Norėčiau 4 dydžio krūtinės , didelių akių , ilgų blakstienų , ilgų manekeniškų kojų , siaurų mažų 36 dydžio pėdų , smulkių kaulų ir mokslininkės smegenų .

Nei vieno nėra tobulo
norėčiau mažesnės nosies ir mažesnio plaukuotumo vienoje vietoje
ai, dar norečiau mažesnės krūtinės

QUOTE(senmerge @ 2012 02 23, 18:10)
Norėčiau 4 dydžio krūtinės , didelių akių , ilgų blakstienų , ilgų manekeniškų kojų , siaurų mažų 36 dydžio pėdų , smulkių kaulų ir mokslininkės smegenų . 

QUOTE(laurutexxxx @ 2012 02 26, 16:34)
Nei vieno nėra tobulo
norėčiau mažesnės nosies ir mažesnio plaukuotumo vienoje vietoje
ai, dar norečiau mažesnės krūtinės 

Ir ką jums duotų visą tai? Ką iš esmės tai pakeistų?
... ar man dabar taip savo kailyje yra gerai, ar kitur negerai, kad nieko išvaizdoje keisti nei noriu, nei apie tai išviso galvoju.
noreciau aukstesne buti

Būti mažesnė bent 5 cm, lieknesnė 10 kg, riestesnio užpakaliuko, mažiau atlėpusių ausų, išraiškingesnės talijos...
vienu žodžiu būti kitum žmogum

QUOTE(senmerge @ 2012 02 23, 18:10)

Taigi nepaeitum

Norėčiau 10 m jaunesnio savo kūno. Daugiau nieko nereikia

Noreciau smulkesniu kauku, ilgesnio kaklo

Sveikos
. Dar prieš kokius 5 metus atsakyčiau, kad be abejo didesnės krutinės, +6 cm ugio, nosies korekcijos ( pertvara pakrypusi šiek tiek), baltutėlių dantuku. Bet dabar supratau kad turiu daug daugiau, vyrą, vaikučius ir šuniuką, kurie myli manę tokia.Nėra tobulu žmonių, bet manau kad kiekviena iš musų turi kažką gražaus, ir tai reikia paryškinti
.

QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 02 23, 20:10)

vien žo, mama, pagimdyk mane atgal

Norėčiau sutikti žmogų, kuris mane mylėtų, tokią kokia esu, tada nereikėtų ieškoti subinėj razinų, nes ne visos gražuolės yra laimingos. Čia tik mums netobulosioms taip atrodo, kad iki pilnos laimės trūksta didesnių (o kam mažesnių) papukų...