Įkraunama...
Įkraunama...

Auksas ar sidabras?

Auksas 4u.gif bet turiu sidabrini zieda, kuri labai wub.gif o daugiau auksas 4u.gif
Atsakyti
Vaje vaje biggrin.gif Kokia diskusija biggrin.gif
Siaip jau deimantas yra grynuolis. O apdirbtas vadinasi briliantu. Pats grynuolis yra nelabai isvaizdus biggrin.gif Tik apdirbtas tampa visu moteru numyletiniu ir dedamas i tauruji metala.
Taip, kad visos galite nusiraminti, jusu tauriuosiuose metaluose tikrai deimantai (briliantai) biggrin.gif
O jo branguma zymi ne tik karatai (svoris) schmoll.gif O skaidrumas, apdirbimas ir spalva. Taip, kad dideli sheihu briliantai- nebutinai uz kosmine kaina lotuliukas.gif Ir tikrai ne tik platinoje lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 16 spalio 2008 - 22:24
Man ta dalis, kad deimantai (briliantai) dedami tik i platina buvo idomiausia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanccike: 16 spalio 2008 - 23:23
Negerai jaučiuosi su geltono aukso papuošalais, man jei auksas, tai arba baltas, arba tamsus, rausvas. Bet širdis visada labiau prie baltos spalvos linksta, taip kad arba sidabaras, arba baltas auksas... wub.gif
Atsakyti
Sidabras wub.gif Arba baltas auksas. Vestuvinį žiedą planuoju turėti irgi balto aukso. Tiesiog nekenčiu geltonos spalvos bigsmile.gif
Atsakyti
kas per juoko priepuoliai? unsure.gif gi nesiokite i sveikata savo brilikus inkrustuotus, kad ir silikone.
Atsakyti
sekiau tema ir labai parupo man apziureti savo brangiausius papuosalus. Visi briliantai platinoje, jei papuosalas geltono auksto, ten kur briliantas idetas yra platinos pagrindas. kai daremes vestuvinius ziedus geltonos spalvos inkrustavome ten briliantus, juvelyras pats sake, kad auksas yra perminkstas briliantams ir po kurio laiko jie tiesiog gali pasimesti, del to brangus akmenys yra inkrustuojami i platina. Detas buvo platinos pagrindas briliantams. Galite gincytis iki apsisikimo atsiprasant doh.gif bet manau, kad briliantai inkrustuoti i balta ar geltona auksa yra mazai vertingi ir tiek.
Atsakyti
Kol neturejau auksu, buvau tik uz sidabra, auksas atrode tinka tik bobutem doh.gif
Bet kai gavau dovanu auskarus, isimylejau juos wub.gif
Tai nuo tada mano visi papuosalai tik auksiniai thumbup.gif Tik su auksu jauciuos tikrai pasipuosus ax.gif
Atsakyti
Tai niekas ir nesako, kad i auksa ideti briliantai butinai turi buti laaaabai vertingi schmoll.gif Nes pati dariausi vestuvinius ziedus pas juvelyra ir i savo dejau 10 briliantu (vieno kaina tik 110 Lt- tikrai ne patys brangiausi). O mano ziedas is balto ir geltono aukso. Beje, ir pats auksas yra nelygus auksui- tam ir yra prabavimas (yra gal apie 5 prabos), kuris nusako kokia aukso verte ir kokiu priemaisu jame yra 4u.gif Sitame reikale labai daug subtilybiu. Daug kas priklauso nuo paties tauriojo metalo ir nuo paties brilianto. Kaip jau minejau jo verte skaiciuojama yra ne tik nuo karatu (svorio) bet ir skaidrumo, spalvos ir apdirbimo 4u.gif

Visu pirma siulau pasiziureti kokios prabos yra jusu ziedukuose biggrin.gif Ir zinosite is kokio jis aukso ir koks briliantas jame idetas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 17 spalio 2008 - 17:59
Tik uz sidabra. bigsmile.gif
Atsakyti
baltas auksas ir sidabras ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Feelme @ 2008 10 17, 18:06)
bet manau, kad briliantai inkrustuoti i balta ar geltona auksa yra mazai vertingi ir tiek.

nu jo mazai doh.gif lotuliukas.gif ,as uz savo ziedeli su viena maza akute, 18 karoto balto aukso ir 1/10 brilijanto mokejau 1500 lt, nu tai nepasakyciau kad pigu doh.gif
Atsakyti
Man tai patinka tik sidabras, nuo aukso silpna labai darosi
Atsakyti