Įkraunama...
Įkraunama...

Auksas ar sidabras?

as irgi uz sidabra... anksciau galvojau, kad todel, jog megstu masyvius papuosalus, o aukso negalejau ipirkti tiek, kiek norejau blush2.gif bet dabar nors ir galiu, vis tiek renkuosi sidabra, mieliau man nors tu ka ax.gif o vyrui auksine grandinele pirkau - kazkaip vyriskos sidabrines labai jau pigiai man pasirode blink.gif
ir baikit pyktis, jei kazkam auksiukas su brangakmenuku atrodo investicija, tegul taip ir buna mirksiukas.gif
Atsakyti
Man asmeniškai patinka sidabras. Per kažkokią laidą girdėjau sakant, kad sidabras yra "sveikesnis" nei auksas. kaip ten yra nežinau. Turiu gražią pasidarytą apyrankę iš www.trollbeads.lt. Karoliukai kokybiški ir labai gražūs. Yra su pusbrangiais akmenimis, brangakmeniais, murano stiklu - labai gražu ir originalu, nes ir vėrinius, ir apyrankes gali susikurti pats ir ne iš karto, o per ilgą laiką. Mano kišenei viską iš karto nusipirkti yra per brangu, tai kiekvienai progai rinksiu karoliukus, kurie man turi ypatingą reikšmę. Pažiūrėkit, gal patiks smile.gif
Atsakyti
auksas, sidabras ar tiesiog grudintas plienas, tai yra pasirinktas papuosalas kuris atspintis mus, musu individualuma ir asmenybe pagal pasirinkta verte ir daikto simbolika ar formos israiska...
Atsakyti
Auksas wub.gif TIK auksas, klasikines spalvos ar baltas (tik ne geltonasis)... rolleyes.gif su sidabru jauciuosi ne savimi... o ir siaip daug papuosalu nenesioju, bet visada segiu vertingus, bet kuklius auksinius auskarus, vestuvini zieda ir koki ziedeli pagal nuotaika.... auksini smile.gif
Atsakyti
as uz sidabra, matyt iki aukso dar nepribrendau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
as tik uz auksa thumbup.gif
Atsakyti
Tik sidabras wub.gif turiu originalių papuošalų , kasdien -auskarai, stamboka grandinėlė+laikrodis, na žinoma vestuvinis žiedas.
Atsakyti
AS uz auksa thumbup.gif Ant aukso persimeciau kai buvau kokiu 16 metu, kad vyresne atrodyciau lotuliukas.gif O dabar matau, kad man auksas ir tinka labiau, prastai jauciuos su sidabru doh.gif Nors sidabras pigesnis, galeciau dazniau visokiom grozybem pasilepint thumbup.gif Auksiniu papuosalu negali sau leisti daznai nusipirkti ar atsinaujinti doh.gif
Atsakyti
Baltas auksas smile.gif
Atsakyti
as labiau megstu sidabra,man nuo aukso visi pirstai ir ausys nuo auksiniu auskaru nujuoduoja blink.gif blink.gif .Buna kad su kazkuo sureaguoja auksas,tai kur vestuvinis ziedas lieciasi tai visi pirstai zaliai juodi palieka rolleyes.gif
Bet seip visada labiau megau sidabra,grazu kai kitos moterys nesioja auksa,bet pati jo ypatingai nevertinu schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
tai kad nuo zalvario zaliuoja, ne nuo aukso wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2008 10 22, 13:57)
as labiau megstu sidabra,man nuo aukso visi pirstai ir ausys nuo auksiniu auskaru nujuoduoja  blink.gif  blink.gif

O as negaliu sidabriniu auskaru nesiot, tik auksa blink.gif netoleruoja oda, po kurio laiko pradeda raudonuoti, tinti doh.gif girdejau ganda, kad jei prasidures ausis pradedi nuo aukso, tai tik ji ir tegalesi nesiot... netiesa - pradejau nuo sidabro, bet dabar negaliu, jau nekalbu apie bizuterija doh.gif
Atsakyti