mielos nestukes
as pati budama

ilgai svarsciau, ar reikia tartis is anksto ir pan... mano nuomone, kiekvienas dirba savo darba ir zino, ka daro. na, galima butu jau po visko ideti vokeli i kisene su padeka, bet ne tukstantine
pati gimdziau pries beveik 5 men, pries tai dar pagulejau patologiniame. personalas tikrai

visos sesutes buvo puikios ir rupestingos. net kai man uzejo saremiai vidury nakties (i gimdykla perkele 3.30) ir pazadinau sesute ji tikrai rupestingai mane priziurejo iki kol perdave i priimamaji, o slauge ir krepsi panese iki pirmo auksto

gimdziau 2 gimdykloj, viena, gimdykla buvo mazute ir jauki. is pradziu buvo akusere Bozena, bet pasibaigus jos pamainai, atejo kita, akusere Jolanta, abidvi nerealios moterys. gydytoja buvo jauna, vardu Daiva, pavardes nepamenu, bet ateidavo reguliariai patikrinti, nors tadien gimdyviu buvo pilna gimdykla
pogimdyviniame skyriuje, visos akuseres buvo

isskyrus viena, tokia gerokai pagyvenusia, auksta, sviesiais banguotais, trumpai kirptais plaukais, pradejo akis draskyt, bet greitai buvo aplauzyta. siaip salygos palatoj nebuvo labai jau blogos, tik tiek, kad nelabai malonu miegot ant ciuzinio, padengto klijuote, bet juk pora naktu pakentet galima
taigi brangosios

, nebijokit akuseriu klausti jums rupimu klausimu ir prasyti reikiamos pagalbos, nes, jei sakysit, kad viskas gerai, tai pacios busit kaltos
na, o jei reikia super duper aptarnavimo 5 zvaigzduciu viesbucio lygio, vaziuokit i privacias klinikas, ten bent jau zinosit uz ka pinigelius sumokejot