Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (4)

QUOTE(Otome @ 2008 10 17, 11:10)
Niu ka veikiat?  4u.gif

Ale kazkoks cia jau desnis, tik mes susitariam susitikt - suzinau, kad pas mane sveciai atvaziuoja  lotuliukas.gif Dabar pasirodo maniskis jau susiatre su dviem draugais, kad jie pas mus vakare atvaziuoja tekilos gert ir liks nakvot  biggrin.gif Bet nieko, as tikrai eisiu su jumis, pasiilgau  bigsmile.gif Gales jie trise pasibut iki kol as grisiu, gal visos tekilos nespes isgert  cool.gif

Niu blembacki... Gerai, kad tu tokia, nekreipi demesio ir vis tiek vaziuoju... Kitaip mes vel taves nematytume wink.gif

Ale oras jau taisosi thumbup.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
as taip pat kaip ir jus laukiu siandieninio musu susitikimo tongue.gif smagu bus paplepeti vel mirksiukas.gif
sugalvojau vakar, kad siandien as sau pasiimu laisva diena nuo darbo. vat vakar sugalvojau, tai siandien atostogauju tongue.gif bet ***** oras nekoks mano vienos dienos atostogoms unsure.gif tokiu oru man taip norisi su kokiu nors mylimu zmogumi visa diena lovoje vartytis, gerti arbata ir ziureti filmus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 10 17, 12:34)
sveikos merginos  4u.gif
as taip pat kaip ir jus laukiu siandieninio musu susitikimo  tongue.gif smagu bus paplepeti vel  mirksiukas.gif
sugalvojau vakar, kad siandien as sau pasiimu laisva diena nuo darbo. vat vakar sugalvojau, tai siandien atostogauju  tongue.gif bet ***** oras nekoks mano vienos dienos atostogoms  unsure.gif tokiu oru man taip norisi su kokiu nors mylimu zmogumi visa diena lovoje vartytis, gerti arbata ir ziureti filmus  wub.gif

o man tai atsibostu su mylimu zmogum ilgai lovoj vartytis... Man reikia veiklos daugiau. Mes tai pagulim pora valandu ir jau lipam is lovos, nes atsibosta..
sedziu univere, ieskau literaturos rasto darbui. SUUUDAS, nieko nera, o dabar dar apie viena koli suzinojom doh.gif nu bliamba, jau atsibodo mokslai doh.gif Reikia parasyti rasto darba apie Elita, ir nezinau as apie koki galima butu rasyti... Gal turit minciu? nes man kazkaip sunkiai sekasi sugalvoti bent apie koki rasyti...

Dziaukites ir tokiu oru, nes gali buti dar blogiau unsure.gif
Atsakyti
OOoooo, Titiju, oras tikrai negereja doh.gif Ka tik grizau is pietu, blogiau negu ryte, ne tik lyja, bet ledinis milziniskas vejas, lauzia sketi, plesia plaukus, grizau zodziu visa iraudus kaip per ziemos salcius ir slapiom kojom... doh.gif doh.gif doh.gif

Pietu buvau pas mama, paemiau Titiju tau tase thumbup.gif

Eveline, sekmes ir kantrybes tau 4u.gif Man irgi taip sunku prisiverst mokytis, minciu nebr, bakalaure dar kitaip buvo, kazkaip prisiversdavau, o dabar visai neber valios, uztat ta magistrini ir atidelioju...

Qwertama ir Titiju per susitikima papasakos mums apie savo meiles, valio wub.gif

Nu del tu sveciu tikrai jau kaip kokia taisykle darosi doh.gif Na bet as manau jie nesupyks, kad as veliau grisiu, gales pradet baliavot be manes, nes as labai jau noriu jus pamatyt, o ir draugai ten, porele tokia, jie mums kaip kokie brolis ir sese, nereikia ten apie juos sokineti ir rupintis, kai ateina i svecius, jie jaucias kaip namie biggrin.gif tai nieko, palauks smile.gif

Tai va, o sita gi, as tai siulau gal susitinkam is karto toj picerijoj? g.gif
nes nu sakes, tokiu oru stypsoti lukiskiu aikstej, susalsim, suslapsim, ypac jei kuri anksciau ateitu kur detis... gal kurios ateina anksciau uzima staliuka ir laukia siltai sau kitu? rolleyes.gif

Tik va, ar Kkavkai butu kaip pranest? kas nors turit jos telefona?
Atsakyti
jau turiu, parasysiu jai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveline: 17 spalio 2008 - 12:11
QUOTE(Otome @ 2008 10 17, 12:57)
OOoooo, Titiju, oras tikrai negereja  doh.gif  Ka tik grizau is pietu, blogiau negu ryte, ne tik lyja, bet ledinis milziniskas vejas, lauzia sketi, plesia plaukus, grizau zodziu visa iraudus kaip per ziemos salcius ir slapiom kojom...  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Pietu buvau pas mama, paemiau Titiju tau tase  thumbup.gif

Eveline, sekmes ir kantrybes tau  4u.gif Man irgi taip sunku prisiverst mokytis, minciu nebr, bakalaure dar kitaip buvo, kazkaip prisiversdavau, o dabar visai neber valios, uztat ta magistrini ir atidelioju...

Qwertama ir Titiju per susitikima papasakos mums apie savo meiles, valio  wub.gif

Nu del tu sveciu tikrai jau kaip kokia taisykle darosi  doh.gif Na bet as manau jie nesupyks, kad as veliau grisiu, gales pradet baliavot be manes, nes as labai jau noriu jus pamatyt, o ir draugai ten, porele tokia, jie mums kaip kokie brolis ir sese, nereikia ten apie juos sokineti ir rupintis, kai ateina i svecius, jie jaucias kaip namie  biggrin.gif tai nieko, palauks  smile.gif

Tai va, o sita gi, as tai siulau gal susitinkam is karto toj picerijoj?  g.gif
nes nu sakes, tokiu oru stypsoti lukiskiu aikstej, susalsim, suslapsim, ypac jei kuri anksciau ateitu kur detis... gal kurios ateina anksciau uzima staliuka ir laukia siltai sau kitu?  rolleyes.gif

Tik va, ar Kkavkai butu kaip pranest? kas nors turit jos telefona?

tai vis delto, kur susitinkam? picerijoje? g.gif
Atsakyti
Manau, kad taip, picerijoj. Tik kur Jusu ieskot reikes? *****, as ten pasiklysiu.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 17, 13:24)
Manau, kad taip, picerijoj. Tik kur Jusu ieskot reikes? *****, as ten pasiklysiu....  g.gif

ok, tada einu tiesiai i kavine. as tai irgi jei prie duru jusu nematau, tai is karto skambinu lotuliukas.gif klausykit, gal pabandom sesti kuo arciau lango, ten gera vieta mirksiukas.gif veiksminga lotuliukas.gif gal ir koki vaikinukai mus pamate susigundys uzeiti tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ok, vadinasi picerijoj, jega, bus silciau laukti thumbup.gif
Tikekimes Kkavkai tiks toks varianatas mirksiukas.gif

Tai ok, stengiames imti vieta salia lango jei tik bus, o jei nerandam vienos kitu -skambinames drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 10 17, 13:32)
- klausykit, gal pabandom sesti kuo arciau lango, ten gera vieta  mirksiukas.gif veiksminga  lotuliukas.gif gal ir koki vaikinukai mus pamate susigundys uzeiti  tongue.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 17, 13:35)

Pasiutus Qwertama thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na, bandysiu ieskoti Jusu, ale kai as blogai matau, galiu Jusu ir nerasti... Tada manysiu, kad Jusu dar nera ir uzsimsiu dar viena staliuka prie lango biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TiTiJu: 17 spalio 2008 - 12:48