Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (4)

QUOTE(Otome @ 2008 11 03, 16:50)
Titiju zinute parasiau, ji dar ilsisi ir atsigavineja po keliones, sako noretu dar siandien namie pailseti tai mes busim trise susitinkancios rodos  g.gif
Papildyta:
Galetu irengti kokia kavine prie kuro aparaturos stoteles, butu kryzkele tarp musu triju namu, visos be persedimu galetume atvykti ir butu patogiausia  bigsmile.gif
Papildyta:
Tai jauciu renkames akropoli.
Parasiau Qwertamai, paklausiau kelinta valanda jai tinka  mirksiukas.gif
Papildyta:
Tai gal planuojam apie 18.30 ten susitikt?
Qwertama sako gali biski veluot, tai luktelsim jei ka?  g.gif
Tinka?
drinks_cheers.gif

Aš tą patį buvau pagalvojusi drinks_cheers.gif galėtų kokį kioską atidaryti lotuliukas.gif
na ateity žiūrėsim, gal ką atrasim? Reik pašniukštinėti. Tai tada gerai, susitinkam Akropoly, susirašysim kas kelintą atsiras ten mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image noriu pas juuuusss....

Otome, o ten prie taves naujame name kavineje organizuoja gyvos muzikos vakarus? ane? Idomu ar ten faina, gal kitakart visos tenais susitiktume g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 03, 17:02)
user posted image noriu pas juuuusss....

Otome, o ten prie taves naujame name kavineje organizuoja gyvos muzikos vakarus? ane? Idomu ar ten faina, gal kitakart visos tenais susitiktume  g.gif

nevisai įsivaizduoju kokia čia vieta? g.gif
Sėsk į autiką ir lėk pas mus! bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 03 lapkričio 2008 - 16:07
Ok, tada nutarta, siandien susitinkam akropoly mirksiukas.gif

Jo, Eveline, yra tam naujam "Siaudine uzeiga", rodos taip vadinas, ten gyvos muzikos vakarai savaitgaliais, man tai butu labai patogu, visai salia namu, todel tikrai galima butu kada isbandyti tongue.gif Nezinau ar ten faina, kazkaip nebuvau, nors taip salia, net geda neuzsukti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(saridon'e @ 2008 11 03, 17:07)
Sėsk į autiką ir lėk pas mus! bigsmile.gif  thumbup.gif

Na kur stovi ta maxima nedidele ant sankryzos didlaukio ir kalvariju gatves, tai yra pastatyti du nauji namai auksti tokie, tai vieno is ju pirmam aukste yra uzeiga, ir uzrasyta nat lango, kad vyksta gyvos muzikos vakarai. As visai visai prie pat gyvenu, o nebuvau dar uzejus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 11 03, 16:07)
Sėsk į autiką ir lėk pas mus! bigsmile.gif  thumbup.gif

iskart uz Maximos naujas namas pastatytas.
Negaliu lekti, mama neparuose maisto, cepelinu user posted image Kitakart butinai prisijungsiu. Gal galesit treciadieni... user posted image
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 11 03, 17:09)
Ok, tada nutarta, siandien susitinkam akropoly  mirksiukas.gif

Jo, Eveline, yra tam naujam "Siaudine uzeiga", rodos taip vadinas, ten gyvos muzikos vakarai savaitgaliais, man tai butu labai patogu, visai salia namu, todel tikrai galima butu kada isbandyti  tongue.gif Nezinau ar ten faina, kazkaip nebuvau, nors taip salia, net geda neuzsukti  doh.gif
Papildyta:
Na kur stovi ta maxima nedidele ant sankryzos didlaukio ir kalvariju gatves, tai yra pastatyti du nauji namai auksti tokie, tai vieno is ju pirmam aukste yra uzeiga, ir uzrasyta nat lango, kad vyksta gyvos muzikos vakarai. As visai visai prie pat gyvenu, o nebuvau dar uzejus  doh.gif

hmmm g.gif prie maximos kai privažiuoji, dešinėj pusėj iš karto pastatas, gėda, bet neatsimenu aukštas ar ne, bet ten yra kavinė, su mediniais suolais ir panašiai, toliau yra tokie ar toks naujas pastatas. Tai čia apie tą prie maxės ar kitą kokią naujam pastate kalba eina? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Eveline @ 2008 11 03, 17:12)
iskart uz Maximos naujas namas pastatytas.
Negaliu lekti, mama neparuose maisto, cepelinu user posted image Kitakart butinai prisijungsiu. Gal galesit treciadieni...  user posted image

nevalgyk cepelinų, netilpsi į sijoną lotuliukas.gif man irgi mama įdėjo, bet aš nevalgysiu, padariau jau nuodėmę, suėdžiau du kibinus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 03 lapkričio 2008 - 16:18
QUOTE(saridon'e @ 2008 11 03, 16:15)
nevalgyk cepelinų, netilpsi į sijoną lotuliukas.gif man irgi mama įdėjo, bet aš nevalgysiu, padariau jau nuodėmę, suėdžiau du kibinus blush2.gif

visai pamirsau apie sijona doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 03, 17:18)
visai pamirsau apie sijona  doh.gif  biggrin.gif

gerai, kad priminiau lotuliukas.gif gali atsisveikinti su mama ir drąsiai važiuoti į Vilnių biggrin.gif
Atsakyti
[quote=saridon'e,2008 11 03, 17:15]
hmmm g.gif prie maximos kai privažiuoji, dešinėj pusėj iš karto pastatas, gėda, bet neatsimenu aukštas ar ne, bet ten yra kavinė, su mediniais suolais ir panašiai, toliau yra tokie ar toks naujas pastatas. Tai čia apie tą prie maxės ar kitą kokią naujam pastate kalba eina? blush2.gif
Papildyta:

Jo, manau tu cia apie ta pacia kavine, nes ji visa tokia kaimo stilium irengta mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Otome,2008 11 03, 17:28]
[quote=saridon'e,2008 11 03, 17:15]
Papildyta:

Jo, manau tu cia apie ta pacia kavine, nes ji visa tokia kaimo stilium irengta mirksiukas.gif
[/quote]
tada aš joje gedulingus pietus valgiau lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Na as jau rengiuos ir keliauju akropolin, iki merginos 4u.gif
Atsakyti
nieks neturit katino? Musu katinui laaabai puliuoja ausis (ne viduje, o ant ausies), jau trecia karta.. nezinau kas jam yra... Kartojasi kas du trys menesiai. Reikes pas vetarinoriu ryt nuvezti...
Atsakyti