ir baikit pyktis, jei kazkam auksiukas su brangakmenuku atrodo investicija, tegul taip ir buna
as irgi uz sidabra... anksciau galvojau, kad todel, jog megstu masyvius papuosalus, o aukso negalejau ipirkti tiek, kiek norejau
bet dabar nors ir galiu, vis tiek renkuosi sidabra, mieliau man nors tu ka
o vyrui auksine grandinele pirkau - kazkaip vyriskos sidabrines labai jau pigiai man pasirode
ir baikit pyktis, jei kazkam auksiukas su brangakmenuku atrodo investicija, tegul taip ir buna
Man asmeniškai patinka sidabras. Per kažkokią laidą girdėjau sakant, kad sidabras yra "sveikesnis" nei auksas. kaip ten yra nežinau. Turiu gražią pasidarytą apyrankę iš www.trollbeads.lt. Karoliukai kokybiški ir labai gražūs. Yra su pusbrangiais akmenimis, brangakmeniais, murano stiklu - labai gražu ir originalu, nes ir vėrinius, ir apyrankes gali susikurti pats ir ne iš karto, o per ilgą laiką. Mano kišenei viską iš karto nusipirkti yra per brangu, tai kiekvienai progai rinksiu karoliukus, kurie man turi ypatingą reikšmę. Pažiūrėkit, gal patiks 
Auksas
TIK auksas, klasikines spalvos ar baltas (tik ne geltonasis)...
su sidabru jauciuosi ne savimi... o ir siaip daug papuosalu nenesioju, bet visada segiu vertingus, bet kuklius auksinius auskarus, vestuvini zieda ir koki ziedeli pagal nuotaika.... auksini
as uz sidabra, matyt iki aukso dar nepribrendau
as tik uz auksa
Tik sidabras
turiu originalių papuošalų , kasdien -auskarai, stamboka grandinėlė+laikrodis, na žinoma vestuvinis žiedas.
AS uz auksa
Ant aukso persimeciau kai buvau kokiu 16 metu, kad vyresne atrodyciau
O dabar matau, kad man auksas ir tinka labiau, prastai jauciuos su sidabru
Nors sidabras pigesnis, galeciau dazniau visokiom grozybem pasilepint
Auksiniu papuosalu negali sau leisti daznai nusipirkti ar atsinaujinti
as labiau megstu sidabra,man nuo aukso visi pirstai ir ausys nuo auksiniu auskaru nujuoduoja
.Buna kad su kazkuo sureaguoja auksas,tai kur vestuvinis ziedas lieciasi tai visi pirstai zaliai juodi palieka
Bet seip visada labiau megau sidabra,grazu kai kitos moterys nesioja auksa,bet pati jo ypatingai nevertinu
Bet seip visada labiau megau sidabra,grazu kai kitos moterys nesioja auksa,bet pati jo ypatingai nevertinu
QUOTE(Signa... @ 2008 10 22, 13:57)
as labiau megstu sidabra,man nuo aukso visi pirstai ir ausys nuo auksiniu auskaru nujuoduoja
O as negaliu sidabriniu auskaru nesiot, tik auksa