Įkraunama...
Įkraunama...

3 vaikelis.....

Mano vyriausiai mergaitei 14m,berniukui 8men ir dabar laukiuosi trecio leliuko jau 5-as men ax.gif Turiu toki keista klausima,ar kai suzino kas,kad auginat 3 leliukus ar daugiau,nejauciat tokio poziurio i jus,lyg butumet kokia asociali ar panasiai? tongue.gif man teko su tuo susidurti..
Atsakyti
suneliui 7 , mazylei 3 su puse metu, o maziausiam 3 menesiai. Na nera taip sunku, jai tik mazoji mano butu rami butu idealu, berniukas daug padeda paziuri pakalbina ir man lengviau, bet tuo tarpu tik uzmigdyta suneli pazadina mano padauza biggrin.gif sunkoka su ja biggrin.gif ji balselio savo nenulaiko super judri smile.gif
Papildyta:
QUOTE(astabil @ 2012 03 08, 12:56)
Mano vyriausiai mergaitei 14m,berniukui 8men ir dabar laukiuosi trecio leliuko jau 5-as men  ax.gif  Turiu toki keista klausima,ar kai suzino kas,kad auginat 3 leliukus ar daugiau,nejauciat tokio poziurio i jus,lyg butumet kokia asociali ar panasiai? tongue.gif  man teko su tuo susidurti..

siaip as i tai nekreipiu demesio, bet einant gatve su 3 vaikais jau buna kad i tave kitaip pasiziuri, bet as neimu i galva noresiu ir 5 vaikus auginsiu cia mano reikalas..
buna kad jai jau 3 vaikai asocijuoja tave su asocialia seima, apsurdas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolytuke26: 08 kovo 2012 - 12:01
sveikos...auginu 3 berniukus. Vienas vaikas mazai , du pats tas ,o jau trecias per daug . Bet kai yra didelis metu skaicius tarp ju tai nesijaucia... Man kaip tik baisu pagalvojus jei butu skirtumas 2 metai..nieko nespeciau...
Papildyta:
QUOTE(astabil @ 2012 03 08, 12:56)
Mano vyriausiai mergaitei 14m,berniukui 8men ir dabar laukiuosi trecio leliuko jau 5-as men  ax.gif  Turiu toki keista klausima,ar kai suzino kas,kad auginat 3 leliukus ar daugiau,nejauciat tokio poziurio i jus,lyg butumet kokia asociali ar panasiai? tongue.gif  man teko su tuo susidurti..

kai laukiausi trecio leliuko pasakysiu , kad jaudinausi ka pagalvos aplinkiniai... , nes nesame nei turtingi, bet nesijaudink kai jau truputi jis ar ji paugs visai nesijusi blogai , o kiti tik pasidziaugs jumis....
Atsakyti

kai laukiausi trecio leliuko pasakysiu , kad jaudinausi ka pagalvos aplinkiniai... , nes nesame nei turtingi, bet nesijaudink kai jau truputi jis ar ji paugs visai nesijusi blogai , o kiti tik pasidziaugs jumis....
[/quote]
Kai susiduriau su tuo poziuriu tokiu,taip keistai pasijutau,paskui gal priprasiu.. tongue.gif Atrodo nieko is nieko neprasom,abu dirbam,jokiu pasalpu ar kokiu lengvatu negaunam,auginam lietuvos piliecius,kurie azauge mokes mokescius,mus,senus,islaikys..cia tik dziaugtis ir palaikyti tokias seimas reiktu smile.gif
Atsakyti
aš kai laukiausi antro pametinuko, tai būdavo reakcijų (turguje bobutės, ar kaimynai iš aplinkinių namų): " Ojej, tai turbūt netyčiukas, nu nieko, vienu kartu užauginsit, šiais laikais du vaikai- pats tas". Su dideliu pasididžiavimu atsakydavau, kad labai ilgai planavom , ir turėsim ir trečią pametinuką, ir dar daugiau vaikų, nes tai mūsų svajonė. blink.gif Išpūstos akys man tik labiau suteikdavo pasitikėjimo, niekada nebuvo įskaudinę ar privertę pasijusti kažkokia asocialia. Kaip tik , dažnai širdyje pasijustadavau Supermama wub.gif
Dabar jau svajoju, kaip ateis vasara, aš su dviem vaikučiais už rankyčių ir jau paaugusiu pilvuku eisiu pasivaikščioti. Gal net du šuniukus pasiimsiu kartu į lauką smile.gif ir tegu spokso- kai mato, kad moteris laiminga, apie asocialumą minčių neturėtų kilti... kitas atvejis, jei į gatvę išeina apgirtusi, su purvinais vaikais moteris. Bet tokių nemačiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2012 03 09, 12:57)
aš kai laukiausi antro pametinuko, tai būdavo reakcijų (turguje bobutės, ar kaimynai iš aplinkinių namų): " Ojej, tai turbūt netyčiukas, nu nieko, vienu kartu užauginsit, šiais laikais du vaikai- pats tas". Su dideliu pasididžiavimu atsakydavau, kad labai ilgai planavom , ir turėsim ir trečią pametinuką, ir dar daugiau vaikų, nes tai mūsų svajonė.  blink.gif  Išpūstos akys man tik labiau suteikdavo pasitikėjimo, niekada nebuvo įskaudinę ar privertę pasijusti kažkokia asocialia. Kaip tik , dažnai širdyje pasijustadavau Supermama  wub.gif
Dabar jau svajoju, kaip ateis vasara, aš su dviem vaikučiais už rankyčių ir jau paaugusiu pilvuku eisiu pasivaikščioti. Gal net du šuniukus pasiimsiu kartu į lauką smile.gif ir tegu spokso- kai mato, kad moteris laiminga, apie asocialumą minčių neturėtų kilti... kitas atvejis, jei į gatvę išeina apgirtusi, su purvinais vaikais moteris. Bet tokių nemačiau  4u.gif

saunuole tu, as tau pritariu.. labai grazu kad tik dar labiau norisi grazios didelios seimos, nepaisant ka galvoja bobutes, jug senais laikais musu bobutes po 10 vaiku gimdydavo, tai ka jas ir vadint acocialias reiketu? jug tais laikais irgi nebuvo labai geru salygu augti.. bet va uzaugo smile.gif manau nera ko kreitpti i bobuciu paistalus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolytuke26: 09 kovo 2012 - 12:39
Mano dickiui 11 , kitam vaikinui 3, ir jau planuojame 3-ia maziuka, bet vis nesigauna unsure.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už pasisakymus, nes taip nuraminot, mes turim dvi pupas 5 ir 3 metų ir ko gero laukiam netyčiuko, aš taip supanikavau, nes niekada neplanavon didesnės šeimos vyras iš viso akis varto ir pečiais trauko, maždaug iš kur, o kas dabar bus...kai paskaitinėjau kažkaip ramiau , na bus ir bus turėsim 3 pupas, arba 2 pupas ir vieną žirnį.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurni @ 2012 05 30, 20:34)
Ačiū visoms už pasisakymus, nes taip nuraminot, mes turim dvi pupas 5 ir 3 metų ir ko gero laukiam netyčiuko, aš taip supanikavau, nes niekada neplanavon didesnės šeimos vyras iš viso akis varto ir pečiais trauko, maždaug iš kur, o kas dabar bus...kai paskaitinėjau kažkaip ramiau , na bus ir bus turėsim 3 pupas, arba 2 pupas ir vieną žirnį.... ax.gif

musu situacija ax.gif tik Jusu antroji bus didesne, kai lelius gims. bus lengviau. jei netyciukas, tai reik paciai susitaikyt su tuo ax.gif bent man tai buvo sunkiausia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2012 05 30, 22:14)
musu situacija ax.gif  tik Jusu antroji bus didesne, kai lelius gims. bus lengviau. jei netyciukas, tai reik paciai susitaikyt su tuo  ax.gif  bent man tai buvo sunkiausia  blush2.gif

Iš tikro labai sunku, dar ta visuomenės nuomonė, trečiais vaikas, šiais laikais, ar pablūdot...viduj jau nerimas, o dar kai tau iš šono taip pastoviai, tai jaučiuosi kaip iš kitos planetos...
Atsakyti
QUOTE(jurni @ 2012 05 30, 22:46)
Iš tikro labai sunku, dar ta visuomenės nuomonė, trečiais vaikas, šiais laikais, ar pablūdot...viduj jau nerimas, o dar kai tau iš šono taip pastoviai, tai jaučiuosi kaip iš kitos planetos...

bet juk Jums reiks gyvent. Nu ir kas ka jie ten mano. Gi neismeti vaiku i gatve "aukletis"... svarbiausia Paciai su tuo susigyventi kuo greiciau ir tuomet jau didziuosies, kad "mano seima didele". tikrai mirksiukas.gif

P.s. man dar kas padejo, kad pradejau ieskoti pavyzdziu tarp pazistamu, draugu... ir radau smile.gif Gal ir ne perdaugiausia,bet tikrai yra jaunu, moderniu, gerai gyvenanciu seimu, auginanciu 3 ir daugiau vaiku thumbup.gif
Atsakyti
O kaip man grazu, kai didele seima wub.gif Noreciau as ir trecio vaikelio, bet truputi gasdina metai, nes jau antra vaika gimdziau nebejauna ax.gif Vyriausias vaikas jau gerai paauges, o mazyle dar maza. Kaip smagu, kad yra antras vaikas. Ir vis pgalvoju, kaip butu smagu ir trecias lialius smile.gif Saunuoles jus, mamytes, ir begalo bukit laimingos 4u.gif
Atsakyti