Įkraunama...
Įkraunama...

Auksas ar sidabras?

O man seniau nuo aukso ausys puliuodavo ziauriai, o dabar nieko, viska galiu vertis, tik va jau nuo visai "dratu" pradeda slapiuoti. O siaip jei kas arciau sirdies, tai dabar jau auksas. O iki 25 metu aukso nemegdavau, tik sidabra nesiodavau, ir daug daug....
Atsakyti
Man tik sidabras.. Nuo ankstyvos jaunystes iki dabar rolleyes.gif ir visada bus, niekada nemegau aukso.. Atsimenu mama klause ka padovanot 18 metu proga, koki auksini dirbini? Sakau nereikia man nieko ish aukso ir vis tiek padovanojo, atseit kaip cia nelygis sidabra tokia proga dovanot. Taip ir stovi ta dovanele neliesta schmoll.gif
Atsakyti
Man sidabras buvo visada wub.gif Vienus metus buvau pradejus nesiot auksa, nes daug pridovanojo visi.., bet veliau vel grizau prie sidabro, man persiltas tas auksas kazkaip, sidabras mieliau
Atsakyti
dabar nesioju tik sidabra... rolleyes.gif
Atsakyti
Tik sidabras, visi mano auksinei papuošaliukai taip ir guli nenešiojami. doh.gif
Atsakyti
kol buvau netekejusi nesiojau sidabra ,o dabar auksa mirksiukas.gif
Atsakyti
tik sidabras wub.gif
Atsakyti
sidabras mielesnis wub.gif apsikritai is sidabro daugiau graziu papuosalu galima rasti, o aukso daznai ribotas pasirinkimas dar ir kainos atzvilgiu... be to su akmenimis taip pat ribota pasiula aukso dirbiniu-kiek esu radus tai su kokiu turkiu, oniksu, dazytu cirkoniu...
Atsakyti
Tik sidabras wub.gif
Šiaip mano auksas, tai vestuvinis žiedas ir vyro dovanotas rinkinukas - vėrinėlis su auskarais. Bet jis labai skoningas tai prie tinkančio rūbo užsidedu, bet pati niekad nepirkau aukso schmoll.gif
Atsakyti
Auksas labiau asocijuojasi su PRABANGA.Bet sidabras irgi grazu/
Atsakyti
Tik sidabras ax.gif kazkada bandziau prisipratinti ir auksa, bet nepavyko schmoll.gif
Atsakyti
Auksas sidabras
Atsakyti