Įkraunama...
Įkraunama...

Auksas ar sidabras?

o as tirpstu nuo aukso.. preiti sunku pro aukso parduotuves...turiu nors pastoveti ir pasiziureti... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE('chameleon' @ 2008 10 17, 19:20)
baltas auksas ir sidabras ax.gif
Papildyta:
nu jo mazai doh.gif  lotuliukas.gif ,as uz savo ziedeli su viena maza akute, 18 karoto balto aukso ir 1/10 brilijanto mokejau 1500 lt, nu tai nepasakyciau kad pigu doh.gif

na ir laikai tai investicija? Kaip manai uz kiek ji parduotum jei butu extra atvejis prasimanyti pinigu? smile.gif Vat apie tai as sneku mirksiukas.gif as skaitau, kad tai mazavertis daiktas. Bet tai TIK MANO nuomone, prasau nepult laugh.giflaugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 10 19, 19:30)
na ir laikai tai investicija? Kaip manai uz kiek ji parduotum jei butu extra atvejis prasimanyti pinigu? smile.gif Vat apie tai as sneku  mirksiukas.gif as skaitau, kad tai mazavertis daiktas. Bet tai TIK MANO nuomone, prasau nepult laugh.giflaugh.gif

nu cia idomiai, atrodo, kad visos mes pirkdamos papuosalus ar skudurus investuojam blink.gif , as pvz perku, nes man patinka, o kaip jums atrodo ar avikailis kainuojantis 3,5t yra gera investicija, manau max 5m panesiosi ir gali ismest, uz 100lt nieks nepirks is jusu si skudura, o tuo labiau brangus kailiniai, kuriuos gali sukapot kandys irgi investicija doh.gif
Man vyras dovanoja papuosalus, o as nevarau ant jo, kokia cia investicija, nors ir sirdis sudreba pamacius jo kaina, bet raminu save nebus dukros, tai gal anukei atiteks smile.gif
ir as jus nepuolu, cia tik pamastymas ax.gif
Atsakyti

QUOTE(EVO @ 2008 10 20, 09:43)
nu cia idomiai, atrodo, kad visos mes pirkdamos papuosalus ar skudurus investuojam

beabejo ne visos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 10 20, 10:05)
beabejo ne visos smile.gif

O tu saugok, nes jeigu netycia benesiodama pamesi....Nebeliks jokios investicijos. O siaip tai jau...Ar bent isivaizduoji kiek turi kainuoti papuosalas, kad ji galima butu vadinti investicija? Tai vat, tokios investicijos yra saugomos bankuose, o ne namie papuosalu dezutese mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2008 10 20, 12:08)
Tai vat, tokios investicijos yra saugomos bankuose, o ne namie papuosalu dezutese  mirksiukas.gif

Tai beabejo arba seifuose namie. Ar manei, jog naujiena man pasakei? smile.gif Ir apskritai kodel man adresuoji ar as apie save sakau? As galbut tik pamasciau garsiai mirksiukas.gif
Ir vel viskas krypsta ne i tema. Manau nieko as neuzgauliojau ir kas protingas asmeniskai sau neprieme to ka as rasiau, ty. mano minciu bei nuomones. Neteigiau, jog moteris turi buti vaiksciojanti investicija laugh.gif . Tik mano nuomone apie briliantus tikrus nesutapo su kitu dalyviu nuomone ir tiek. Beigi nesutapo nuomone "kas yra brangus bei vertingas daiktas". Kiekvienam savo, kazkam ir bizdelushke uz 1500 yra vertinga ir tebunie rolleyes.gif Manau jau pakaks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riuriu: 20 spalio 2008 - 11:50
paskutiniu metu nesioju tik sidabro papuosalus,o auksas guli dezutei.mb jau pyksta,kad nesioju sidabra,sako kam ta auksa dovanoju smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Riuriu, man tavo postai pasirode, kad apie save sakai, nes tuomet nesuprantu kokia esme kalbeti apie tai ko neturi ir pateikti, taip lyg turetum?

Ir dauguma perka papuosalus tikrai ne tam, kad kaip tu sakai -ekstra atveju galetu juos parduoti... Manau, kad dauguma sutiks, jog papuosalas yra perkamas tam, kad atliktu savo paskirti- butu nesiojamas. Daiktas turi tarnauti zmogui, o ne zmogus daiktui.

Ir man butu labai idomu suzinoti ka tu laikai tikru ir netikru briliantu? Ir koki papuosala laikai investicija?
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2008 10 20, 13:15)
Riuriu, man tavo postai pasirode, kad apie save sakai, nes tuomet nesuprantu kokia esme kalbeti apie tai ko neturi ir pateikti, taip lyg turetum?

Ir dauguma perka papuosalus tikrai ne tam, kad kaip tu sakai -ekstra atveju galetu juos parduoti... Manau, kad dauguma sutiks, jog papuosalas yra perkamas tam, kad atliktu savo paskirti- butu nesiojamas. Daiktas turi tarnauti zmogui, o ne zmogus daiktui.

Ir man butu labai idomu suzinoti ka tu laikai tikru ir netikru briliantu? Ir koki papuosala laikai investicija?

As nesakau , jog turiu , o taip pat , jog neturiu smile.gif Ne apie mane tema, sory nebesiplesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 10 20, 12:30)
As nesakau , jog turiu , o taip pat , jog neturiu smile.gif Ne apie mane tema, sory nebesiplesiu  4u.gif

Sutinku, kad tema ne apie tai, bet kadangi siek tiek issiplete diskusija, tai ir paklausiau. Nieko blogo tame nematau. Tavo teise neatsakyti i mano uzduotus klausimus mirksiukas.gif

O kalbant i tema, man patinka platina ir baltas auksas (bet negaliu ilgai nesioti, nes turiu prakeikta alergija). Taciau turiu ir Alfex papuosalu, nes man labai grazu wub.gif O labiausia laukiu vieno tauriojo metalo, nes turetu atkeliauti i LT rinka. Blizgesys kaip platinos, tik kaina mazesne thumbup.gif Kaip sakant- neinvestuosiu lotuliukas.gif Investuociau tik i bankini auksa arba paladi biggrin.gif Nors dabar nelabai apsimoka. Krize ir tame sektoriuje ph34r.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 20 spalio 2008 - 12:45
QUOTE(EVO @ 2008 10 20, 07:43)

Man vyras dovanoja papuosalus, o as nevarau ant jo, kokia cia investicija, nors ir sirdis sudreba pamacius jo kaina, bet raminu save nebus dukros, tai gal anukei atiteks  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sidabras ir baltas auksas biggrin.gif Nemegstu geltono, kazkaip jis man vyresniems labiau tinka.
Atsakyti