Įkraunama...
Įkraunama...

Ką norėtumėte pakeisti savo išvaizdoje?

Na manau būtų ne prošal didesnė krūtinė, gal mažesnis svoris maždaug -5kg, kad plaukai nustotų slinkę ir vėl būtų kaip anksčiau daug storesni nei dabar, stipresnių nagų, baltesnių dantų. smile.gif
Atsakyti
Tik vieną dalyką norėčiau pakeisti - kad plaukai žili nebūtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 11 07, 14:03)
Tik vieną dalyką norėčiau pakeisti - kad plaukai žili nebūtų lotuliukas.gif

Tokiais atvejais gelbsti plauku dazai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 11 07, 14:17)
Tokiais atvejais gelbsti plauku dazai biggrin.gif

tikrai nieko nekeisciau.na,tik teks atsikratyti keletos po gimdymo priaugtu kilogramu.esamos rauksleles manes visiskai nejaudina.siaip pastebejau,kad materys labai kritiskai i save ziuri.dirbu kirpeja,bet nesutikau nei vienos savimi patenkintos klijentes:tai nosis per ilga,tai zandukai per dideli.patikekit man jos visos grazios,turincios kazka savito. 4u.gif na kartais tik tinkamai nesusitvarko;rodos pakeistai sukuosena ar ruba ir viskas stotu i savo vietas. 4u.gif
Atsakyti
Aš norėčiau mažos, tiesios, dailios nosytės; ilgesnių tiesių kojų; siauresnio žandikaulio ir smakro. Mažesio užpakaliuko ir šlaunų; Dar norėčiau numest 10 kg; norėčiu turėti gražius dantukus; Būtų puiku, jei ir regėjimas būtų geras ir lūpos storesnės, taip pat plaukų daugiau, nes jie labai išslinko. O kur dar tobula oda ir neivieno apgamo ant jos... Ech... Kaip būtų gerai gimti iš naujo, tobulos išvaizdos... Tačiau negaliu sakyti, kad ir dabar prastai atrodau, tiesiog turiu kelis trūkumus... biggrin.gif
Atsakyti
Panaikinti mimikos raukšles, absoliučiai visus kūno plaukus, išskyrus ant galvos smile.gif Kiekvieną rytą atsikelti su šukuosena tarsi ką tik iš kirpyklos smile.gif Ir lygios, sveikos veido ir kūno odos smile.gif Viskas, nejaugi daug noriu? smile.gif
Atsakyti
Su mielu noru nuimciau lasiakus nuo uzpakalio ir sudeti i papus! bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotrauka @ 2012 02 23, 01:09)
Su mielu noru nuimciau lasiakus nuo uzpakalio ir sudeti i papus!  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Aaaa! Mano noras biggrin.gif Dar noreciau stangresnes odos ir paklusnesniu plauku.
Atsakyti
QUOTE(Fufy @ 2012 02 22, 23:32)
Aš norėčiau mažos, tiesios, dailios nosytės; ilgesnių tiesių kojų; siauresnio žandikaulio ir smakro. Mažesio užpakaliuko ir šlaunų; Dar norėčiau numest 10 kg; norėčiu turėti gražius dantukus; Būtų puiku, jei ir regėjimas būtų geras ir lūpos storesnės, taip pat plaukų daugiau, nes jie labai išslinko. O kur dar tobula oda ir neivieno apgamo ant jos... Ech... Kaip būtų gerai gimti iš naujo, tobulos išvaizdos...  Tačiau negaliu sakyti, kad ir dabar prastai atrodau, tiesiog turiu kelis trūkumus... biggrin.gif

Kelis trukumus, o pakeisti noretumete beveik viska? g.gif

As noreciau priaugti siek tiek svorio; truputeli didesnes krutines; baltesniu dantu; kad didieji koju pirstai butu vienodi biggrin.gif Paskutinis gal skamba juokingai, bet is tiesu as turiu visiskai skirtingus koju pirstus biggrin.gif
Atsakyti
Noreciau tiesaus, neissikisusio pilvuko. Labai noreciau kare kirpimo plauku, kad jie butu ne juodi, o pilkos spalvos.
Atsakyti
QUOTE(aukseklaipeda @ 2012 02 23, 16:33)
Noreciau tiesaus, neissikisusio pilvuko. Labai noreciau kare kirpimo plauku, kad jie butu ne juodi, o pilkos spalvos.

Galima apsikirpti ir nusidazyti, o vat man kaip istiesinti klausimas, su keratinu gadinasi. wub.gif Noreciau dar buti uaukstesne bent jau 170
Atsakyti
QUOTE(aukseklaipeda @ 2012 02 23, 19:33)
Noreciau tiesaus, neissikisusio pilvuko. 

As turejau labai plokscia pilvuka iki nestumo. Po gimdymo liko kiek apvalesnis ir jis man daug labiau patinka. Vyrui irgi bigsmile.gif
Atsakyti