O kas tas SOTAS susitikimas?
Sveikos. Ivaikinimo tarnyboje parasyta, kad vaziuoti i VTAT reikia pateikti (cituoju):
prašymą, kuriame nurodote duomenis apie save (vardas, pavardė, asmens kodas, gimimo vieta ir data, gyvenamoji vieta, darbovietė, šeimyninė ir materialinė padėtis), šeimos narius, pageidaujamų įvaikinti vaikų skaičių, amžių, lytį, sveikatos būklę bei įvaikinimo motyvus;
Pas mane klausimas. Ar tas prasymas turi buti ranka parasytas, ar kaz kur reikia gauti specialia forma?
prašymą, kuriame nurodote duomenis apie save (vardas, pavardė, asmens kodas, gimimo vieta ir data, gyvenamoji vieta, darbovietė, šeimyninė ir materialinė padėtis), šeimos narius, pageidaujamų įvaikinti vaikų skaičių, amžių, lytį, sveikatos būklę bei įvaikinimo motyvus;
Pas mane klausimas. Ar tas prasymas turi buti ranka parasytas, ar kaz kur reikia gauti specialia forma?

QUOTE(Maniuta @ 2009 10 02, 18:50)
O kas tas SOTAS susitikimas?
sotas = Visuomeninė organizacija Socialinės tarnystės savanoriai. anie kursus pravedineja

Papildyta:
QUOTE(slavlanta @ 2009 10 03, 18:14)
Sveikos. Ivaikinimo tarnyboje parasyta, kad vaziuoti i VTAT reikia pateikti (cituoju):

jeigu kalbi apie pirminius dokumentus, pries kursus ir vertinima, tai:
duoda formike. ivaikinimo motyvu nera formoj ir jei gerai pamenu, vaiku skaiciaus nebuvo o gal nepastebejau...motyvu bent jau toj, kur pildziau tikrai nebuvo

[quote=kkrysty,2009 10 03, 20:28]
sotas = Visuomeninė organizacija Socialinės tarnystės savanoriai. anie kursus pravedineja
as rasiau apie pirma susitikima.. 
Papildyta:
Aciu uz info

Papildyta:
Aciu uz info

QUOTE(austulis @ 2009 10 02, 18:35)
Na nemanau,kad pasimete
kazkaip nebenoriu jiem apkiret...Jau ir taip vis lendam i akis...Pries kelias dienas vyras perrase prasyma,kad siulytu iki dvieju metu..gal tai sutrumpins laukima
siaip is esmes,man vaiko metai nera svarbu,tiesiog norejau,kad butu kuo artimesnis amzius su mazuoju..
Senakt sapnavau,kad paskambino is VTAT ir pasiule mergyte triju menesiu
dieve,kokia as laiminga sapne buvau..Kol neprabudau 

Senakt sapnavau,kad paskambino is VTAT ir pasiule mergyte triju menesiu

Na, su tuo dokumentu pametimu visko buna. As irgi kantriai laukiau, bet nesulaukusi paskambinau, ir tik tada reikalai pajudejo, nes kazkur viskas buvo uzstrige, dinge, taip ir liko neaisku. Kursai buvo gruodi, kova pasiule, o birzeli ivyko teismo posedis. P.S. Mes kartu jau 3 metai

Sveikos. Dabar noriu apie viska isiaskinti. Turiu klausima. Ivaikinimo tarnyboje dar parasyta ka reikia pateikti:
- pažymą apie šeimos sudėtį (išduoda seniūnija arba bendrijos pirmininkas);
- dokumentus apie šeimos gaunamas pajamas;
- pažymą apie šeimos gyvenamąsias patalpas (Nekilnojamojo turto registro išduotas pažymėjimas apie įregistruotą nekilnojamą turtą);
As su vyru gyvenu mano tevu bute, vyras ne irasytas, jis irasytas savo tevu namuose. Tai pazyma apie seimos sudeti imti is ten kur gyvename dabar? Pas mus prirasyti 6 zmones, nors gyvename tik mes 4. O gal tegu vyras is savo seniunijos ima? Ten mazai registruotu zmoniu ir patalpos didesnes, bet mes ten negyvename.
Apie seimos gaunamas pajamas, cia kaip supratau is darbo reikes imti? Ar as klystu?
O del sitos pazymos apie šeimos gyvenamąsias patalpas kur kreiptis? Cia gal irgi vyro tevu buto pazyma nesti?
- pažymą apie šeimos sudėtį (išduoda seniūnija arba bendrijos pirmininkas);
- dokumentus apie šeimos gaunamas pajamas;
- pažymą apie šeimos gyvenamąsias patalpas (Nekilnojamojo turto registro išduotas pažymėjimas apie įregistruotą nekilnojamą turtą);
As su vyru gyvenu mano tevu bute, vyras ne irasytas, jis irasytas savo tevu namuose. Tai pazyma apie seimos sudeti imti is ten kur gyvename dabar? Pas mus prirasyti 6 zmones, nors gyvename tik mes 4. O gal tegu vyras is savo seniunijos ima? Ten mazai registruotu zmoniu ir patalpos didesnes, bet mes ten negyvename.
Apie seimos gaunamas pajamas, cia kaip supratau is darbo reikes imti? Ar as klystu?
O del sitos pazymos apie šeimos gyvenamąsias patalpas kur kreiptis? Cia gal irgi vyro tevu buto pazyma nesti?
QUOTE(slavlanta @ 2009 10 04, 15:56)
Sveikute, mes kati susirinkom tokias pazymas, tai bandysiu paaiskinti

Musu gyvenamoji vieta taip pat deklaruota pas mama, mes kartu ir gyvename. Seniunijoje isdavė pažyma apie seimos sudėti. Ja reikia išsiimti gyvenamos vietos seniūnijoje. Ten buna irašyta žmona, vyras ir jų vaikai (jei tokiu yra).
Del pajamų - išrašo darbovietė.
Dėl gyvenamo ploto - tai vieta, kurioje gyvensite ir auginsite vaikelį. Kadangi, mano mama yra namo savininke, tai ji turejo is registru centro paimti pazyma apie gyvenamą plotą (per 5 darbo dienas pazyma kainavo apie7Lt).
Truputį susipainiojau, gal kas paaiškins?
Tvarkomės dokumetus įvaikinimui (mes toj pirmojoj stadijoj) dar tik renkamės visokius popierius, ir neaišku kas įrašoma toje pažymoje apie šeimos sudėtį. Gyvename su vyru, man nuosavybes teise priklausančiame name. Kartu su mumis gyvena ir mano mama, bei dar vienas zmogus yra deklaraves savo gyvenamaja vieta musu adresu, nors nera tuose namuose net buves, net nezino kur tiksliai jie yra. Tai vat ir klausimas: toje pažymoje būsime įrašyti tik mes su vyru, ar visi keturi?
Kažkaip pasimečiau šitoj vietoj.
Kaip tik siandien einam del med.pazymos i savo polikinika, tai dar ten speju reiks palakstyti po kabinetus, gal pasidaryti kazkokius tyrimus. Nu bet vis zingsnis pirmyn, ne atgal

Kaip tik siandien einam del med.pazymos i savo polikinika, tai dar ten speju reiks palakstyti po kabinetus, gal pasidaryti kazkokius tyrimus. Nu bet vis zingsnis pirmyn, ne atgal

QUOTE(daiva8888 @ 2009 10 05, 09:28)
Truputį susipainiojau, gal kas paaiškins?
Tvarkomės dokumetus įvaikinimui (mes toj pirmojoj stadijoj) dar tik renkamės visokius popierius, ir neaišku kas įrašoma toje pažymoje apie šeimos sudėtį.

Pažymoj apie šeimos sudėtį būsite įrašyti tik abu su vyru

Sekmes

Aciu uz atsakyma, nuraminai

pažymas apie šeimos sudėtį galite užsisakyti internetu, per savo banko prieigą - "visšosios paslaugos". Apmoksite iš banko sąskaitos, atkeliaus registruotu laišku.
QUOTE(Karusia @ 2009 10 05, 16:40)
pažymas apie šeimos sudėtį galite užsisakyti internetu, per savo banko prieigą - "visšosios paslaugos". Apmoksite iš banko sąskaitos, atkeliaus registruotu laišku.
O dar kokiu pazymu per interneta negalima uzsisakyti?