Įkraunama...
Įkraunama...

Ką norėtumėte pakeisti savo išvaizdoje?

QUOTE(letmebe1 @ 2009 09 28, 16:49)
Noreciau numesti dar kokius 4 kg (zinau, atrodo labai nedaug, bet kai jau 6 kg numeciau, tai sustojo kritimas), zemesnio ugio noreciau but, nes esu kaip kartis - 178 cm  blush2.gif

Kurgi kartis, pats pačiausias ūgis didis.gif

Pastebėjau, kad daugelio norai tikrai išsipildys įdėjus šiek tiek pastangų ir valios. Na, dar pinigėlių pataupius smile.gif

Aš kažkada norėjau priaugti svorio, bet, pastebėjusi, kad jis auga anaiptol ne ten, kur reik, persigalvojau biggrin.gif
Šiuo metu norėčiau kiek padailinti figūrą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jota @ 2009 10 08, 20:34)
Kurgi kartis, pats pačiausias ūgis  didis.gif

Pastebėjau, kad daugelio norai tikrai išsipildys įdėjus šiek tiek pastangų ir valios. Na, dar pinigėlių pataupius  smile.gif

Aš kažkada norėjau priaugti svorio, bet, pastebėjusi, kad jis auga anaiptol ne ten, kur reik, persigalvojau  biggrin.gif
Šiuo metu norėčiau kiek padailinti figūrą rolleyes.gif

Iš tikrųjų reikia tik pastangų ir daug ką galima pasiekti, ypač dauguma siekia numesti svorio ir nori gražių dantukų ax.gif Na į dantukus, tai ir pinigėlių nemažai reikia investuoti mirksiukas.gif pati už 4 dantukus padėjau 3000 Lt doh.gif bet buvo verta thumbup.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif numesti dauuuug svorio
Atsakyti
as tai kokius 5kg ir buciau laaabai laiminga, bet valios neuztenka verysad.gif
Atsakyti
oj jei tik galeciau tai daug ka pakeisciau ax.gif Noreciau baltu dantuku graziu kaip is tu serialu,ilgu sviesiu plauku ir tvirtu nagu wub.gif
Atsakyti
As pradziai 5kg noreciau numesti, bet siaip iki pilnos laimes 8-10 reiketu blush2.gif
Atsakyti
Norėčiau apvalesnio veido ir labiau į viršų patemptos figūros. biggrin.gif Na, koja galėtų būti mažesnė ir siauresnė. Visa kita pas mane neblogai. biggrin.gif
Atsakyti
noreciau numest keleta kg,dailesniu koju,ilgesniu plauku,plonesnio veido ir rasti savo stiliu doh.gif
tik tiek ant seiles buvo,o pakeist dar daug ka noresciau blink.gif
Atsakyti
as noreciau grazesnio pilvuko. o siaip butu neblogai panaikint visas gimdymo pasekmes,taigi dar stangresnes krutines.ir siaip cia geletume turbut visos vardint diena nakti, apie putlesnes lupytes, ilgesnes blakstienas ir t.t. bet tureciau dziaugtis ka dievas man ir taip dave, todel si karta ismulkmenas nelysiu rolleyes.gif
Atsakyti
merginos ar skaitete kuri ta knyga lengvas budaas suliekneti 4u.gif as perskaiciau ir jau metai laiko nevalgau mesos,svoris is leto bet krenta,ir jokio streso organizmui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denciuke @ 2009 10 20, 23:19)
merginos ar skaitete kuri ta knyga lengvas budaas suliekneti 4u.gif as perskaiciau ir jau metai laiko nevalgau mesos,svoris is leto bet krenta,ir jokio streso organizmui ax.gif

As tai turbut niekaip negaleciau atsisakyti mesos ar bet kurio kito produkto 4u.gif netureciau tiek valios ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Didesnes krutines, bet...nei babkiu yra, nei vyras leistu...tai tiesiog mano svajone...
Atsakyti