Permečiau temą ir lyg neradau savojo varianto

aš šį troškinį darau būtent šiuo metų laiku, kai būna priderėję visokių daržovių ir jos būna pigios.
Troškiniui vartoju visokias daržoves, kuo daugiau tuo geriau

t.y. dažniausiai cukinijas (patisonus), šparagines pupeles, žiedinius kopūstus, morkas, paprikas. Dar būtinai reikia svogūno, česnako (pagal skonį, aš dedu daug

) ir pomidorų. Na, ir vienas svarbiausių komponentų mano troškinyje yra sojų mėsa, aš vartoju tą kubeliais, kur guliašui skirta.
EIGA:
Sojų mėsą apibarstau vegeta ir užpilu verdančiu vandenuku. Palieku pastovėt tol, kol susipjaustau visas daržoves. Tada sojų mėsą nusunkiu (sultinio neišpilu), kartais susmulkinu mažesniais gabaliukais ir pakepinu keptuvėje kol apskrunda. Tada dedu daržoves (išskyrus pomidorus) maždaug pagal jų troškinimosi laiką, supilu sultinį, pridedu prieskonių, įdedu sviesto gabaliuką. Baigiant troškintis sudedu nuluptus supjaustytus pomidorus ir

galima valgyti
Jei kada nors, laimę vaikydamiesi, ją rasite, tai, panašiai kaip senė, ieškanti savo akinių, pastebėsite, kad ji visą laiką buvo jums ant nosies.
(H.V.Šo)