Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (4)

Na as jau namie, ar visos laimingai grizo, nesusalo? g.gif

Eveline, ka tu veiki? Kaciuko as nesu turejus, bet siandien apkalbejom ivairiausiu gyvunu apsilankymo pas veterinarus ypatumus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 11 03, 22:20)
Na as jau namie, ar visos laimingai grizo, nesusalo?  g.gif

Eveline, ka tu veiki? Kaciuko as nesu turejus, bet siandien apkalbejom ivairiausiu gyvunu apsilankymo pas veterinarus ypatumus  biggrin.gif

aš irgi jau namie thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Otome @ 2008 11 03, 22:20)
Na as jau namie, ar visos laimingai grizo, nesusalo?  g.gif

Eveline, ka tu veiki? Kaciuko as nesu turejus, bet siandien apkalbejom ivairiausiu gyvunu apsilankymo pas veterinarus ypatumus  biggrin.gif

aš tai nespėjau sušalti, medus šildė, nesvarbu, kad su alum thumbup.gif Tau greit autikas atvažiavo? bigsmile.gif su kokiu tu nuo nuo kuro aparatūros važiuoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 03 lapkričio 2008 - 21:32
Jo, labai greit atvaziavo, o nuo ten man tinka bet koks, reikia pavaziuoti tris stoteles. Kazkaip si karta labai greit grizau. jau sedziu po kaldra, ziuriu telika ir nenoooooriu i darba ryt doh.gif
Papildyta:
O, per LNK reklamuoja kad per snobo nakti rodys ta filma "Gera moteris", kuri as siandien parsisiuntus buvau ir ziurejau, tikrai geras filmas.

Dabar galvoju ar eit miegot, ir ryt nueit i darba issimiegojus, ar paziuret dar filma koki... Nes nemazai turiu prisisiuntus. Pvz "Original sin" turiu su Angelina Jolie ir Antonio banderasu, pagal aprasyma idomus pasirode, noriu paziuret, bet kartu ir issimiegot norisi...
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 11 03, 22:43)
Jo, labai greit atvaziavo, o nuo ten man tinka bet koks, reikia pavaziuoti tris stoteles. Kazkaip si karta labai greit grizau. jau sedziu po kaldra, ziuriu telika ir nenoooooriu i darba ryt  doh.gif
Papildyta:
O, per LNK reklamuoja kad per snobo nakti rodys ta filma "Gera moteris", kuri as siandien parsisiuntus buvau ir ziurejau, tikrai geras filmas.

Dabar galvoju ar eit miegot, ir ryt nueit i darba issimiegojus, ar paziuret dar filma koki... Nes nemazai turiu prisisiuntus. Pvz "Original sin" turiu su Angelina Jolie ir Antonio banderasu, pagal aprasyma idomus pasirode, noriu paziuret, bet kartu ir issimiegot norisi...

aš jaučiu žiūrėčiau filmą blush2.gif negaliu prisiverst eit miegoti anksčiau schmoll.gif
O snobo naktis ketvirtadienį berods? g.gif Gal pavyks pažiūrėti jei nepamiršiu blush2.gif mėgdavau žiūrėti kai siaubiakus rodydavo thumbup.gif
Kaip seniai jokių filmų nesisiunčiau, atsilikau nuo gyvenimo visai.
Jaučiu liūdna be Tado unsure.gif
Atsakyti
Nea, nieko liudno, man visai patinka kartais pabut atskirai (tik gal stenkimes neminet internete tikru vardu mirksiukas.gif Velnias zino, kas cia skaito..)

Va galiu ziuret sau filmus, kurie jam nepatiktu, jau ziuriu ta Original sin, nu geras atrodo bigsmile.gif

O Snobo naktis dabar i sekmadienio vakara jau perkelta ligtai..

Kazin kur Qwertama, tikiuosi laimingai grizo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 11 03, 23:14)
Nea, nieko liudno, man visai patinka kartais pabut atskirai (tik gal stenkimes neminet internete tikru vardu  mirksiukas.gif Velnias zino, kas cia skaito..)

Va galiu ziuret sau filmus, kurie jam nepatiktu, jau ziuriu ta Original sin, nu geras atrodo  bigsmile.gif

O Snobo naktis dabar i sekmadienio vakara jau perkelta ligtai..

Kazin kur Qwertama, tikiuosi laimingai grizo?  g.gif

Oj, atsiprašau, man atrodo berniukų vardai dažnai buvo minimi tai pagalvojau, kad nieks jau nebeslepia blush2.gif o gal aš kažką sumaišiau?
O apie ką tas filmas?
Dabar rodo "Nereikalingi žmonės", bet vyras perjungė, sako, kad nesamonė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 11 03, 23:24)
Oj, atsiprašau, man atrodo berniukų vardai dažnai buvo minimi tai pagalvojau, kad nieks jau nebeslepia blush2.gif o gal aš kažką sumaišiau?
O apie ką tas filmas?
Dabar rodo "Nereikalingi žmonės", bet vyras perjungė, sako, kad nesamonė unsure.gif

Na as saviskio stengiuos nemineti, apskritai bijau per daug issiduoti internete, zinau kad ir is mano darbo moteriskiu nemazai yra skaitanciu SM, tai nelabai noreciau, kad is kokiu uzuominu mane atpazintu ir imtu skaityti kaip as gyvenu.. unsure.gif

Na tas filmas kaip ir apie meile ir apie klasta, nu ta Jolie ten tokia sukta rolleyes.gif Bet geras filmas, kol kas pradzia sudomino bigsmile.gif

Va aprasymas jo:

Egzotiškoji Kuba, XIX amžius. Luisas Antonio Vargasas (akt. Antonio Banderas) – turtingas kavos pirklys, neįprastu būdu susiradęs savo antrąją pusę Amerikoje. Kubietis ponas Vargasas pažįsta šią moterį tik iš laiškų. Nepaisant to, judviejų vedybos jau suplanuotos.
Atvykęs į prieplauką pasitikti išrinktosios, Luisas Antonio maloniai nustemba. Ji anaiptol ne paprasta moteris kaip jis tikėjosi. Julia Russell (akt. Angelina Jolie) – nepaprasta, aistringos prigimties gražuolė.
Ponas Vargasas dar niekuomet nebuvo toks laimingas… Ir dar niekuomet jo gyvenimas nebuvo toks pavojingas. Mylima sužadėtinė jau rezga slaptas pinkles… Grožis slepia tamsią praeitį.
Seksualus, intriguojantis trileris apie kartais tiesiog mirtinai pavojingą jėgą – meilę.

Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 11 03, 23:32)
Na as saviskio stengiuos nemineti, apskritai bijau per daug issiduoti internete, zinau kad ir is mano darbo moteriskiu nemazai yra skaitanciu SM, tai nelabai noreciau, kad is kokiu uzuominu mane atpazintu ir imtu skaityti kaip as gyvenu..  unsure.gif

Na tas filmas kaip ir apie meile ir apie klasta, nu ta Jolie ten tokia sukta  rolleyes.gif Bet geras filmas, kol kas pradzia sudomino  bigsmile.gif

Va aprasymas jo:

Egzotiškoji Kuba, XIX amžius. Luisas Antonio Vargasas (akt. Antonio Banderas) – turtingas kavos pirklys, neįprastu būdu susiradęs savo antrąją pusę Amerikoje. Kubietis ponas Vargasas pažįsta šią moterį tik iš laiškų. Nepaisant to, judviejų vedybos jau suplanuotos.
Atvykęs į prieplauką pasitikti išrinktosios, Luisas Antonio maloniai nustemba. Ji anaiptol ne paprasta moteris kaip jis tikėjosi. Julia Russell (akt. Angelina Jolie) – nepaprasta, aistringos prigimties gražuolė.
Ponas Vargasas dar niekuomet nebuvo toks laimingas… Ir dar niekuomet jo gyvenimas nebuvo toks pavojingas. Mylima sužadėtinė jau rezga slaptas pinkles… Grožis slepia tamsią praeitį.
Seksualus, intriguojantis trileris apie kartais tiesiog mirtinai pavojingą jėgą – meilę.

Tada aišku.
O čia senas filmas jei neklystu? g.gif
Atsakyti
Jo, nenaujas, 2001 m.
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 11 03, 23:48)
Jo, nenaujas, 2001 m.

bet man patiko. dabar siaubiaką per tv3 rodo, matytas, dar namie turiu diską.
Atsakyti
As tai ziuriu ta filma, patinka, ir vis cia ilendu, bet visos kitos merginos jau miega unsure.gif

O per tv3 turbut slepynes? Geras labai, man patiko jis, kine maciau kai naujas buvo.
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 11 04, 00:02)
As tai ziuriu ta filma, patinka, ir vis cia ilendu, bet visos kitos merginos jau miega  unsure.gif

O per tv3 turbut slepynes? Geras labai, man patiko jis, kine maciau kai naujas buvo.

aha, nieks su mumis nebenrauja mad.gif
taip, "slėpynės", geras filmas drinks_cheers.gif
Papildyta:
viskas, labanakt
Atsakyti