Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai VNG 3 tema

QUOTE(Mamyte-Julia @ 2008 11 13, 23:34)
O del ikainiu tai tikrai ne no 2000lt prasideda o nuo 1000lt ,

Ne nuo 1000,o nuo tiek,kiek pati nuspresi.Nereikia cia ispusti sumu...Zinau ne viena atveji,kai zmones atsilygino mazesne suma.
Nesitiki,kad kam daktaras ivardina suma tiesiai -sviesiai.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2008 11 14, 00:49)
Ne nuo 1000,o nuo tiek,kiek pati nuspresi.Nereikia cia ispusti sumu...Zinau ne viena atveji,kai zmones atsilygino  mazesne suma.
Nesitiki,kad kam daktaras ivardina suma tiesiai -sviesiai.

Kiek domejausi-tai nuo 500lt.gydytojui,bet jei dar plius i kasa,akuserei,anesteziologui-tai ir gaunasi nuo 1000lt.

As tai tik uz ,kad butu pigiau,bet neikaip nesigauna blush2.gif .Jau susitariau su viena is VGN gydytoju,nors kainos ir nederinom,bet be 1000lt.nepavyks. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jura_j @ 2008 11 14, 01:48)
Nu is kur tie 1000Lt???? doh.gif Tai ka - man negimdyt vien todel, kad tiek neturiu??? Nesuprantu is kur jus traukiat tas sumas.. Gal su kiekvienu gyd. individuliai tai aptariama.

As ir nesakau,kad kiekvienas gyd. ima tik nuo 1000lt bet tikrai ne no 2000lt
Atsakyti
Sveikos mamytes, man gimdymas numatomas kaip tik ziemos svenciu metu, todel nenoriu su jokiu gydytoju tartis is anksto. Norejau pasiteirauti, kokiomis sumomis Jus atsilyginote gydytojui(-ai), akuserei? Bijau, kad tokiomis dienomis gimdydama galiu nesulaukti reikiamo demesio be pinigeliu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiogmergiote @ 2008 11 14, 15:28)
Sveikos mamytes, man gimdymas numatomas kaip tik ziemos svenciu metu, todel nenoriu su jokiu gydytoju tartis is anksto. Norejau pasiteirauti, kokiomis sumomis Jus atsilyginote gydytojui(-ai), akuserei? Bijau, kad tokiomis dienomis gimdydama galiu nesulaukti reikiamo demesio be pinigeliu  unsure.gif

Och, tai susitiksim gimdykloj, as ir ant "kuciuko" taikau biggrin.gif
Gali ir su pinigeliais nesulaukti reikiamo demesio. Vis tiek bus budintis gyd., gimdyma priims. Siulyciau tartis, bet konkreciai klausti, ar atvaziuotu per sventine diena.
Atsakyti
QUOTE(Jura_j @ 2008 11 14, 15:34)
Och, tai susitiksim gimdykloj, as ir ant "kuciuko" taikau  biggrin.gif 
Gali ir su pinigeliais nesulaukti reikiamo demesio. Vis tiek bus budintis gyd., gimdyma priims. Siulyciau tartis, bet konkreciai klausti, ar atvaziuotu per sventine diena.

Tai kad man paciai nejauku butu trugdyti zmogu per Kaledas ar Naujus...
Atsakyti
QUOTE(tiesiogmergiote @ 2008 11 14, 15:41)

Tai iskart ir susitartum, ar skambinti per svente ar ne. Paprastai gyd. neapsiima prieziuros, jei negales atvaziuoti, na is karto pasako, kartais pasiulo kolega..
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 11 14, 08:51)
Kiek domejausi-tai nuo 500lt.gydytojui,bet jei dar plius i kasa,akuserei,anesteziologui-tai ir gaunasi nuo 1000lt.

As tai tik uz ,kad butu pigiau,bet neikaip nesigauna  blush2.gif .Jau susitariau su viena is VGN gydytoju,nors kainos ir nederinom,bet be 1000lt.nepavyks. blush2.gif

Aš prieš 5m. gimdžiau tik su akušerės pagalba, gydytoja atėjo (kuri tuo metu budėjo) tik susiūti. Tai tuomet tai kainavo 200lt blush2.gif Dabar aišku tokių kainų jau nėra jeigu tariesi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(tiesiogmergiote @ 2008 11 14, 14:41)

nu keistuolė biggrin.gif , taigi ne už dyką tu jį trukdytum. Aš siūlyčiau tiesiai paklaust,o jei nenorės per šventes, tai bent iškart žinosi.
Atsakyti
QUOTE(tiesiogmergiote @ 2008 11 14, 15:28)
Sveikos mamytes, man gimdymas numatomas kaip tik ziemos svenciu metu,

QUOTE(Jura_j @ 2008 11 14, 15:34)
Och, tai susitiksim gimdykloj, as ir ant "kuciuko" taikau  biggrin.gif 

O kiek cia "sventiniu" mamyciu bigsmile.gif ir as jungiuos prie jusu, man ir apie 22d. terminas. Bet zinodama, kad bus cezaris, manau gydytoja pasiulys kokia darbo diena, jei tik nebus netiketumu mirksiukas.gif
Guleti ligoninej per pacias sventes ir as nelabai noriu blush2.gif jauciu personalas bus tikrai nekokios nuotaikos... doh.gif juk visi ilsisi, svencia , o joms reikia dirti verysad.gif
Atsakyti
mielos nestukes 4u.gif
as pati budama nestuke.gif ilgai svarsciau, ar reikia tartis is anksto ir pan... mano nuomone, kiekvienas dirba savo darba ir zino, ka daro. na, galima butu jau po visko ideti vokeli i kisene su padeka, bet ne tukstantine blink.gif
pati gimdziau pries beveik 5 men, pries tai dar pagulejau patologiniame. personalas tikrai thumbup.gif visos sesutes buvo puikios ir rupestingos. net kai man uzejo saremiai vidury nakties (i gimdykla perkele 3.30) ir pazadinau sesute ji tikrai rupestingai mane priziurejo iki kol perdave i priimamaji, o slauge ir krepsi panese iki pirmo auksto thumbup.gif gimdziau 2 gimdykloj, viena, gimdykla buvo mazute ir jauki. is pradziu buvo akusere Bozena, bet pasibaigus jos pamainai, atejo kita, akusere Jolanta, abidvi nerealios moterys. gydytoja buvo jauna, vardu Daiva, pavardes nepamenu, bet ateidavo reguliariai patikrinti, nors tadien gimdyviu buvo pilna gimdykla thumbup.gif
pogimdyviniame skyriuje, visos akuseres buvo thumbup.gif isskyrus viena, tokia gerokai pagyvenusia, auksta, sviesiais banguotais, trumpai kirptais plaukais, pradejo akis draskyt, bet greitai buvo aplauzyta. siaip salygos palatoj nebuvo labai jau blogos, tik tiek, kad nelabai malonu miegot ant ciuzinio, padengto klijuote, bet juk pora naktu pakentet galima bigsmile.gif
taigi brangosios nestuke.gif , nebijokit akuseriu klausti jums rupimu klausimu ir prasyti reikiamos pagalbos, nes, jei sakysit, kad viskas gerai, tai pacios busit kaltos rolleyes.gif
na, o jei reikia super duper aptarnavimo 5 zvaigzduciu viesbucio lygio, vaziuokit i privacias klinikas, ten bent jau zinosit uz ka pinigelius sumokejot mirksiukas.gif
Atsakyti
klausimas gimdziusioms:
ar is maisto produktu i VGN galima veztis tik negazuoto mineralinio vandens?

ACIU!
Atsakyti
QUOTE(atcik @ 2008 11 17, 22:09)
klausimas gimdziusioms:
ar is maisto produktu i VGN galima veztis tik negazuoto mineralinio vandens?

ACIU!

Pirmajai dienai tikrai tik vandens uzteks, o toliau pagal aplikybes ax.gif Vyras ar mama atvez ko reiks mirksiukas.gif
Atsakyti