kas paaiskint apie tos NHS korteles veikimo principa pas odontologus? Noriu uzsirasyti i viena privacia klinika ir pradeti tvarkytis dantukus, nes i Lt nera tiek galimybiu suvazineti..Esme, kad noriu susitvarkyti priekinius dantis - pasidaryti estetini plombavima ir dar truksta vieno danties, ne prieki :D bet sone, tai net nzn noreciau isistatyti ar apsitraukti..
Skaitoj tos klinikos psl ir ten raso apie tris Band, prie ju kainos parasytos..
Gal kas galit paaiskint kas tie Band ir tos kainos yra uz viena vizita ar kaip cia?  :geda2: Nu nenoriu ten nueit ir pasirodyt visai kvaila  :geda2:

Privati klinika gali nepriimti su NHS kortele, geriausia susirasti NHS dantistus. Nezinau, kaip del estetinio plombavimo, bet priekinius dantis plombuos baltomis plombomis, o kruminius pilkomis. Pirma ir maziausia kaina yra uz apziura, rengena ir dantu nuvalyma, jeigu daugiau nieko nereikia daryti. Jei yra skyliu, jas visas turi sutvarkyti uz antraja kaina, o jei reikia karuneles ar danties, tai jau viskas uz trecia kaina. Bet tos kainos yra tik tiems, kurie neturi NHS korteles, bet ateina pas NHS dantistus, kad butu pigiau. Su kortele visos paslaugos nemokamos. Bet del profesionalumo nieks negarantuoja - ypac del estetinio plombavimo...
Atsakyti