Įkraunama...
Įkraunama...

Ką norėtumėte pakeisti savo išvaizdoje?

Norėčiau lygesnių dantukų.
Atsakyti
Oi, aš tai daug ko norėčiau, gražių dantų, geresnio regėjimo, mažesnio svorio, kitokių plaukų rolleyes.gif
Atsakyti
minus 40 kg, daugiau nieko...
Atsakyti
Labiausiai norėčiau lygių dantukų, man to užtektų cool.gif
Atsakyti
gražios odos
Atsakyti
Skaisčios odos, tiesesnių plaukų, minus 5kg, baltesnių dantukų wink.gif
Atsakyti
As dziaugiuosi savimi ir nelabai ka noreciau keisti.. Gal tik butu smagiau jei mano plaukuciai butu paklusnesni (banguoti plaukuciai pries veja labai elektrinasi ir issidraiko) tad mano sukuosenos iseina veltui kai iseinu i lauka doh.gif
Atsakyti
Norėčiau numesti svorio ir turėti truputį gražesnį-sportiškesnį kūną , manau kada nors prisiversiu tai padaryti biggrin.gif
Atsakyti
Noreciau: mazesnes nosies, plonesniu slaunu, didesnes krutines, tvirtu nagu, geresnio regejimo. Tai gal pradziai tiek bigsmile.gif
Atsakyti
As notriu tik - 15kg....daugiau nieko.... schmoll.gif
Atsakyti
kitokios nosies, akiu, lupu, storesniu plauku, didesnio ugio. labiausiai -storesniu plauku
Atsakyti
unsure.gif faina tema...as tai irgi su mielu noru pakoreaguociau savo isvaizdoje: DANTYS-nuo vaikystes ju spalva-PILKA...pas nieka tokiu nemaciau...stomotologe sako, kad tai nuo vaikysteje kazkokiu medikimentu-ir jokie balinimai nepadeda...Idomu gal kas zino ar kaip nors dabar uzklijuojami dantys ant virsaus-kiek tai kainuoja
Atsakyti