Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (4)

QUOTE(Eveline @ 2008 10 26, 00:29)
gal visai nieko vakaras buvo. Tik kazkaip norejosi labiau su jumis visomis susitikti o ne su MB.. Rytoj vaziuojam su juo i Gariunus, pirks megztini, nesjau poryt isvaziuoja i Moldova vel, o silto megztinio neturi.....

komandiruotė? brrr, šalta tokiu oru Gariūnuose
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 26, 00:38)
komandiruotė? brrr, šalta tokiu oru Gariūnuose

jo, vel komandiruote.... verysad.gif bet bent jau galesiu raiau mokytis, nes mokslu daug doh.gif Kada batu vel ieskosi?

viskas, dabartikrai einu miegoti. ikiuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 26, 00:46)
jo, vel komandiruote....  verysad.gif  bet bent jau galesiu raiau mokytis, nes mokslu  daug doh.gif Kada batu vel ieskosi?

viskas, dabartikrai einu miegoti. ikiuka  4u.gif

ryt ieškosiu, labanakt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Pagaliau as vel cia, pasiilgau jusu drinks_cheers.gif

ORGANIZUOJAM SUSITIKIMA ANTRADIENI? bigsmile.gif

Mes tai penktadieni islekem i panevezi, aplankem MB tevus, o sestadieni vaziavomlink Vilniaus kartu su draugais, kurie irgi is Panevezio vaziavo, tai pakeliui pasikulturinom, uzsukom i anykscius, puntuka apziurejom, paskui uzsukom i ukmerge, kebabu pavalgem biggrin.gif
Vakare dar draugai pas mus pabuvo, ziurejom filma.
Kazkaip anksti atsikeliau... g.gif
Eisiu pusryciu gamintis, gal varsketukus virsiuos rolleyes.gif Paskui namus patvarkyt, vaziuosiu balsuot, ir reiks pas mama uzsukt, ji ten sugalvojus baldus perstumdyt, tai reiks kad maniskis patampytu spintas smile.gif

Titiju jau anglijoj su savo simpatija, kaip faina jai mirksiukas.gif Laukiu jau ispudziu thumbup.gif

Ziuriu Saridonei niekaip nesiseka su batais doh.gif Bet kad tikrai kaip sunku normalius rasti... As va is mamos siandien parsivesiu tokius zomsinius, seniai pirktus, sunesiosiu, kol rasiu kazka kito...

Del to taupymo, as jums pritariu, kad reikia save palepinti, ir dziaugtis sia diena, juk pati jaunyste, kuri daugiau nepasikartos bigsmile.gif Aisku kai ir as uzsikrausiu paskola ant galvos bus sunkiau..

Na begu pusryciu darytis, pilvas gurgia nestuke.gif
Atsakyti
Labas rytas
Aš jau pusryčiauju, po to balsuoti važiuosim, į turgelį dešros, daržovių.
Po to batų gal važiuosim Europon žvilgtelt. Prašiau vyro, kad atsakytų svečiams, tikiuosi taip ir padarė g.gif
Beje, zomšinius gražius aš mačiau, bet odinių labiau norėčiau. Tuo labiau, kad zomšinių kaina panaši į odinių, 279 berods doh.gif
Atsakyti
labas rytas, lietuvele bigsmile.gif as jau viena nakti praleidau Anglijoj smile.gif

O viskas buvo taip... Penktadieni laaaabai greitai susidejau tase, net keista, kad as tokia greita buvau. tada atejo pusbrolis nakvoti, kad as ramiau pries kelione miegociau biggrin.gif o ta nakti, sapnavau sapna, kad palikau kai kai kuriuos daiktus, kai sokau ryte is lovos ir mygom juos susikroviau, nes tikrai buvau pamirsus (akuliorius ir graziaja apranga i restorana blush2.gif ), va tada sestadieni susitvarkiau, pasidariau pedikiura, manikiura ir islekem su pusbroliu pas teta, ji su dede mane turejo vesti i Kauna... Kazkiek laiko pabudavau pas juos sveciuose, prisigeriau kavos, kad maziau nervuociausi, dar kazkokiu lasiuku dave isgerti, kad stresa nuimti blush2.gif ir pajudejom link Kauno... Kazkaip keista, bet atvaziavus i orouosta as toookia rami buvau, net nesitiki. Zinoma, mes atvaziavom visom 2val anksciau, tad man teko laukti laukiamojoj salej. teta ir dede paliko mane, nenorejau ju uzlaikyti smile.gif tai va, o tada, kai prasidejo registracija - buvo linksma, nes mane muitines darbuotojai (ar kas ten jie tokie) siuntinejo vis tai i aviakompanijos atstovyte, bet bagazo priduoti, nors as jiems lietuviskai aiskinau, kad pas mane rankinis bagazas. na bet nieko baisaus, pasitampiau su 6kg sveriancia tase biggrin.gif zodziu, muitinej mano graziai sudetus drabuzelius iskuite taip ziauriai, kad dabar visi drabuziai susilamde... ir ateme linziu skysti, man jo lapta 120ml, bandziau prasyti kad man tas skystis laaabai reikalingas, bet jiem dzin ir ramia sazine, man matant ismete i siuksledeze verysad.gif bet pasiskundziau anglui ir jis nupirko man skyscio tongue.gif tada praejau pasu kontrole, tada nemazai laiko laukiau ilaipinimo ar kokio ten velnio ir paaaagaliau as jau stoviu eilej,kad ilipti i lektuva... o kiek laimes man buvo kai isedau i lektuva,kai lektuvas pradejo vaziuoti ir kilti. JEGA, man laaaabai patiko... labai daznai lektuvas purtesi, bet man patiko thumbup.gif nzn kodel, bet mes velavom 20min... as dabar supratau, kad anglu kalba reikia vis gi moketi... isivaizduokit, stiuardeses kazka kad kalba, kad kalba, o as nei velnio nesuprantu. gerai, kad salia manes tokia miela moteriske sedejo,kurios as vis klausdavau ar nieko blogo nepranese, o ji vis nusijuokia ir sako, nieko, nieko... lotuliukas.gif na zodziu... tai va, mes jau atsikridom. visi laimingi bigsmile.gif as su ta moteriske sutariau, kad ji mane palydes iki C raides orouoste, kur buvom sutare su anglu susitikti... Ir pagaliau... Mes susitikom.... wub.gif na ir jausmas... visa kelia neleidau jo rankytes.... ax.gif nuo orouosto iki jo namu 1,5val kelio... mmmm, kaip buvo faina vaziuoti su juo kartu, kalbetis su juo gyvai, liesti ji, apkabinti... ech.... blush2.gif blush2.gif na va, mes jau namie, Anglijoj dar tik 2val nakties, o man, lietuvaitei, jai 4val ryto, bet niegot nesinori. pasidarem kuklia vakariene, pasidarem kokteiliuku ir plepejom, dziaugemes vienas kitu iki 6val ryto (anglisku laiku), o jam 9val keltis i darba smile.gif abu prabudom dar nesuskambejus zadintuvui, papisryciavom ir as ji isleidau i darba, o pati atejau pas jus.... smile.gif
Turiu keleta foto jau padarius, bet nzn ar jums jos bus idomios, fotikau kaip jis gyvena. Gal kai iseisim su anglu i mieta, gal tada daugiau pafotkinsiu ir idesiu nuotraukytes jums paspoksoti wink.gif

nenoriu i lietuva sad.gif
Papildyta:
blink.gif kiek prirasiau, nepykit...norejau pasipasakoti blush2.gif
Atsakyti
TiTiJu, sveikutė bigsmile.gif
Kaip faina, kad sėkmingai pasiekei Angliją! Džiaugiuosi, kad buvo smagu, kad tokie gražūs įspūdžiai. Ax, kaip gražu ir romantiška blush2.gif
Lauksim nuotraukyčių, siųsk, net nedvejok. Aš nesu mačius tų kraštų, tai man smalsu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

turiu jau interneta namuose, uzsukau paziuret, kaip gyvenat smile.gif

TiTiJu, dziaugiames uz tave ir laukiam ispudziu! smile.gif
Atsakyti
labas visoms,
TiTiJu jau Anglijoj, kaip faina.Labas kkavka, malonu tave matyti cia. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki,
nors Titiju dar nepazistu ir nesu macius,bet smagu girdet tokius malonius ispudzius smile.gif tikrai faina,net pavydas sioks toks ima,pasiskaicius..Jau vien isvaziavimas svetur ka reiskia,o dar kai ten taves kazkas laukia ,tai cia isvis thumbup.gif Geru ir smagiu tau akimirku Titiju 4u.gif
Papildyta:
p.s.Eveline, jau internetas atsirado? g.gif
Atsakyti
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 10 26, 16:05)
Sveiki,
nors Titiju dar nepazistu ir nesu macius,bet smagu girdet tokius malonius ispudzius smile.gif tikrai faina,net pavydas sioks toks ima,pasiskaicius..Jau vien isvaziavimas svetur  ka reiskia,o dar kai ten taves kazkas laukia ,tai cia isvis thumbup.gif Geru ir smagiu tau akimirku Titiju 4u.gif
Papildyta:
p.s.Eveline, jau internetas atsirado? g.gif

Labas, ne neto neturiu ir nezinau ar greit turesiu. Reikia meistra kviesti, o as labai retai bunu kambaryje, tai nezinau kaip su juo tartis... Tai dabar esu pas MB, paskutine diena pries komandiruote leidziam kartu. Ir nuo rytojaus ilsesimes viens nuo kito net 10 dienu, gris tik diena pries musu svente bigsmile.gif
Ka Augusta veikia? Mokaisi gal? Man tai ryt sunkus seminaras, tai jau tuoj zadu prisesti prie knygu... unsure.gif bent keturias valandas reikia pasimokyti.
Del susitikimo, tai antradieni galiu tik nuo 20val, man mokslai iki 8 vakaro ir praleisti negaliu, nes zymi. tikrai negalesiu ketvirtadieni, nes penktadieni man koliokviumas ir reikia pasimokyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokie suuuuuper Titiju ispudziai thumbup.gif
Kaip smagu girdet, labai dziaugiuosi uz tave wub.gif
Pasakok viska mums, labai idomu mirksiukas.gif

kkavka, smagu, kad jau turi interneta drinks_cheers.gif

Eveline, o gal treciadienis tau patogesnis susitikimui? g.gif

Ir kaip kitu mergaiciu sios savaites planai?

Laukiu dar Qwertamos ispudziu is kino... bigsmile.gif

As dar kepu obuolius, tuoj leksiu pas mama ir balsuot smile.gif
Atsakyti