Sveikos, sakykit, kaip pagamnt troskini be troskinimo puodo ir cenakiniu? Turiu stiklini kepimo inda, galvoju, gal iseitu, jei assudejus viska i ji tiesiog uzdengciau folija? Kazi ar tiktu?
QUOTE(Ragany @ 2012 01 14, 16:17)
Sveikos, sakykit, kaip pagamnt troskini be troskinimo puodo ir cenakiniu? Turiu stiklini kepimo inda, galvoju, gal iseitu, jei assudejus viska i ji tiesiog uzdengciau folija? Kazi ar tiktu?
Ragany
Aš,turiu ir činakines ,bet dažnai troškinius ruošiu puode,kuris yra atsparus ugniai.
Taip ,kad drąsiai galiu teigti,jog stikliniame inde galima ruošti troškinius{tik ,kai išimsi iš orkaitės atsargiai išimk sausu ,kad nesuskiltų rankšluosčiu}
O ,dėl dangčio galiu patarti gal turi jį nuo keptuvės
yra tu dangciu nuo keptuves, bet anie apvalus, mano kepimo indas staciakampis ir ner baisiai mazas..
QUOTE(Ragany @ 2012 01 14, 16:34)
yra tu dangciu nuo keptuves, bet anie apvalus, mano kepimo indas staciakampis ir ner baisiai mazas..
Ragany
tuomet lieka folija arba kepimo popierius
Gaminu daržovių troškinį. Turiu žalių žirnelių su ankštimis (tokie kur pardėse pakuotėje daržovių skyriuje pardavinėjami). Išlupau juos,o ten tos ankštys praktiškai tuščios,tie žirniai nesubrendę... Ką su jais daryti? Gal su visomis ankštimis jie dedami? Pjaustomi,nepjaustomi..? Help
QUOTE(egesichora @ 2012 01 17, 23:09)
Gaminu daržovių troškinį. Turiu žalių žirnelių su ankštimis (tokie kur pardėse pakuotėje daržovių skyriuje pardavinėjami). Išlupau juos,o ten tos ankštys praktiškai tuščios,tie žirniai nesubrendę... Ką su jais daryti? Gal su visomis ankštimis jie dedami? Pjaustomi,nepjaustomi..? Help
Su ankstimis pjaustyti juos reikia-galima ir nepjaustytus deti.
QUOTE(coliuke29 @ 2012 03 04, 17:51)
sveikos ,gal galit patarti koki troskini daryti kad ir vaikas galetu valgyti ,kad nereiktu kepinti ,nes jis po skranduko uzdegimo ,nieko kepinto duot negaliu
nu gali manau daryt kaip ir visada tik pvz kai sildai ne keptuven deti o tam paciam puode daugiau sultinio ipilt ir laisvai susyla
QUOTE(ingauk @ 2012 03 04, 20:22)
nu gali manau daryt kaip ir visada tik pvz kai sildai ne keptuven deti o tam paciam puode daugiau sultinio ipilt ir laisvai susyla
aciu uz patarima,bijau net kazka deti ,svogunu negalima kopustu negalima ,tai sunku net sugalvot is ko daryt
Dievinu troskinius
As tai darau paprastai
Pakepinu mesa su miltais, dedu i puoda ,toliau pjaustau darzoves morkos,kopustas,poras,paprika,svogunas,cesnakas. Viska sudedu sluoksniais,pasudauir papipirinu.Dedu po sauksta grietines ir pomidoro padazo ir troskinu 40 min.
As tai darau paprastai
Pakepinu mesa su miltais, dedu i puoda ,toliau pjaustau darzoves morkos,kopustas,poras,paprika,svogunas,cesnakas. Viska sudedu sluoksniais,pasudauir papipirinu.Dedu po sauksta grietines ir pomidoro padazo ir troskinu 40 min.
QUOTE(Calmness @ 2012 10 11, 18:46)
o kam reikalingi miltai ?
tirstesnis troskinys gaunasi