Na aš jau namie. Buvom HONKONGE sriubytės ir makaronų su kiauliena ir daržovėm užkirst. Neįveikėm

ryt vakarienei pabaigsiu.
Vis dėl to nusipirkau tuos zomšinius batus, nes odinių tinkamų niekur neradau, dar pilkais džinsais susigundžiau

ot aš slabakė
Dar žieminius vienus nusipirkau, nu nėra jie labai jau elegantiški, bet kailinis padas ir šonai (viduj), tikrai šilta turėtų būti. Nes kai tenka stotelėj pusvalandį pastovėt tai ne kas

O ateity gal ir didesnis pasirinkimas bus? Gal elegantiškesnius rasiu? Vis dėl to geriausia turėt dvi poras.
O dėl susitikimo, tai aš irgi gal nuo 20h tik galiu, nes darbo daug, nebent šią savaitę, kaip paskutinę mėnėsio gal lengviau bus?
Papildyta:
QUOTE(Eveline @ 2008 10 26, 21:30)
gaila, kad nuotrauku dar nera....
matau saridone online

ar radai batus?
Kazkaip dar Qwertamos nesimato
mes tai jau pakuojam daiktus, rytoj teks vezt vaikina i oro uosta (bet tikiuosi man nereikes), nes nakti vazinetis po miesta kazkaip nesinori.....
O Otome ziuriu vis obuolius kepa

as tai tingiu ka nors kept. Tevai atveze siuntinuka su maistu, tai turesiu iki penktadienio maisto
Aš tai bulvių priskutau, vyras kugelį iškeps. Beje, nusipirkau turgelyje Svetlanos sausainių, vyrui irgi patiko, sotūs. Bet pažiūrėjau, kad Norfoj gerais 3lt pigiau
Nebuvau balsuoti, tiesiog per ilgai po pardes trynėmės, o taip planavom