Įkraunama...
Įkraunama...

Būk apsuptas balčiausių angelų

QUOTE(Giedre.vs @ 2008 10 28, 22:37)
Labai labai tave užjaučiu. Buvo labai sunku skaityti, nes mano pačios buvo labai sunkus nėštumas, irgi žali vandenys ir virkštelė 2 kartus užsmaugusi per kūnelį mano mažąją dukrytę, tik mano dukrytė išgyveno- išgelbėjo laiku padarytas Cezario pjūvis. Tikiu, jog dar ateis laikas kai turėsi mažą stebukliuką. Aš irgi visas mamytes perspėju, jog sektų leliukų judesiukus, ypač pabaigoje.
Taip nuoširdžiai viską aprašei- iki ašarų. Daug daug stiprybės jums.

QUOTE(LiVo @ 2008 10 29, 00:15)
Labai užjaučiu, stiprybės jūsų šeimai, O Augustukui bus gera jei matys laimingus savo artimuosius...Pravirkdė mane  verysad.gif stiprybės jums.

aciu uz palaikancius zodzius... dabar bandau atsigauti, geriu vitaminus ir ruosiu organizma kitam nestuke.gif nes mums juk reikia broliuko ar sesutes...
Atsakyti
verysad.gif ak, be galo uzjauciu...
Atsakyti
Ne verysad.gif zinau ka ir parasyti,kad paguosciau,kartais gyvenime taip nutinka ir mes privalome su tuo susitaikyti 4u.gif ,stiprybes tau
Atsakyti
QUOTE(tikius @ 2008 10 29, 02:17)
Ne verysad.gif zinau ka ir parasyti,kad paguosciau,kartais gyvenime taip nutinka ir mes privalome su tuo susitaikyti 4u.gif ,stiprybes tau

sioj vietoj paguodos nebuna... pati puikiai suprantu kad lieka tik kabintis i gyvenima... nors ir labai sunku
Atsakyti
Stiprybės Jūsų šeimai... wub.gif Labai liūdna istorija...skausminga...Žinau, kad laikas ir tas sunkiai užgydo žaizdas, bet ... tikėkimės kad žaizdos vieną dieną virs gražiu atminimu apie broliuką angeliuką...to labai linkiu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Uzuojauta... Stiprybes jusu seimai...
Atsakyti
kokia liudna istorija verysad.gif verysad.gif skaitydama verkt pradejau... verysad.gif linkiu didziausios stiprybes!
Atsakyti
uzuojauta.... baisu..
Atsakyti
Didele uzuojauta, stiprybes jums console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginux: 07 lapkričio 2008 - 19:18
uzjauciu, liudna verysad.gif
Atsakyti
Nuosirdziausia uzuojauta jusu seimai wub.gif
Labai liudna,kad taip nutinka cray.gif
Atsakyti
4u.gif