taip pat labai skanu su konservuotom baltom pupelem vietoj alyvuogiu. Viska darau taip pat tik nededu bulviu. skanumelis! Ir labai sotu.
Musu seimoj troskiniai vienas is dazniausiai gaminamu patiekalu, nes ir vyras ir as juos megstam. Siaip pas mane beveik visi troskinukai prasideda panasiai - i puoda pilu truputi aliejaus, sumetu tokia mesyte, kokia turiu, dedu pjaustytus svoguniukus, truputi cesnako, supjaustyta pomidora,druskytes, prieskoniuku ir viska taip 'pakepinu' puode kelias minutes. tada ipilu vandens, kad viska apsemtu, o paskui prasideda kuryba. Pats megstamiausias musu yra alyvuogiu troskinys (cia toms kurios megsta alyvuoges). Pradzia darau, kaip parasyta auksciau, o po to dedu griezineliais supjaustytas morkas, viena smulkiai supjaustyta bulve (kad duotu tirstumo) ir verdu, kol isvirs mesa ir morkos. tuo tarpu kelis kartus nuverdu zalias alyvuoges, kad nebutu tokios surios. Kai mesyte jau bveik minksta dedu dar kelias stambiau pjaustytas bulvytes ir alyvuoges ir dar paverdu, kol bulves isvirs.
taip pat labai skanu su konservuotom baltom pupelem vietoj alyvuogiu. Viska darau taip pat tik nededu bulviu. skanumelis! Ir labai sotu.
taip pat labai skanu su konservuotom baltom pupelem vietoj alyvuogiu. Viska darau taip pat tik nededu bulviu. skanumelis! Ir labai sotu.
mano megstamiausias troskinys kuri gaminu kiekviena savaite: siaip receptas mano , bet tai panasiu receptu pilna zurnaluose beto daug proto nereikia sugalvoti savo troskini: tai va ka as darau issikepu vistiena isviriu bulves sutarkuoju suri pakepinu svogunus ir morkas kokias 3 min, supjaustau pievagrybius pamidorus retkarciais dar kokio kumpio ar viena kita desrele supjaustau
tada i speciala skarda kur galima kepti kugeli troskinius ir t.t. siek tiek papilu aliejaus po to dedu viska sluoksniais bulves isdelioju pievagrybius pamidorus susmulkinta vistiena ir dar kitus .... Ir taip dedu visko du sluoksnius ant virsaus uzbarstau daug surio ir apipulu plaktu kiausiniu su pienu ir prieskoniais, tada tokia forma igauna troskinys nesukrenta ir idedu i orkaite 30 min , iskepus pasaka viskas taip skanu , viskas taip tarpusavyje dera vistiena pievagrybiai, dar ant vistienos suris niam niam sis receptas bekrastis galima vienas recepto dalis keisti kitomis pagal skoni pvz cukinija galima dar ideti , sparagines pupeles ir pan. labai skanus tas troskinukas viska pasidaryt uztrunka apie 1 - 1.30 h.
Aštrus mėsos troškinys
500g maltos mėsos,400g kons.pomidoriukų,1 raudona ir 2 aitriosios paprikos,2 obuoliai,2 svogūnai,0,5 stiklinės kons.kukurūzų,2 stikltelės česnako,vienos citrinos sultys,po pusę šaukštelio kario ir cinamono,5 šaukštai aliejaus,pipirai juodieji,druska
Paprikas,obuolius perpjauti pusiau,išimti sėklas ir supjaustyti griežinėliais.Obuolius apšlakstyti citrinų sultimis,svogūnus ir česnakus susmulkinti,kartu su mėsa pakepinti aliejuje.Sudėti obuolius,paprikas,kukurūzus,sukrėsti pomidorus su visomis sultimis,uždenkti ir 20 min.patroškinti.Įberti prieskonių,pasūdyti.
500g maltos mėsos,400g kons.pomidoriukų,1 raudona ir 2 aitriosios paprikos,2 obuoliai,2 svogūnai,0,5 stiklinės kons.kukurūzų,2 stikltelės česnako,vienos citrinos sultys,po pusę šaukštelio kario ir cinamono,5 šaukštai aliejaus,pipirai juodieji,druska
Paprikas,obuolius perpjauti pusiau,išimti sėklas ir supjaustyti griežinėliais.Obuolius apšlakstyti citrinų sultimis,svogūnus ir česnakus susmulkinti,kartu su mėsa pakepinti aliejuje.Sudėti obuolius,paprikas,kukurūzus,sukrėsti pomidorus su visomis sultimis,uždenkti ir 20 min.patroškinti.Įberti prieskonių,pasūdyti.
O AS PAGALVOJAU, KAD GAMINSIU KOPUSTU, BULVIU IRMORKU TROSKINI DAR DESIU DAUG POMIDURU, TRUPUTI GRIETINES IR POMIDORU PADAZO, PORA SULTINIO KUBELIU, TRUPUTIS MILTU. MESOS NEDESIU NES NESINORI, GERIAU BE MESOS
BUS LABAI SKANU
BUS LABAI SKANU
Troskiniai
geras dalykas.Bet mano seimyna ,,skersai'' i juos ziuri.Vargstu,vargtu,o po to viena suvalgyt turiu...
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2007 11 06, 01:12)
O AS PAGALVOJAU, KAD GAMINSIU KOPUSTU, BULVIU IRMORKU TROSKINI DAR DESIU DAUG POMIDURU, TRUPUTI GRIETINES IR POMIDORU PADAZO, PORA SULTINIO KUBELIU, TRUPUTIS MILTU. MESOS NEDESIU NES NESINORI, GERIAU BE MESOS
BUS LABAI SKANU
BUS LABAI SKANU
Aš taip darau, tik nededu sultinio.
mano megstamiausias yra toks:
mesos geriausiai kumpis kiaulienos, bulviu, raugintu ar marinuotu agurku, dideles morkos ir didelio svoguno, pomodoru padazo. mesos ir bulviu lygiom dalim, agurku daugiau nei puse mesos. bulves supjaustyti, deti pieskoniu ir kepti orkaiteje, kol iskeps ir apskrus. mesa kaip gulesa supjaustyti apkepti keptuveje, kaip apkeps deti tarkuota morka, biski veliau supjaustyta svoguna, viska kepti kol paidarys morkos ir svogunai minksti tada deti pomidoru pad. pagal skoni ir aisku prieskoniu, mesa supilti i dideli puoda, ipilti vandens teik kad apsemtu ir troskinti. agurkus supjaustyti ir virti vandenyje. kaip agurkai isvirs nusunkti ir supilti i mesa, sudeti iskeptas dulves viska ismaistyit ir patiekti
troskinys skaniausias astrus
mesos geriausiai kumpis kiaulienos, bulviu, raugintu ar marinuotu agurku, dideles morkos ir didelio svoguno, pomodoru padazo. mesos ir bulviu lygiom dalim, agurku daugiau nei puse mesos. bulves supjaustyti, deti pieskoniu ir kepti orkaiteje, kol iskeps ir apskrus. mesa kaip gulesa supjaustyti apkepti keptuveje, kaip apkeps deti tarkuota morka, biski veliau supjaustyta svoguna, viska kepti kol paidarys morkos ir svogunai minksti tada deti pomidoru pad. pagal skoni ir aisku prieskoniu, mesa supilti i dideli puoda, ipilti vandens teik kad apsemtu ir troskinti. agurkus supjaustyti ir virti vandenyje. kaip agurkai isvirs nusunkti ir supilti i mesa, sudeti iskeptas dulves viska ismaistyit ir patiekti
troskinys skaniausias astrus
o mano mama kazkaip daro is bulviu,morku,mesytes,raugintu agurku.lyg ir viska paminejau,viska supjausto kubeliais ir troskina turbut net nezinau,labai noreciau pati pasidaryt tik bijau kad neiseis ;(
QUOTE(zibukas @ 2007 11 12, 12:52)
mano megstamiausias yra toks:
mesos geriausiai kumpis kiaulienos, bulviu, raugintu ar marinuotu agurku, dideles morkos ir didelio svoguno, pomodoru padazo. mesos ir bulviu lygiom dalim, agurku daugiau nei puse mesos. bulves supjaustyti, deti pieskoniu ir kepti orkaiteje, kol iskeps ir apskrus. mesa kaip gulesa supjaustyti apkepti keptuveje, kaip apkeps deti tarkuota morka, biski veliau supjaustyta svoguna, viska kepti kol paidarys morkos ir svogunai minksti tada deti pomidoru pad. pagal skoni ir aisku prieskoniu, mesa supilti i dideli puoda, ipilti vandens teik kad apsemtu ir troskinti. agurkus supjaustyti ir virti vandenyje. kaip agurkai isvirs nusunkti ir supilti i mesa, sudeti iskeptas dulves viska ismaistyit ir patiekti
troskinys skaniausias astrus
mesos geriausiai kumpis kiaulienos, bulviu, raugintu ar marinuotu agurku, dideles morkos ir didelio svoguno, pomodoru padazo. mesos ir bulviu lygiom dalim, agurku daugiau nei puse mesos. bulves supjaustyti, deti pieskoniu ir kepti orkaiteje, kol iskeps ir apskrus. mesa kaip gulesa supjaustyti apkepti keptuveje, kaip apkeps deti tarkuota morka, biski veliau supjaustyta svoguna, viska kepti kol paidarys morkos ir svogunai minksti tada deti pomidoru pad. pagal skoni ir aisku prieskoniu, mesa supilti i dideli puoda, ipilti vandens teik kad apsemtu ir troskinti. agurkus supjaustyti ir virti vandenyje. kaip agurkai isvirs nusunkti ir supilti i mesa, sudeti iskeptas dulves viska ismaistyit ir patiekti
troskinys skaniausias astrus
Pagaminau šeimynai, valgė net vaikas, kuriam niekas neįtinka
Tik nesupratau kam tuos agurkus virti atskirai, aš juos supjausčiau ir sudėjau nevirtus į troškinį
merginos o kas nors gaminat zuvies troskinius?
pasidalinkit patirtim
as siuo metu gaminu toki (jei dar ebuvo)
apkepu zuvies file pavoliota miltuose, morku su svogunais pakepinu
i troskintuva dedu sluoksni zuvies gabaliuku, sluoksni morku su svogunais kepintu, vel sluoksni zuvies, tada sluoksni papriku, galima dar pomidoru apibarstau petrazolem ir cesnakais ir troskinu orkaitej...
pasidalinkit patirtim
as siuo metu gaminu toki (jei dar ebuvo)
apkepu zuvies file pavoliota miltuose, morku su svogunais pakepinu
i troskintuva dedu sluoksni zuvies gabaliuku, sluoksni morku su svogunais kepintu, vel sluoksni zuvies, tada sluoksni papriku, galima dar pomidoru apibarstau petrazolem ir cesnakais ir troskinu orkaitej...
as darau labai paprasta troskinuka: nusiperku maxmoje hortex(tik ju)saldytu darzoviu. ten jos ivairiu rusiu buna, bet as naudoju tas kur yra viskas viename: bulves, cukinijos, paprikos, sparagines pupeles. ir dar papildomai sparaginiu pupeliu nusiperku. keptuveje pakepinu kubeliais supjaustytos mesytes, tinka ir kokia desryte ir panasiai. tada dedu darzoves ir troskinu, o kai jos jau gerai apsitroskino dedu gausiai grietines ir prieskoniu, kurie kartu buna su darzovemis. gaunasi fantastiskai skanus troskinukas, o kad svarbiausia labai greita ir paprasta.








