Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (4)

QUOTE(Eveline @ 2008 10 23, 09:57)
Labas rytas.
Nu oras tai bjaurus. Net keltis nesinori,uzjauciu tas, kuriomi darba anksti. Man paskaitos tik popiet  bigsmile.gif
Otome, mam tai labai keista, kad jus taip artimai bendraujat su vaikino tevais. As tai tik pora kartu saviskio buvau sutikus, bet ir tai vienakarta pusvalandziui, kitakart penkiom minutem.O ir saviskio nevezu pas savo tevus, susipazino tik pries pora savaiciu, ir tik is reikalo (tetis padejo masin jau nupirkti),ir tuom apsiribojo musu santykiai su viens kito seima. Bet ir nenoreciau dar... per anksti...  g.gif

***.. viskas ka rasiau dingo doh.gif db neturiu nei laiko, nei kantrybes kartoti, o taip graziai visa diena nupasakojau. na esme ta, kad cia pacitavau ne i tema, bet EVOS noriu paklausti: tu man paimsi tos pigesnes placentos, nes as taves prasiau 10 vnt?

o darbe siandien daugiau darbo buvo: ismokau ir samatas 2 budais skaiciuoti ir komercini pasiulyma paruosiau eurovaistinei tongue.gif bet laisvo laiko vis tiek dar buvo marios, tai visa delfi perskaiciau. tongue.gif
Atsakyti
o gal neminim tikru vardu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 23, 18:56)
o gal neminim tikru vardu?  g.gif

o kodel? blush2.gif nu bet jei tau taipo geriau, neminesiu. atsiprasau 4u.gif
Atsakyti
mergaites, tai kas nors susitinka? man tai reiketu zinoti is anksto, nes jei nebus susitikimo, tai popiet varau pas tevus...
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 10 23, 18:21)
***.. viskas ka rasiau dingo  doh.gif db neturiu nei laiko, nei kantrybes kartoti, o taip graziai visa diena nupasakojau. na esme ta, kad cia pacitavau ne i tema, bet EVOS noriu paklausti: tu man paimsi tos pigesnes placentos, nes as taves prasiau 10 vnt?

o darbe siandien daugiau darbo buvo: ismokau ir samatas 2 budais skaiciuoti ir komercini pasiulyma paruosiau eurovaistinei  tongue.gif bet laisvo laiko vis tiek dar buvo marios, tai visa delfi perskaiciau.  tongue.gif

g.gif na ir koks gi ten pasiūlymas? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Eveline @ 2008 10 23, 19:35)
mergaites, tai kas nors susitinka? man tai reiketu zinoti is anksto, nes jei nebus susitikimo, tai popiet varau pas tevus...

sveika, aš po darbo laisva (tik neaišku nuo kelių) ax.gif
Papildyta:
TiTiJu, kaip sekėsi tavo mokinukams žiūrėt tada filmą? Buvo susikaupę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 23, 20:19)
g.gif na ir koks gi ten pasiūlymas?  blush2.gif
Papildyta:

sveika, aš po darbo laisva (tik neaišku nuo kelių) ax.gif
Papildyta:
TiTiJu, kaip sekėsi tavo mokinukams žiūrėt tada filmą? Buvo susikaupę? g.gif

klaipedoje BIGe atidaro man atrodo eurovaistine, o gal neatidaro, bet jiems reikia iskabos. tai paskaiciavau kiek kainuotu ir pasiulyma nusiunciau jiems. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 10 23, 20:59)
klaipedoje BIGe atidaro man atrodo eurovaistine, o gal neatidaro, bet jiems reikia iskabos. tai paskaiciavau kiek kainuotu ir pasiulyma nusiunciau jiems.  4u.gif

kad Vilniuj nauja vaistinė atsidarė (-ys) tai žinau, o dėl Klaipėdos nepamenu net g.gif tiek darbo, kad nesigilinu į važtaraščius.
Tai tavo firma iškabas reklamines gamina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 23 spalio 2008 - 20:12
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 23, 21:09)
kad Vilniuj nauja vaistinė atsidarė (-ys) tai žinau, o dėl Klaipėdos nepamenu net g.gif tiek darbo, kad nesigilinu į važtaraščius.
Tai tavo firma iškabas reklamines gamina?

aha tongue.gif
Atsakyti
Qwertama, o kur tavo darboviete? Toli nuo namu?
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 23, 21:35)
Qwertama, o kur tavo darboviete? Toli nuo namu?

nelabai toli, verkiu gatvej, tai iseina 5 stoteles nuo manes. bet stotele gana toli ta, kurioj islipu ir darbo vieta. unsure.gif
Atsakyti
Qwertama, TiTiJu, rytoj popiet pranesiu ar turesiu ampules mirksiukas.gif tai i koki susitikima butinai atnesiu ir galesit auginti eziukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 10 23, 21:40)
nelabai toli, verkiu gatvej, tai iseina 5 stoteles nuo manes. bet stotele gana toli ta, kurioj islipu ir darbo vieta.  unsure.gif

labai girdeta gatvė, o kur tiksliau ji?
Papildyta:
QUOTE(Eveline @ 2008 10 23, 21:46)
Qwertama, TiTiJu, rytoj popiet pranesiu ar turesiu ampules  mirksiukas.gif  tai i koki susitikima butinai atnesiu ir galesit auginti eziukus  biggrin.gif

gerai, kad maniškiai greit auga, tingėčiau tepliotis visokiais aliejukais, balzamiukais blush2.gif
Atsakyti