Įkraunama...
Įkraunama...

3 vaikelis.....

apie trečia pradėjau svajot ( nes pradžioje net nesitikau, kad turėsim) - kai antrajam nebuvo nei metukų...Tiesiog ėmė ir apsėdo mintis - NORIU, REIKIA, BŪTINAI..... Ir ką - ačiū d pavyko įkalbėt MB - ir po metų su trupučiu gimė dukriukas wub.gif wub.gif
Atsakyti
Matau temos tik apie trečią yra... o apie ketvirtą kur... Kiek pastebėjau Lietuvoje nuomonė turint tris vaikus, jau nekalbu apie daugiau ir galvojimsa apie didelę šeimą kelia aplinkiniams pašaipą..., bet jaučiu kad pavydo užslėpto...

Trečią planavom jau tada kai grįžau su antru ant rankų iš ligoninės...
Atsakyti
"Ar greit jau norėjosi treciojo.....???"

Atsakymas ne, nes planų oi kokių būvo didelių dėl darbų ir šiaip... biggrin.gif O gavosi visai kitaip ir auginu dabar trys vaikučius ir gerai kad taip gavosi, nes savo noru kažin ar būčiau pasirašiusi tam trečiam zuikuliui kurį turiu...O dabar kai turiu trys kiraip ir neįsivaizduoju kad galėtų būti... rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
Man šįkart norisi greit. Ir neklauskit, kodėl, nes ne viską stengiuosi suvokti protu. Pirmi buvo abu planuoti: pirmagimio susilaukėm penkerius metus pragyvenę kartu, antrojo dar po trejų. Dabar mažajam septyni mėnesiai, o mintis apie trečiąjį mistiškai lanko kasdien beveik. Ir ką tu jai smile.gif
Atsakyti
Tik pagimdziusi antra, dar ant gimdymo stalo, pasakiau kad grisiu ir 3 pasiimt smile.gif taigi, auginam 2 vaikiuka ir reiks galvot apie 3 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2011 05 06, 06:25)
"Ar greit jau norėjosi treciojo.....???"

Atsakymas ne, nes planų oi kokių būvo didelių dėl darbų ir šiaip...  biggrin.gif O gavosi visai kitaip ir auginu dabar  trys vaikučius ir gerai kad taip gavosi, nes savo noru kažin ar būčiau pasirašiusi tam trečiam zuikuliui kurį turiu...O dabar kai turiu trys kiraip ir neįsivaizduoju kad galėtų būti... rolleyes.gif  wub.gif

Man kazkaip panasiai buvo... As dar tik laukiuosi trecio-beveik 5 menuo. Bet man kazkodel labai sunku paciai susitaikyti, kad bus trecias.... sakyciau leliuko lyg ir noriu, bet ansktoka dar.. Nu kaip gavos , taip gavos. Tik kazkodel jauciu geda ir apie trecia nestuma niekam nesakau (tik saviem) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2011 05 21, 07:01)
Tik kazkodel jauciu geda ir apie trecia nestuma niekam nesakau (tik saviem) blush2.gif

kodel geda? g.gif
dziaugtis reikia bigsmile.gif kokia dar geda gali buti...
del aplinkiniu? romainiai mazas kaimas?
tikrai neverta sukti smegenis del aplinkiniu, juk nera nieko nuostabesnio kaip naujo mazo zmogiuko atejimas i si pasauli mirksiukas.gif
stiprybes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2011 01 12, 16:44)
Tai aisku bandykite drinks_cheers.gif .Mums gavosi netyciuke dukryte biggrin.gif ,ir nei kiek as nesigailiu,laaabai laiminga,Kaip sako-dave dievas vaika,duos ir pinigu rolleyes.gif .SEKMES smile.gif

Oi kaip smagu paskaityti, kad daug čia tokių mamyčių kaip aš - turinčių du jau visai nemažus vaikus ir pagrandukėlį smile.gif Kai aš auginau du pirmuosius vaikus (tarp jų skirtumas 3 metai), buvau tiek pervargus, kad apie trečią nei pagalvot negalėjau. Aš vaikus auginau pati, visi seneliai dar dirbo, jokių kaimų, jokių atostogų be vaikų, vyras daug dirbo, jis į darbą - vaikai dar miega, jis grįžta -vaikai jau miega. Paskui labai ilgai į mažus vaikus žiūrėjau be jokio pavydo schmoll.gif
Bet vaikai užaugo, džiaugiuosi, kad labai prie mūsų prisirišę, geri, nuoširdūs, dukrai 16, sūnui 13. Žodžiu, kad ir kokie mylimi, bet jau ne leliukai, vis daugiau asmenines erdves norintys. Nu ir pradėjo man kirbėti, kad gal visai nieko būtų dar kokį lelių pagranduką turėti. Vijau tą mintį šalin, o ir tokių baimių buvo, kad jau ir man metų nemažai... Net vyrui neprasitariau... Bet va kažkaip visai netikėtai ir labai greitai netyčiukas šast ir užkibo blush2.gif Dabar neatsidžiaugiam mažyle pagranduke, didieji ją dievina, vyras vis stebisi, ka mes anksčiau be jos veikėme, seneliai irgi lydosi, o aš tokia jauna jaučiuosi smile.gif Žodžiu, visoms linkiu neabejoti - brandi motinystė veža smile.gif
Atsakyti
QUOTE(#Auksė# @ 2008 10 13, 21:50)
PAsidalinkite mintimis....turim 2 dukrytes, mazajai dar tik 4 menesiukai bus, o jau as galvoju apie trecia nari....bijau savo minciu ir svajoniu.....niekada negalvojau kad noresiu 3 vaikiuku.....
GAl cia tik laikinas troskimas, kai zinau, kad cia gali buti jau paskutinis kartas kai auginu mazyli.........kazkaip pirma karta net 2 metus negalvojau apie dar viena nestuma, o dabar va......neatsiginu kvailu minciu......

Atsargiai su mintimis ir svajonemis ax.gif As jau prisisvajojau nestuke.gif Bet labai dziaugiuosi su vyru wub.gif Turesim grazia seima mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai auginau pirmus berniukus, tarp kurių dviejų metų skirtumas, tai apie trečią net pagalvoti negalėjau. Keldavausi po dešimt kartų per naktį ir jaučiausi kaip nusileidusi iš kitos planetos. Į svetimus leliukus žiūrėdavau be jokio smalsumo, palaikyti ant rankyčių tikrai neprašydavau.
Po labai ilgos pertraukos turiu ramų, mielą trečią berniuką ir... svajoju apie ketvirtą mergaitę blush2.gif Tik jau nėščia būti nebenoriu g.gif
Atsakyti
As 3 norejau dar 2 nepagimdzius, bet norejau isivaikinti ir berniuka. Belaukiant pasiulymo gavosi netyciuke. Dabar jau nebezinau, ar noriu berniuko, bent jau ne dabar ir ne leliuko, nes sunku su pametinukem, nors vaikai auksiniai: visa nakti miega beveik nuo gimimo
Atsakyti
Aš labai norėčiau 3 vaikų. Porelę jau turime (skirtumas 4m ). Bet mane ataido finansinis nestabilumas unsure.gif Kažkaip finansinė krizė mums prasidėjo šiais metais (o visi kalba apie atsigavimą doh.gif ). Dabar kamuoja dviprasmybė, iš vienos pusės, kada gimdyti jei ne dabar (laikrodis tiksi), iš kitos pusės, o kaip mes sugebėsime užauginti 3 vaikus g.gif Nes tokią nuojautą turiu, kad kuo toliau tuo tiik blogiau bus šioje Marijos žemelėje...Ir noriu ir bijau doh.gif
Atsakyti