Įkraunama...
Įkraunama...

Troškiniai

Sveikos, sakykit, kaip pagamnt troskini be troskinimo puodo ir cenakiniu? Turiu stiklini kepimo inda, galvoju, gal iseitu, jei assudejus viska i ji tiesiog uzdengciau folija? Kazi ar tiktu?
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 01 14, 16:17)
Sveikos, sakykit, kaip pagamnt troskini be troskinimo puodo ir cenakiniu? Turiu stiklini kepimo inda, galvoju, gal iseitu, jei assudejus viska i ji tiesiog uzdengciau folija? Kazi ar tiktu?


Ragany 4u.gif

Aš,turiu ir činakines ,bet dažnai troškinius ruošiu puode,kuris yra atsparus ugniai.

Taip ,kad drąsiai galiu teigti,jog stikliniame inde galima ruošti troškinius{tik ,kai išimsi iš orkaitės atsargiai išimk sausu ,kad nesuskiltų rankšluosčiu}

O ,dėl dangčio galiu patarti gal turi jį nuo keptuvės 4u.gif
Atsakyti
yra tu dangciu nuo keptuves, bet anie apvalus, mano kepimo indas staciakampis ir ner baisiai mazas..
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 01 14, 16:34)
yra tu dangciu nuo keptuves, bet anie apvalus, mano kepimo indas staciakampis ir ner baisiai mazas..


Ragany 4u.gif
tuomet lieka folija arba kepimo popierius biggrin.gif
Atsakyti
Gaminu daržovių troškinį. Turiu žalių žirnelių su ankštimis (tokie kur pardėse pakuotėje daržovių skyriuje pardavinėjami). Išlupau juos,o ten tos ankštys praktiškai tuščios,tie žirniai nesubrendę... Ką su jais daryti? Gal su visomis ankštimis jie dedami? Pjaustomi,nepjaustomi..? Help 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2012 01 17, 23:09)
Gaminu daržovių troškinį. Turiu žalių žirnelių su ankštimis (tokie kur pardėse pakuotėje daržovių skyriuje pardavinėjami). Išlupau juos,o ten tos ankštys praktiškai tuščios,tie žirniai nesubrendę... Ką su jais daryti? Gal su visomis ankštimis jie dedami? Pjaustomi,nepjaustomi..? Help  4u.gif


Su ankstimis pjaustyti juos reikia-galima ir nepjaustytus deti.
Atsakyti
sveikos ,gal galit patarti koki troskini daryti kad ir vaikas galetu valgyti ,kad nereiktu kepinti ,nes jis po skranduko uzdegimo ,nieko kepinto duot negaliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2012 03 04, 17:51)
sveikos ,gal galit patarti koki troskini daryti kad ir vaikas galetu valgyti ,kad nereiktu kepinti ,nes jis po skranduko uzdegimo ,nieko kepinto duot negaliu g.gif

nu gali manau daryt kaip ir visada tik pvz kai sildai ne keptuven deti o tam paciam puode daugiau sultinio ipilt ir laisvai susyla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 03 04, 20:22)
nu gali manau daryt kaip ir visada tik pvz kai sildai ne keptuven deti o tam paciam puode daugiau sultinio ipilt ir laisvai susyla smile.gif

aciu uz patarima,bijau net kazka deti ,svogunu negalima kopustu negalima ,tai sunku net sugalvot is ko daryt verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliuke29: 04 kovo 2012 - 19:38
Dievinu troskinius 4u.gif
As tai darau paprastai
Pakepinu mesa su miltais, dedu i puoda ,toliau pjaustau darzoves morkos,kopustas,poras,paprika,svogunas,cesnakas. Viska sudedu sluoksniais,pasudauir papipirinu.Dedu po sauksta grietines ir pomidoro padazo ir troskinu 40 min. essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Calmness @ 2012 10 11, 18:46)

Pakepinu mesa su miltais


o kam reikalingi miltai ? mastau.gif
Atsakyti
tirstesnis troskinys gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti