"Isvaliau" saldytuva nuo maisto likuciu ir pasidariau troskini,nerealaus skonio Farsas,paprika,pomidoras,morka,svogunas,cukinijos galas,kalafijoro,marinuotu grybu likutis,cesnako skiltele,lauro lapelis,vidurziemio juros prieskoniai,druska,pipirai,pomidoru padazas ir grietine.viskas Jau dvi lekstes suvalgiau
QUOTE(W*S:* @ 2009 04 05, 12:03)
Vakar nusipirkau konservuotu pupeliu ir pievagrybiu, gal patartumet koki troskini pasigaminti? Dar turiu mesytes krutineles tai nesugalvoju kaip pasigamint is to ka turiu
pakepink krutinele su pievagybiais,ipilk truputi sultinio ir patroskink.baigiant troskint sudek pupeles ir atskirai isvirtas,smulkiai supjaustytas bulves.skanu su grietine
Aš pasikepinu mėsą, dedu į puodo dugną, tada dedu bulves, morkas, kopūstus, česnako, paprikos dar ko turiu po ranka susluoksniuoju įpylu šiekt tiek vandens ir verdu ant silpnos ugnies, pabaigoj šaukštą pom padažo įdedu labai greit pasigamina
QUOTE(angi @ 2009 03 22, 23:51)
o as tai darau a la troskini orkaiteje
i kepimo rankove dedu mesos gabaliuku, siek tiek didesniu nei guliasui, bulviu, megstamu saldytu darzoviu (manau galima ir nesaldytu), apibarstau priekoniais, ipilu vandens, uzsuku maisa ir i orkaite
nors as nemegstu zalios paprikos, bet sitame ,,troskinyje'' rekomenduoju kad jos butu
valgom su grietine. paprasta ir skanu, ir nereik prie puodu stovet
i kepimo rankove dedu mesos gabaliuku, siek tiek didesniu nei guliasui, bulviu, megstamu saldytu darzoviu (manau galima ir nesaldytu), apibarstau priekoniais, ipilu vandens, uzsuku maisa ir i orkaite
nors as nemegstu zalios paprikos, bet sitame ,,troskinyje'' rekomenduoju kad jos butu
valgom su grietine. paprasta ir skanu, ir nereik prie puodu stovet
Sudominot, reikės ir man išbandyti
parasysiu ir as trumpai savo gaminto troskinio receptuka dariau panasiai kaip radau zurnale,tikiuosi nesikartoju
0.5kg farso(jautienos ar kiaulienos)
2 skardines keptru pupeliu cili padaze
1 paprika
2 didesni svogunai
2 pomidorai
megstamo kecupo ar pomidoru padazo
farsa apkepi su prieskoniais keptuveje,pili i puoda.apkepi supjaustytus svogunus,i pabaiga sudedi pomidorus(jie nupilti verdanciu vandeniu,nuimta odele ir supjaustyti skiltelem),pakepi 2 min,tada sudedi pjaustytas paprikas,vel pakepi 2 min ir viska supili i puoda su farsu.sudedi pupeles is skardiniu,dedi pomidoru padazo ir troskini 15-20 min.(as troskinau trumpiau)
nezinau,maniskiams labai patiko,net buvau issigandusi kad per daug gavosi,bet per pusvalandi nieko ir nebeliko
0.5kg farso(jautienos ar kiaulienos)
2 skardines keptru pupeliu cili padaze
1 paprika
2 didesni svogunai
2 pomidorai
megstamo kecupo ar pomidoru padazo
farsa apkepi su prieskoniais keptuveje,pili i puoda.apkepi supjaustytus svogunus,i pabaiga sudedi pomidorus(jie nupilti verdanciu vandeniu,nuimta odele ir supjaustyti skiltelem),pakepi 2 min,tada sudedi pjaustytas paprikas,vel pakepi 2 min ir viska supili i puoda su farsu.sudedi pupeles is skardiniu,dedi pomidoru padazo ir troskini 15-20 min.(as troskinau trumpiau)
nezinau,maniskiams labai patiko,net buvau issigandusi kad per daug gavosi,bet per pusvalandi nieko ir nebeliko
ir as pasidalinsiu savo troskinuku
reikia vistieno krutineles
1 paprika
2 svogunai
200g pievagrybiu
koncervuotu anasu indelis
pomidoru padazas
suspjaustom paprika ir svogunus ir apkepinam,isimam is keptuves
sudedam pievagrybius, papirinam, padruskinam
isimam is keptuves pakepinam vistiena, pries tai ja supjaustom gabaliukais
kai vistyte pakepe, sudedam darzoves, ir pievagrybius, idedam pomidoru padazo, kokius 5 saukstus, nu cia pagal skoni, pakepinam pora minuciu, ir dedam nusunktus pjaustytus koncervuotus anasus, kokius 3 - 4 saukstus, patroskinam kokias 5 min.viskas, valgom su ryziais arba bulvem
skanaus
reikia vistieno krutineles
1 paprika
2 svogunai
200g pievagrybiu
koncervuotu anasu indelis
pomidoru padazas
suspjaustom paprika ir svogunus ir apkepinam,isimam is keptuves
sudedam pievagrybius, papirinam, padruskinam
isimam is keptuves pakepinam vistiena, pries tai ja supjaustom gabaliukais
kai vistyte pakepe, sudedam darzoves, ir pievagrybius, idedam pomidoru padazo, kokius 5 saukstus, nu cia pagal skoni, pakepinam pora minuciu, ir dedam nusunktus pjaustytus koncervuotus anasus, kokius 3 - 4 saukstus, patroskinam kokias 5 min.viskas, valgom su ryziais arba bulvem
skanaus
Paprastas vištienos krūtinėlės troškinys
2 žmonėms:
nemaža vištienos krūtinėlė
svogūnas
1 žalioji paprika
1 raudona paprika
2-3 šaukštai citrinos sulčių
paprikos milteliai
pusė kubelio vištienos sultinio
druska, juodieji pipirai
pomidorų pastos šaukštelis
Krūtinėlę supjaustyti juostelėmis, apibarstyti druska, pipirais, paprikos milteliais, apšlakstyti paprikos milteliais. Aš palikau pusvalandžiui pasimarinuoti. Krūtinėlę kepti aliejuje. Jai iškepus, sumesti pjaustytas paprikas ir svogūną. Sultinio kubelį ištirpinti verdančiame vandenyje (1-1,5 stiklinės), supilti ant krūtinėlių, troškinti apie 15 min. Įdėti pomidorų pastos. Valgėm su virtais ryžiais.
2 žmonėms:
nemaža vištienos krūtinėlė
svogūnas
1 žalioji paprika
1 raudona paprika
2-3 šaukštai citrinos sulčių
paprikos milteliai
pusė kubelio vištienos sultinio
druska, juodieji pipirai
pomidorų pastos šaukštelis
Krūtinėlę supjaustyti juostelėmis, apibarstyti druska, pipirais, paprikos milteliais, apšlakstyti paprikos milteliais. Aš palikau pusvalandžiui pasimarinuoti. Krūtinėlę kepti aliejuje. Jai iškepus, sumesti pjaustytas paprikas ir svogūną. Sultinio kubelį ištirpinti verdančiame vandenyje (1-1,5 stiklinės), supilti ant krūtinėlių, troškinti apie 15 min. Įdėti pomidorų pastos. Valgėm su virtais ryžiais.
[quote=-Maria-,2009 09 07, 21:15]
[b]Paprastas vištienos krūtinėlės troškinys[/b
Marija,kartais paprastume daug kas surandama.
Dėkui už ydomų receptuką
[b]Paprastas vištienos krūtinėlės troškinys[/b
Marija,kartais paprastume daug kas surandama.
Dėkui už ydomų receptuką
niam niam kaip skanu. reiks i rman ryt koki trsokinuka pagamint turiu vistos krutineliu, isvairiausiu darzoviu, bet as noreciau i tuos molinisu induksu det ir kist i orkaite
O ar niekas negaminat troškinuko su svogūnų laiškais? Labai norėtusi tikslesnio receptuko.
Kažkada gamindavau, bet tikslaus recepto neatsimenu, laaabai skanu...
Atsimenu, kad dedasi bulvės, supjaustytos 1/4 d., morkos. Vandens, kad apsemtų. Kai išverda, susipjaustom labai daug svogūnų laiškų, dedam į puodą. Pabaigoje dadedam apkeptų svieste voveruškų arba mėsytės smulkiai pjaustytos (daug nereikia). Įdedam grietinės.
Atsimenu, kai pirmą kartą pamačiau gaminant šį patiekalą-galvojau nevalgysiu, kas čia per nesąmonė. Kai paragavau, negalėjau patikėti koks skonis
Kažkada gamindavau, bet tikslaus recepto neatsimenu, laaabai skanu...
Atsimenu, kad dedasi bulvės, supjaustytos 1/4 d., morkos. Vandens, kad apsemtų. Kai išverda, susipjaustom labai daug svogūnų laiškų, dedam į puodą. Pabaigoje dadedam apkeptų svieste voveruškų arba mėsytės smulkiai pjaustytos (daug nereikia). Įdedam grietinės.
Atsimenu, kai pirmą kartą pamačiau gaminant šį patiekalą-galvojau nevalgysiu, kas čia per nesąmonė. Kai paragavau, negalėjau patikėti koks skonis
Paprastas, bet skanus troškinys, kurį mėgstu :]
0,5-1 kg. Jautienos
2-3 pomidorai
1 raudonoji papirkas
1 baklažanas
nedidelis indelis pomidorų pasta
1 didelis svogūnas
1 didelė morka
1 valgomas šaukštas miltų
500 ml vandens
Prieskoniai ( nemalti pipirai, lauro lapai, džiovintas bazilikas)
Jautieną supjaustau gabalėliais, apkepinu keptuvėje ir sumetu į didelį puodą. Supjaustau baklažanus, svogūnus, morkas (juos irgi pakepinu) - sumetu į puodą. Supjaustau papriką, pomidorus ir vėl į puodą. Toliau sudedu prieskonius (skonio paaštrinimui galima dėti kitokių prieskonių) ir pomidorų pastą. Viską užpilu vandeniu, pamaišau ir užberiu miltų. Verdu maždaug valandą ant vidutinės ugnies, karts nuo karto pamaišant.
Valgau su tamsiu alumi
0,5-1 kg. Jautienos
2-3 pomidorai
1 raudonoji papirkas
1 baklažanas
nedidelis indelis pomidorų pasta
1 didelis svogūnas
1 didelė morka
1 valgomas šaukštas miltų
500 ml vandens
Prieskoniai ( nemalti pipirai, lauro lapai, džiovintas bazilikas)
Jautieną supjaustau gabalėliais, apkepinu keptuvėje ir sumetu į didelį puodą. Supjaustau baklažanus, svogūnus, morkas (juos irgi pakepinu) - sumetu į puodą. Supjaustau papriką, pomidorus ir vėl į puodą. Toliau sudedu prieskonius (skonio paaštrinimui galima dėti kitokių prieskonių) ir pomidorų pastą. Viską užpilu vandeniu, pamaišau ir užberiu miltų. Verdu maždaug valandą ant vidutinės ugnies, karts nuo karto pamaišant.
Valgau su tamsiu alumi