QUOTE(Žydraakė @ 2005 10 25, 11:39)
5 porc
Kiaulienos kumpis 825
Žal.Balt. pupelės 150
Sultinys 1000
Kvietiniai miltai 50
Pomidorų padažas 100
Kiaulienos prieskoniai (Santa-Marija )pagal skonį
Valgomoji druska,juodieji pipirai Pagal skonį
Augalinis aliejus kepimui
1.Mėsa supjaustoma kubeliais ir apkepiname aliejuje, kol parusvės
Kepti per kelis kartus. Kai į keptuvę pridedama daug mėsos,ji blogai apkepa,pasidaro beskonė,nes išsiskiria daug sulčių Įpilame sultinio,dedame pupeles(virtas bet ne iki galo),patroškiname,dedame pakepintus miltus,pomidorų padažą,prieskonius,valgomojį druską,juoduosius pipirus,išmaišome ir patroškiname iki gatavumo. (taip pat galima daryti su marinuotomis pupelėmis)
Skanaus