Megstu ir auks ir sidabra, Nors gal mielesnis aukselis

kiek daug sidabriukiu
as irgi tik sidabra
auksas isvis netraukia,nors daugkas irgi sako kad po kazkiek laiko pereinama prie aukso,bet as kazkaip abejoju
manau ir subrendusi moteris gali rasti ivairiu jai tinkanciu papuosalu is sidabro. Zinau net tokiu moteru,kurios nesioja balto aukso papuosalus,nes tiesiog negali pakesti geltono aukso (tikrai ne del pinigu stygiaus)

QUOTE(TARSKALIUKE @ 2008 11 04, 03:10)
kiek daug sidabriukiu
as irgi tik sidabra
auksas isvis netraukia,nors daugkas irgi sako kad po kazkiek laiko pereinama prie aukso,bet as kazkaip abejoju
manau ir subrendusi moteris gali rasti ivairiu jai tinkanciu papuosalu is sidabro. Zinau net tokiu moteru,kurios nesioja balto aukso papuosalus,nes tiesiog negali pakesti geltono aukso (tikrai ne del pinigu stygiaus) 

Man asmeniskai auksas gelsvas labiau vyresnio manziaus moteriskei. Sidabras jaunesnems. Mor kaip minejau ir tas ir tas matinka nors isu metu auksui teikiu pirmenybe.
Na, as pagal metelius senokai subrendus
bet... auksas man nemielas. Gal del to geltono blizgesio, nors baltas auksas man grazu. Taciau kaip bebutu keista, auksui (t.y. auksiniams auskarams) esu alergiska - jei isiveriu, iskart supuliuoja ausys
Tad man - sidabras ir platina
Na, o jeigu dar i horoskopa uzmest aki (nors nelabai tikiu tokiais dalykais
) sidabras yra butent veziu metalas, taigi, irgi man tinka

Tad man - sidabras ir platina

sidabras

AUksas ir tik geltonas...
Tas angliskas,rusiskas visai nepatinka
Tas angliskas,rusiskas visai nepatinka

Sidabras ir tik sidabras

as uz sidabra, bet esu priversta nesioti ir auksa......

Visa gyvenima nesiojau sidabra ir ji labiau mylejau nei auksa. Bet kai istekejau, perejau prie aukso. Vis issitraukiu senus sidabro papuosalus, bandau detis, bet jau kazkaip nelimpa jie man

Visada ir visur mėgstu auksą. Bet turiu dovanų gavusi visą komplektėlį sidabrinių dirbinių. Niekad jų nenešiojau. O dabar kreipiuos į visas sidabro mylėtojas: pasakykit man kodėl sidabras pajuodavęs ir kaip jį atsinaujint?