Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (4)

QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 16, 22:23)
biggrin.gif  biggrin.gif  as panasiai draugem pasakoju: kazkas kazkur ejo, kazka susitiko, apie kazka kalbejo ir kazka nusprende.....  lotuliukas.gif  taip pat Eveline nupasakojo (nepyk)

lotuliukas.gif senokai maciau si seriala tai nepamenu net vardu. kas turit 5 sezona rusu ar lietuviu kalba? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 16, 22:26)
lotuliukas.gif  senokai maciau si seriala tai nepamenu net vardu. kas turit 5 sezona rusu ar lietuviu kalba?  blush2.gif

as turiu tik 2 serijas rusu kalba tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 16, 22:19)
aha, ir as manau, kad saridonei bus linksma... man tai butu kancia toks ilgas sveciavimasis.... as negaleciau ramiai sedeti, man butu galvos skausmas kaip uzimti svecius,kad jiems nebutu liudna... bet pala, o ka jie diena veiks, kai saridone ir vyras dirbs?  g.gif

Che, sugalvos jie gal ka nors ka veikt biggrin.gif

As tai visai megstu svecius smile.gif

Jo, jau yra 5 sezonas seimininkiu thumbup.gif Linkomanijoj, berods 3 serijos yra jau g.gif Aha, pasikeitimu ten yra rolleyes.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Eveline @ 2008 10 16, 22:26)
lotuliukas.gif  senokai maciau si seriala tai nepamenu net vardu. kas turit 5 sezona rusu ar lietuviu kalba?  blush2.gif

dar tik pora seriju 5 sezono pasirode, as angliskai buvau parsisiuntus, bet turetu but ir rusiskai jau pasirode bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 16, 22:27)
Che, sugalvos jie gal ka nors ka veikt  biggrin.gif

As tai visai megstu svecius  smile.gif

Jo, jau yra 5 sezonas seimininkiu  thumbup.gif Linkomanijoj, berods 3 serijos yra jau  g.gif Aha, pasikeitimu ten yra  rolleyes.gif  thumbup.gif

Na, ir as megstu svecius, bet tik tada jei man nereikia i darba ir nereikia sukti galvos, ar mano sveciai neliudi tongue.gif

Otome, nepamirsk ryt tasyte paimti man blush2.gif

vakar su anglu jau beveik sukrovem man tasyte, pasirodo ji pas mane bus pustuste... Jokiu kosmetiku neimsiu, nes jis viska turi, tai man liks tik drabuzeliai keli ir viskas...
Kaip gerai, kaip gerai, nereikes sunkiai nesti tasiuko biggrin.gif

Ale cia su jumis vakare tik ir nueisi anksciau miegot. Prisijungia visos ir pliurpia, o as gi nenoriu ka nors praleisti. Teks laukt kada jus atsijungsit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 16, 22:31)
Ale cia su jumis vakare tik ir nueisi anksciau miegot. Prisijungia visos ir pliurpia, o as gi nenoriu ka nors praleisti. Teks laukt kada jus atsijungsit  ax.gif

aha, neimanoma nueiti anksti miegoti, visos labai uzsiveda bendrauti biggrin.gif as tai jau beveik i lova einu, tik viena serija Grey anatomijos paziuresiu.
Vis galvoju kad reiketu pradeti rimtai kuryba uzsiimti, bet taip ir neprisiruosiu, o taip noriu.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 16, 22:19)
aha, ir as manau, kad saridonei bus linksma... man tai butu kancia toks ilgas sveciavimasis.... as negaleciau ramiai sedeti, man butu galvos skausmas kaip uzimti svecius,kad jiems nebutu liudna... bet pala, o ka jie diena veiks, kai saridone ir vyras dirbs?  g.gif

vyras ryt nedirbs, čia tik aš kaip papa Karlo arsiu
Papildyta:
aš be 12 nesugebu atsigult blush2.gif
Kokią knygą "kremti" Otome?
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 16, 22:35)
aha, neimanoma nueiti anksti miegoti, visos labai uzsiveda bendrauti  biggrin.gif as tai jau beveik i lova einu, tik viena serija Grey anatomijos paziuresiu.
Vis galvoju kad reiketu pradeti rimtai kuryba uzsiimti, bet taip ir neprisiruosiu, o taip noriu....  ax.gif

hmz... koki talenta turi? Ka nori kurt? gal apie tai buvo kalbet, bet as matyt praleidau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 16, 22:43)
hmz... koki talenta turi? Ka nori kurt? gal apie tai buvo kalbet, bet as matyt praleidau  blush2.gif

nezinau ar talentas cia, bet rasau as: anksciau eiles kurdavau, dabar perejau prie prozos, romanu. bet kazkaip paskuitiniais metais ar tai ikvepimo bebuvo ar laiko... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 16, 22:55)
nezinau ar talentas cia, bet rasau as: anksciau eiles kurdavau, dabar perejau prie prozos, romanu. bet kazkaip paskuitiniais metais ar tai ikvepimo bebuvo ar laiko...  g.gif

oho... kaip faina... gal turi ka nors lietuviu kalba? butu labai idomu paskaityti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 16, 22:55)
nezinau ar talentas cia, bet rasau as: anksciau eiles kurdavau, dabar perejau prie prozos, romanu. bet kazkaip paskuitiniais metais ar tai ikvepimo bebuvo ar laiko...  g.gif

kažkada ir aš kurdavau eiles, dabar jau nesigalvoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 16, 22:59)
kažkada ir aš kurdavau eiles, dabar jau nesigalvoja smile.gif

hmz... o koki as talenta turiu? g.gif matyt jokio... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 16, 22:59)
oho... kaip faina... gal turi ka nors lietuviu kalba? butu labai idomu paskaityti  blush2.gif

turiu ir lietuviu, bet kiek veliau atsiusiu jei noresi, nelabai noriu skelbtis SM, nors univero kurybos knyguteje esu isiamzinusi blush2.gif
aha, saridone, ir man kazkaip nera ikvepimo eilems...
Atsakyti