Įkraunama...
Įkraunama...

Ką norėtumėte pakeisti savo išvaizdoje?

Norėčiau 4 dydžio krūtinės , didelių akių , ilgų blakstienų , ilgų manekeniškų kojų , siaurų mažų 36 dydžio pėdų , smulkių kaulų ir mokslininkės smegenų . smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 23 vasario 2012 - 18:11
Nei vieno nėra tobulo 4u.gif norėčiau mažesnės nosies ir mažesnio plaukuotumo vienoje vietoje smile.gif ai, dar norečiau mažesnės krūtinės tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2012 02 23, 18:10)
Norėčiau 4 dydžio krūtinės , didelių akių , ilgų blakstienų , ilgų manekeniškų kojų , siaurų mažų 36 dydžio pėdų , smulkių kaulų ir mokslininkės smegenų .  smile.gif

QUOTE(laurutexxxx @ 2012 02 26, 16:34)
Nei vieno nėra tobulo  4u.gif  norėčiau mažesnės nosies ir mažesnio plaukuotumo vienoje vietoje  smile.gif ai, dar norečiau mažesnės krūtinės  tongue.gif

Ir ką jums duotų visą tai? Ką iš esmės tai pakeistų?

... ar man dabar taip savo kailyje yra gerai, ar kitur negerai, kad nieko išvaizdoje keisti nei noriu, nei apie tai išviso galvoju.
Atsakyti
noreciau aukstesne buti smile.gif
Atsakyti
Būti mažesnė bent 5 cm, lieknesnė 10 kg, riestesnio užpakaliuko, mažiau atlėpusių ausų, išraiškingesnės talijos... doh.gif vienu žodžiu būti kitum žmogum g.gif
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2012 02 23, 18:10)
Norėčiau 4 dydžio krūtinės , didelių akių , ilgų blakstienų , ilgų manekeniškų kojų , siaurų mažų 36 dydžio pėdų , smulkių kaulų ir mokslininkės smegenų .  smile.gif

Taigi nepaeitum hah.gif

Norėčiau 10 m jaunesnio savo kūno. Daugiau nieko nereikia laugh.gif Arba sutvirtinti savo raumenukus, kiek ten jų beliko lotuliukas.gif
Atsakyti
viskas butu puiku jei krutine butu didesne. dabar po vaiko maitinimo visai nebera jos doh.gif net geda papludimyje su maudimuku but blush2.gif
Atsakyti
Noreciau smulkesniu kauku, ilgesnio kaklo smile.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif . Dar prieš kokius 5 metus atsakyčiau, kad be abejo didesnės krutinės, +6 cm ugio, nosies korekcijos ( pertvara pakrypusi šiek tiek), baltutėlių dantuku. Bet dabar supratau kad turiu daug daugiau, vyrą, vaikučius ir šuniuką, kurie myli manę tokia.Nėra tobulu žmonių, bet manau kad kiekviena iš musų turi kažką gražaus, ir tai reikia paryškinti smile.gif .
Atsakyti
Esu ganėtinai patenkinta savimi, tačiau jei sumažėtų pilvukas ir šiek tiek šlaunys išvis būtų super smile.gif Išvados:reikia eit sportuot biggrin.gif
Atsakyti
Noreciau kad mano F krutine butu B kad netekciau kokiu 20kg ir kad nereiktu nesiot akiniu o seip viskas tvarkoj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 02 23, 20:10)

lotuliukas.gif na kas nenorėtų??? dar dadėčiau- talento daryti pinigus rolleyes.gif
vien žo, mama, pagimdyk mane atgal biggrin.gif

Norėčiau sutikti žmogų, kuris mane mylėtų, tokią kokia esu, tada nereikėtų ieškoti subinėj razinų, nes ne visos gražuolės yra laimingos. Čia tik mums netobulosioms taip atrodo, kad iki pilnos laimės trūksta didesnių (o kam mažesnių) papukų... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trintukas: 22 kovo 2012 - 12:41