QUOTE(kristinita @ 2008 11 19, 10:32)
tai vyras, mama dar nieko, bet kai rašo, kad giminės plūsti pradeda ir visą dieną džiūna

vakar per žindymo pamokėles pasakojo, kad mes turime teisę jau po 6 valandų palikti įstaigą-tai jaučiu jei sugužės pilna palat visokių žmonių nešiu šmutkes iš ten greitai
dažnai būna kad nelabai gali iš ten pabėgt

Tiesiog taip išeina.
Su pirmu vaiku irgi galvojau jau kad lėksiu tai lėksiu, lengvas neštumas, lengvas gimdymas, vaikui viskas OK, o po pirmo žindymo pabėrė mano mažulę, tai praleikė mus 5 dienas (tiesa, tada viena gulėjau palatoj).
Kai antrą gimdžiau - komplikuotas gimdymas buvo, tai buvau nusiteikus pagulėt bent 5 d., iš pradžių viskas OK buvo, gulėjau dvivietėje palatoje, su malonia mergina ir viskas buvo OK. Bet ją trečioj denoj išrašė, o mane perkėlė (vadovaudamiesi tuo pačiu principu, kad turi vienoj palatoj vienos dienos vaikučiai gulėt) į kitą

Va čia ir prasidėjo nesąmonės. Nors irgi į dvivietę... bet

Vaikutis klykė nuo gimimo, nes nemokėjo žįst, taigi buvo praktiškai alkanas nuo gimimo, kartais ateidavo sesutės tai mamai padėt, kol padeda - žinda, kai tik išeina prasideda klyksmas. Mama, be to, retais atvejais kai užmigdavo, knakrdavo kaip dyyydelis storas vyras ... taigi aš dienomis nemiegodavau dėl vaiko klykimo, naktimis - dėl mamos knarkimo. Ir taip 2 dienas. Kai atėjo gydytojai spręst ar galima mane išrašyt, tai su ašarom akyse maldavau kad išrašytų.. tvirtinau kad dukros darželyje pasirodymas, kad pažadėjau būti ir t.t. ir pan. Išrašė

Namo grįžusi, vaiką prie papo ir pramiegojom gal kokias 9 valandas

Na žinoma ir lovų patogumas VGNe neišpasakytas

Kaip koks jogas turi "išsiformuot į skylę sienoje"