QUOTE(GRAŽINA25 @ 2007 11 06, 00:12)
O AS PAGALVOJAU, KAD GAMINSIU KOPUSTU, BULVIU IRMORKU TROSKINI DAR DESIU DAUG POMIDURU, TRUPUTI GRIETINES IR POMIDORU PADAZO, PORA SULTINIO KUBELIU, TRUPUTIS MILTU. MESOS NEDESIU NES NESINORI, GERIAU BE MESOS
BUS LABAI SKANU
BUS LABAI SKANU
Su pomidorais man visi troskiniai patinka... Mmm
Siandien dariau su kiaulienos gabaliukais, bet dazniausiai darau su vistiena.
Tai mano troskinys
mesa smulkiais gabaliukais, pribarsciau visokiu prieskoniu, pora saukstu majonezo, viska ismaisiau ir palikau marinuotis. Paskui apkepiau ant keptus, bekepant sudejau tarkuotas (siek tiek smulkesne, nei burokine tarka) 3 vidutines morkas ir skiltele smulkiai pjaustyto cesnako. Kai viskas daugiau maziau apkepe, sudejau i puoda, uzpyliau karstu sultiniu. Tada truputi paviriau, sudejau bulves, pjaustytas mesos dydzio gabaliukais, veliau, ziedinio kopusto sakeles, o pabaigoje 2 kubeliais pjaustytus pomidorus. Dar ispaudziau Heinz kecupo ir prieskoniu (troskiniu pr., pipiriuku, daaaaaug petrazoliu ir baziliko). Tada troskinau apie 20 min ant silpnos ugnies, veliau ispaudziau pieno zvaigzdziu grietines, kuri pardavinejama pakeliuose (skanesne ir labiau apsimoka) ir dar keleta minuciu patroskinau.
Tada visi laaaabai skaniai valgem.










