labas rytas, lietuvele

as jau viena nakti praleidau Anglijoj
O viskas buvo taip... Penktadieni laaaabai greitai susidejau tase, net keista, kad as tokia greita buvau. tada atejo pusbrolis nakvoti, kad as ramiau pries kelione miegociau

o ta nakti, sapnavau sapna, kad palikau kai kai kuriuos daiktus, kai sokau ryte is lovos ir mygom juos susikroviau, nes tikrai buvau pamirsus (akuliorius ir graziaja apranga i restorana

), va tada sestadieni susitvarkiau, pasidariau pedikiura, manikiura ir islekem su pusbroliu pas teta, ji su dede mane turejo vesti i Kauna... Kazkiek laiko pabudavau pas juos sveciuose, prisigeriau kavos, kad maziau nervuociausi, dar kazkokiu lasiuku dave isgerti, kad stresa nuimti

ir pajudejom link Kauno... Kazkaip keista, bet atvaziavus i orouosta as toookia rami buvau, net nesitiki. Zinoma, mes atvaziavom visom 2val anksciau, tad man teko laukti laukiamojoj salej. teta ir dede paliko mane, nenorejau ju uzlaikyti

tai va, o tada, kai prasidejo registracija - buvo linksma, nes mane muitines darbuotojai (ar kas ten jie tokie) siuntinejo vis tai i aviakompanijos atstovyte, bet bagazo priduoti, nors as jiems lietuviskai aiskinau, kad pas mane rankinis bagazas. na bet nieko baisaus, pasitampiau su 6kg sveriancia tase

zodziu, muitinej mano graziai sudetus drabuzelius iskuite taip ziauriai, kad dabar visi drabuziai susilamde... ir ateme linziu skysti, man jo lapta 120ml, bandziau prasyti kad man tas skystis laaabai reikalingas, bet jiem dzin ir ramia sazine, man matant ismete i siuksledeze

bet pasiskundziau anglui ir jis nupirko man skyscio

tada praejau pasu kontrole, tada nemazai laiko laukiau ilaipinimo ar kokio ten velnio ir paaaagaliau as jau stoviu eilej,kad ilipti i lektuva... o kiek laimes man buvo kai isedau i lektuva,kai lektuvas pradejo vaziuoti ir kilti. JEGA, man laaaabai patiko... labai daznai lektuvas purtesi, bet man patiko

nzn kodel, bet mes velavom 20min... as dabar supratau, kad anglu kalba reikia vis gi moketi... isivaizduokit, stiuardeses kazka kad kalba, kad kalba, o as nei velnio nesuprantu. gerai, kad salia manes tokia miela moteriske sedejo,kurios as vis klausdavau ar nieko blogo nepranese, o ji vis nusijuokia ir sako, nieko, nieko...

na zodziu... tai va, mes jau atsikridom. visi laimingi

as su ta moteriske sutariau, kad ji mane palydes iki C raides orouoste, kur buvom sutare su anglu susitikti... Ir pagaliau... Mes susitikom....

na ir jausmas... visa kelia neleidau jo rankytes....

nuo orouosto iki jo namu 1,5val kelio... mmmm, kaip buvo faina vaziuoti su juo kartu, kalbetis su juo gyvai, liesti ji, apkabinti... ech....

na va, mes jau namie, Anglijoj dar tik 2val nakties, o man, lietuvaitei, jai 4val ryto, bet niegot nesinori. pasidarem kuklia vakariene, pasidarem kokteiliuku ir plepejom, dziaugemes vienas kitu iki 6val ryto (anglisku laiku), o jam 9val keltis i darba

abu prabudom dar nesuskambejus zadintuvui, papisryciavom ir as ji isleidau i darba, o pati atejau pas jus....
Turiu keleta foto jau padarius, bet nzn ar jums jos bus idomios, fotikau kaip jis gyvena. Gal kai iseisim su anglu i mieta, gal tada daugiau pafotkinsiu ir idesiu nuotraukytes jums paspoksoti
nenoriu i lietuva
Papildyta:
kiek prirasiau, nepykit...norejau pasipasakoti