Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (4)

QUOTE(saridon'e @ 2008 10 23, 21:48)
labai girdeta gatvė, o kur tiksliau ji?
Papildyta:

gerai, kad maniškiai greit auga, tingėčiau tepliotis visokiais aliejukais, balzamiukais blush2.gif

tau ir turi buti girdeta, juk prie jos netoli gyveni lotuliukas.gif cia siaures miesteli ar jau ten zirmunai g.gif ne, ten siaures miestelis dar tongue.gif

o del ampualiu, tai si penktadieni nebusiu, bet kita susitikima manau atsiimsiu jas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 10 23, 22:01)
tau ir turi buti girdeta, juk prie jos netoli gyveni  lotuliukas.gif cia siaures miesteli ar jau ten zirmunai  g.gif ne, ten siaures miestelis dar  tongue.gif

o del ampualiu, tai si penktadieni nebusiu, bet kita susitikima manau atsiimsiu  jas mirksiukas.gif

dabar prisiminiau doh.gif taigi mano kareivių, o sekanti verkių blush2.gif
Papildyta:
nu va, visos savais reikalais užsiėmusios ryt verysad.gif juk TiTiJu reik išlydėti blush2.gif
Atsakyti
Otome, ar pasikeitei megztuką ax.gif vis pamirštu paklaust
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif eina sau toki gyvenimo tempa.... jei koju nepakratysiu bus gerai ir dar Anglijoj pabuvosiu... kiekviena diena, pradedant pirmadieniu KIEKVIENA diena suplanuoja pusvalandzio tikslumu... Ne duok die, kazkur susivelinu - diena sugadinta... as dar net tases nepradejau krautis, vis darbai mokykloje uzgriuna, TIEK visko reikia padaryti iki rytojaus, kad darbus jau namo nesuosi ir dirbu iki velumos, o ryte vos akis atplesiu... Koooookie maisai po akimis verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif , pati jauciu, kad vos akis galiu pramerkti normaliai..... Bet su nauja antklode issimiegu puikiai ir uzmiegu ziauriai greitai... Anglas sake, kad kelias naktis iki skrydzio nemiegosiu, nervas ims, ale as tokia nusikalus jauciuosi, kad krentu i lova, kaip lapas ir tik ryte pradedu nervintis del keliones blush2.gif

o dar rytoj kiek reikalu... nzn kaip cia viska suspeti. paziurejus i rytojaus darbotvarke, matau laisva laika nuo 20val doh.gif , anksciau niekaip neatsilaisvinu. Abejoju ar tokioj velumoj kas nores susitikti, nors ir pati abejoju, ar bus jegu kazkur lysti is namu....

help.gif mergaites, ar as jums pasakojau apie toki kareiveli, su kuriuo "draugavau" pries musu pirma pasimatyma, kuris dingo be zinios? g.gif Siandien jis man parase laiska, atsiprase, kad dingo, sako, kad tuos menesius, kai dingo, galvojo apie mane, kad suprato, kad padare klaida dinges, tuo metu jis buvo pasimetes, viduje pas ji buvo bardakas, chaosas ir t.t dabr vel nori viska pradet is naujo ir dziaugtis viskuo su manimi (ar kazkaip panasiai parase).... dar man betruko tokio galvos skausmo.... atrodo viskas faina su anglu, atrodo esu patenkinta dabartiniu gyvenimu, tai ne - reikejo kareiveliui atsirasti... kol kas nieko jam neatrasiau, nes nzn ka jam parasyti g.gif as tooookia pasimetus..... neduok die, dar svedas atsiras ir prades ciulbeti doh.gif KA MAN DARYTI? wacko.gif fear.gif frusty.gif mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 23, 23:20)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  eina sau toki gyvenimo tempa.... jei koju nepakratysiu bus gerai ir dar Anglijoj pabuvosiu... kiekviena diena, pradedant pirmadieniu KIEKVIENA diena suplanuoja pusvalandzio tikslumu... Ne duok die, kazkur susivelinu - diena sugadinta... as dar net tases nepradejau krautis, vis darbai mokykloje uzgriuna, TIEK visko reikia padaryti iki rytojaus, kad darbus jau namo nesuosi ir dirbu iki velumos, o ryte vos akis atplesiu... Koooookie maisai po akimis  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  , pati jauciu, kad vos akis galiu pramerkti normaliai..... Bet su nauja antklode issimiegu puikiai ir uzmiegu ziauriai greitai... Anglas sake, kad kelias naktis iki skrydzio nemiegosiu, nervas ims, ale as tokia nusikalus jauciuosi, kad krentu i lova, kaip lapas ir tik ryte pradedu nervintis del keliones  blush2.gif 

o dar rytoj kiek reikalu... nzn kaip cia viska suspeti. paziurejus i rytojaus darbotvarke, matau laisva laika nuo 20val  doh.gif , anksciau niekaip neatsilaisvinu. Abejoju ar tokioj velumoj kas nores susitikti, nors ir pati abejoju, ar bus jegu kazkur lysti is namu....
help.gif  mergaites, ar as jums pasakojau apie toki kareiveli, su kuriuo "draugavau" pries musu pirma pasimatyma, kuris dingo be zinios?  g.gif  Siandien jis man parase laiska, atsiprase, kad dingo, sako, kad tuos menesius, kai dingo, galvojo apie mane, kad suprato, kad padare klaida dinges, tuo metu jis buvo pasimetes, viduje pas ji buvo bardakas, chaosas ir t.t dabr vel nori viska pradet is naujo ir dziaugtis viskuo su manimi (ar kazkaip panasiai parase).... dar man betruko tokio galvos skausmo.... atrodo viskas faina su anglu, atrodo esu patenkinta dabartiniu gyvenimu, tai ne - reikejo kareiveliui atsirasti... kol kas nieko jam neatrasiau, nes nzn ka jam parasyti  g.gif  as tooookia pasimetus..... neduok die, dar svedas atsiras ir prades ciulbeti  doh.gif  KA MAN DARYTI?  wacko.gif  fear.gif  frusty.gif  mega_shok.gif 

vaje, dar ir trečias yra? doh.gif nepasakojai, bent jau aš negirdėjau blush2.gif pirmiausia bendrauk su anglu
beje, aš vakare ilgai nemiegu, tad ir 22 val galėčiau susitikt dėl duonytės su alum blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 23, 23:30)
vaje, dar ir trečias yra? doh.gif nepasakojai, bent jau aš negirdėjau  blush2.gif pirmiausia bendrauk su anglu
beje, aš vakare ilgai nemiegu, tad ir 22 val galėčiau susitikt dėl duonytės su alum  blush2.gif

ai... as visai pasimetu esu.... doh.gif kaip man tokie dalykai nepatinka sad.gif tas laiskas labai sirdele pagloste, bet..... smegenis susuko ziaaaauriai..... as pasakojau per pati pirma musu pasimatyma, tik gal ne labai placiai... wink.gif gal tik buvau uzsiminus g.gif

ryt, kai susikrausiu tase, paziuresiu kiek bus valandu ir tau pranesiu, jei nebus velu - butinai susitiksim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 23, 23:35)
ai... as visai pasimetu esu....  doh.gif  kaip man tokie dalykai nepatinka sad.gif tas laiskas labai sirdele pagloste, bet..... smegenis susuko ziaaaauriai..... as pasakojau per pati pirma musu pasimatyma, tik gal ne labai placiai... wink.gif gal tik buvau uzsiminus  g.gif 

ryt, kai susikrausiu tase, paziuresiu kiek bus valandu ir tau pranesiu, jei nebus velu - butinai susitiksim  drinks_cheers.gif

gerai, drąsiai rašyk.
Nuo sekmadienio iki kito sekmadienio turėsiu svečių doh.gif vyro pusbrolis su panele gyvens, negali viens be kito doh.gif jam sesijos, jai moksleivių atostogos, matyt vyras prisižadėjo priimt, man nėr kur dėtis, nesišakosiu doh.gif sunki bus savaitė, nepavydžiu sau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 23, 23:59)
gerai, drąsiai rašyk.
Nuo sekmadienio iki kito sekmadienio turėsiu svečių doh.gif  vyro pusbrolis su panele gyvens, negali viens be kito  doh.gif jam sesijos, jai moksleivių atostogos, matyt vyras prisižadėjo priimt, man nėr kur dėtis, nesišakosiu doh.gif sunki bus savaitė, nepavydžiu sau  doh.gif

oi, kaip ilgai turesi sveciu doh.gif tikrai, kad savaite tau bus nelengva... o vat man thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 24, 00:05)
oi, kaip ilgai turesi sveciu  doh.gif  tikrai, kad savaite tau bus nelengva... o vat man  thumbup.gif  blush2.gif

taip, tau tikrai bus smagu wub.gif
aš tik šiandien iš jo pusbrolio sužinojau, kad turėsiu svečių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 24, 00:13)
taip, tau tikrai bus smagu wub.gif
aš tik šiandien iš jo pusbrolio sužinojau, kad turėsiu svečių  doh.gif

jokio poilsio.... uzjauciu doh.gif

labanakt, einu i lova mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 24, 00:16)
jokio poilsio.... uzjauciu  doh.gif

labanakt, einu i lova  mirksiukas.gif

gerai, labanakt biggrin.gif

Papildyta:
jei ryt ką nors planuosit, praneškit man (į tel.) ax.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites, ziaurus man rytas, negirdejau zadintuvo, ir vietoj 6 val atsikeliau 7.15 doh.gif Per 15 min turejau susiruost i darba, tai nei pusryciu, nei galvos neissiploviau, nors jau butina buvo, sakes, tai dabar sedziu darbe ir jauciuos alkana ciuciala doh.gif biggrin.gif

Ooo Titiju, kokia itempta tau savaite, bet nieko Anglijoj kaip reikiant atsigausi thumbup.gif Ale del to kareivelio geras, cia pasitvirtina ta taisykle, kad kai nebuna bernu tai nebuna nei vieno, o kai jau bent vienas atsiranda, tai tada visas tuntas atsiranda bigsmile.gif Na isivaizduoju kokia tu pasimetus.... Kol kas as siulyciau, kad vaziuok ramia sirdim i anglija, bendrauk su anglu, ziurek kaip jums seksis, pamatysi kur sirdele tavo linksta ir po keliones bus gal lengviau apsispresti mirksiukas.gif O tam kareiveliui gal atrasyk ka nors graziai, kad smagu, kad prisimine, bet tu kaip tik isvaziuoji i kelione, bandysi susideliot jausmus ir po keliones galesi kazka konkretesnio jam pasakyti.... g.gif

Oi kaip gaila, bet negalesiu susitikt siandien mergaites, o taip jusu pasiilgau verysad.gif Nes as galeciau tik nuo 16 iki kokios 18 h... Paskui jau atlekia drauigai ir zadam nesedeti namie, gal visi patrauksim i panevezi, o gal kur kitur pavaziuosim ka nors paveikt, net nezinau, bet zodziu vakare negaliu verysad.gif Bet siunciu Titiju kruva linkejimu, kad tik kelionej viskas sektusi kaip pasakoj wub.gif Ir be galo lauksim griztancios su ispudziais ir nuotraukom, ir jei turesi galimybe, rasyk mums ir is ten drinks_cheers.gif

Saridone, oho, tikrai isvargins sveciai per visa savaite, bet ka darysi, zinau, juk nepasakysi "nepriimsiu" smile.gif

Gal kita savaite jau butinai susitariam susitikima kuria darbo diena po darbu??? g.gif Kad ir pirmadieni ar antradieni, as jau labai pasiilgus drinks_cheers.gif Arba sekmadieni koki irgi busiu laisva tikriausiai, nes jau manau visa savaitgali panevezy nebusim schmoll.gif

Atsakyti