Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviai stomatologai Londone

QUOTE(Miss Cherie @ 2012 02 08, 13:37)
Labai noreciau, kad pasidalintumete geru stomotolu kontaktais, nesvarbu ar tai lietuviai ar tai anglai. Ne visi lietuvaiciai priima vaikus. O man reikia butinai, kad apziuretu mano vaikucio, kuriam 4 metai dantukus. Jei nieko nerasiu, teks skubiai skristi i Lietuva  unsure.gif

Sveika, o kaip vaikas dantistu bijo ar ne? Galiu duoti Londono centre dvieju privaciu dantistu kontaktus (ne lietuviu), rasyk i az jei nori 4u.gif

Rozeslasiuk, kaip Indree jau atsake- su NHS kortele privati klinika nepriims, kaip ir isvardintos NHS kainos galioja tik NHS klinikom, privaciai kainos priklauso nuo stomotologinio. Bet jei sakai, kad tas kainas matei tos klinikos puslapy, tada gali but, kad ji yra maisyta, kur priima ir NHS ir privacius pacientus.
Atsakyti
QUOTE(Indree @ 2012 02 08, 13:54)

QUOTE(-Astreja- @ 2012 02 08, 14:37)

Aciu merginos uz paaiskinima smile.gif Ten yra privati klinika, bet priima ir su NHS kortelemis smile.gif Tai gal cia maisyta skaitos,nu nzn smile.gif
Nu kt savaite eisiu uzsiregistruot ir ziuresiu kaip ten kas smile.gif Nes noriu susitvarkyt vel pradedancius gesti dantis smile.gif o kaip man kolega paaiskino, kad implantu NHS nekompensuoja, tai reiks kreiptis i privacius jau smile.gif

O merginos, jei sakykim nori geresniu plombu negu jie ten siulo, nu kaip ir sakot, kad kruminiams deda pilkas..ar galiu as prasyti ir damoketi? g.gif
Atsakyti
Sveiki.
Gal kas zinote gera stomatologa Lutone ar netoliese? smile.gif
Aciu
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2012 02 08, 16:55)
Aciu merginos uz paaiskinima smile.gif Ten yra privati klinika, bet priima ir su NHS kortelemis smile.gif Tai gal cia maisyta skaitos,nu nzn smile.gif
Nu kt savaite eisiu uzsiregistruot ir ziuresiu kaip ten kas smile.gif Nes noriu susitvarkyt vel pradedancius gesti dantis smile.gif o kaip man kolega paaiskino, kad implantu NHS nekompensuoja, tai reiks kreiptis i privacius jau smile.gif

O merginos, jei sakykim nori geresniu plombu negu jie ten siulo, nu kaip ir sakot, kad kruminiams deda pilkas..ar galiu as prasyti ir damoketi?  g.gif

taip, implantu nekompensuoja NHS, geriausiu atveju tilteli pasiulys, bet jei galit sau leisti implanta, tada neverta kitu dantu gadint smile.gif

Jei maisyta praktika, tada manau nebus problemu kai kurias bliombas privaciai darytis ir uz jas susimoketi papildomai, tik pasakykit dantistui iskart kai planuos, kad tu irgi norit baltu, tada pakankamai laiko paskirs kitam appointmentui, nes baltu darymas uztrunka truputi ilgiau 4u.gif
Atsakyti
Gal kas rekomenduos privatu ar NHS dantista rytuose? Lt pradejo tvarkyti danti, bet po 2sav reikia uzbaigti. Kiek ejusi pas salia esancius dantistus, niekad nepatiko doh.gif
Atsakyti
Ziuriu niekas man taip ir neatsake.

Dabar toki kvaila klausima uzduosiu : o kiek dantyje yra kanalu mastau.gif

Klausiu del to, nes vienur parasyta kad kanalo gydymas £50, o kitur £150 mastau.gif tai tas £150 gal visu kanalu. Ir kaip tie kanalai angliskai mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2012 02 13, 12:52)
Ziuriu niekas man taip ir neatsake.
Dabar toki kvaila klausima uzduosiu : o kiek dantyje yra kanalu mastau.gif

Klausiu del to, nes vienur parasyta kad kanalo gydymas £50, o kitur £150 mastau.gif tai tas £150 gal visu kanalu. Ir kaip tie kanalai angliskai mastau.gif

Priekiniai, iltiniai ir 2 dantys po iltiniu dazniausiai turi po viena kanala. Tie 2 po iltiniu kartais gali turet 2 kanalus. Kruminiai dazniausiai turi 3, bet gali but ir 4 kanalai.
angliskai- root canal (kai reikia traukt nerva vadinasi root canal treatment).
Nebezinau dabartiniu NHS kainu, bet privaciai netikiu, kad kasnors uzsiims traukt nerva uz £50 schmoll.gif

Jei jum reikia nervo traukimo, zinau labai gera dantiste sitam darbui (ji ne lietuve), ji tarp Liverpool Street ir Morgate sustojimu dirba. Jei norit kontaktu galiu atsiust i az, bet nervo traukimas kainuos apie £350- £400.
Atsakyti
QUOTE(-Astreja- @ 2012 02 13, 14:08)
Priekiniai, iltiniai ir 2 dantys po iltiniu dazniausiai turi po viena kanala. Tie 2 po iltiniu kartais gali turet 2 kanalus. Kruminiai dazniausiai turi 3, bet gali but ir 4 kanalai.
angliskai- root canal (kai reikia traukt nerva vadinasi root canal treatment).
Nebezinau dabartiniu NHS kainu, bet privaciai netikiu, kad kasnors uzsiims traukt nerva uz £50  schmoll.gif 

Jei jum reikia nervo traukimo, zinau labai gera dantiste sitam darbui (ji ne lietuve), ji tarp Liverpool Street ir Morgate sustojimu dirba. Jei norit kontaktu galiu atsiust i az, bet nervo traukimas kainuos apie £350- £400.

Dekui uz atsakyma 4u.gif

Nerva traukti bijau.gif as cia kainas paziurejau, kanalo gydymas ir plombavimas. Jau skaiciau kad kazkuri cia minejo Bajora mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2012 02 13, 13:22)
Dekui uz atsakyma  4u.gif

Nerva traukti  bijau.gif as cia kainas paziurejau, kanalo gydymas ir plombavimas. Jau skaiciau kad kazkuri cia minejo Bajora mastau.gif

na saknies kanalo gydymas yra nervo traukimas ir kanalo isvalymas smile.gif
Negaliu nieko pasakyt apie lietuvius odontologus cia, nes neteko su jais dirbt schmoll.gif del kainu mano nuomone visos atrodo gan mazos palyginus su dauguma privaciu vietu kiek man teke su tuo susidurti g.gif na bet jei taip sako, matyt tiek ir ima smile.gif
Atsakyti
Sveikos brangios mamos smile.gif
Siandiena pas sunu atradau skylute,jau ziuriu pajuodusi. Reikia pas dantista,vaikui 5 metai. smile.gif
TAd kaip cia su dantistais,ar vaikams mokamos? Ar reikia pas seimos gyd nueiti ir kazkokio siuntimo paprasyti.
Zinancios prasau atsakyti,aciu.
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2012 02 13, 15:22)

Nerva traukti  bijau.gif as cia kainas paziurejau, kanalo gydymas ir plombavimas. Jau skaiciau kad kazkuri cia minejo Bajora mastau.gif

Kainos tikrai ne tokios kaip raso tam puslapyje. Man rove danti jis ir paprase 90£ blink.gif As grynais tiek neturejau, tai sakau ar kortele galiu, tai jis sako, o kiek grynais turi? tai turejau man rodos 75 ar 80. Tai nuleido kaina,, kad tik grynais moket. aisku, man geriau, bet jau ir kvailam aisku, kad tas kainas uz gydyma jis is oro traukia, ir sau i kisene dedasi...Na as gal pykstu dar ir del to , kad visgi net ne ta danti isrove!!! O draugui mano kazkokia reakcija nuo nuskausminamuju buvo pas ji. Is darbo su greitaja isveze, nes temperatura buvo 40, ir dar kokia savaite po to atsigaut negalejo. O niekada nieko panasaus jam nera buve.
Atsakyti
QUOTE(exangel @ 2012 03 11, 12:39)
Kainos tikrai ne tokios kaip raso tam puslapyje. Man rove danti jis ir paprase 90£  blink.gif As grynais tiek neturejau, tai sakau ar kortele galiu, tai jis sako, o kiek grynais turi? tai turejau man rodos 75 ar 80. Tai nuleido kaina,, kad tik grynais moket. aisku, man geriau, bet jau ir kvailam aisku, kad tas kainas uz gydyma jis is oro traukia, ir sau i kisene dedasi...Na as gal pykstu dar ir del to , kad visgi net ne ta danti isrove!!! O draugui mano kazkokia reakcija nuo nuskausminamuju buvo pas ji. Is darbo su greitaja isveze, nes temperatura buvo 40, ir dar kokia savaite po to atsigaut negalejo. O niekada nieko panasaus jam nera buve.

Nejau pas ji.ejau Romford rd vien moterys dirba. Nervas buvo numarintas Lt tai man nueme vaistus ir isvale kanalus.sumokejau £80.visb valanda man krapste.dabar tik beliko plomba uzdeti, bet jau 2 kartus atsauke man appoitment.
Atsakyti