Įkraunama...
Įkraunama...

Žingsnis į prekį link įvaikinimo

QUOTE(Gytukė @ 2009 10 18, 17:35)
kursus baigėm gegužės viduryje, dar kažkur mėnesį laiko Ilma išvadas rašė, o jau nuo tada prasidėjo laukimas. laukiu iki šiol.... dar nebuvo nei vieno pasiūlymo....
Aš irgi vieno kambario bute gyvenu, tai viskas laimingai , neužkliuvau. Čia dar priklauso kiek žmonių tame bute gyvena.

Aš optimiste matyt, kažką pro ausis praleidau, nes kažkaip įsisvaizdavau, kad tas išvadas gausim netrukus po to, kai baigsim kursus doh.gif Truputį ramiau, kad dėl vietos nesikabino, mes su vyru dviese gyvenam, tai tryse manom, kad tikrai išsiteksim rolleyes.gif O laukti tai mes ilgai nusiteikę, nes norim mažo vaikiuko, o kokio jūs pageidavot?
Atsakyti
Labutis, jurgituke3, kaip šaunu, kad jau galit džiaugtis savo mažuliuku 4u.gif Aš taip įsivaizduoju, kad tas laukimas iš esmės priklauso nuo norimo vaikiuko amžiaus, na ir aišku sveikatos būklės..
Atsakyti
QUOTE(jurgituke3 @ 2009 10 18, 20:33)
Labutis as irgi su Gytuke baigiau kursus, ir vaikutį jau pasiulė jau ir teismas buvo dabar laukiam kol praeis 30 dienu ir įsigalios teismo sprendimas.

sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Sūneliui 2 metukai
Atsakyti
QUOTE(Zuiketukas @ 2009 10 19, 07:43)
Labutis, jurgituke3, kaip šaunu, kad jau galit džiaugtis savo mažuliuku  4u.gif Aš taip įsivaizduoju, kad tas laukimas iš esmės priklauso nuo norimo vaikiuko amžiaus, na ir aišku sveikatos būklės..

Taip, laukimas priklauso nuo vaikiuko amžiaus ir lyties. Jei laukiate berniuko- sulauksite greičiau, jei mergaitės- teks palaukti ilgiau.
Atsakyti
QUOTE(Gytukė @ 2009 10 19, 12:23)
Taip, laukimas priklauso nuo vaikiuko amžiaus ir lyties. Jei laukiate berniuko- sulauksite greičiau, jei mergaitės- teks palaukti ilgiau.

berniuku niekas nenori verysad.gif
Atsakyti
As irgi turiu klausima viena. Jeigu mes gyvename dvieju kambariu bute, su tevais. Musu kambarys kokiu 16 kv.m ar tai svarbu per patikrinima?
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2009 10 19, 13:43)
berniuku niekas nenori  verysad.gif

Mes norim butent berniuko smile.gif Jei siulys mergaite, atsisakysim del lyties ax.gif

QUOTE(slavlanta @ 2009 10 19, 15:13)
As irgi turiu klausima viena. Jeigu mes gyvename dvieju kambariu bute, su tevais. Musu kambarys kokiu 16 kv.m ar tai svarbu per patikrinima?

Del ivaikinimo neturetu kabinetis, globai gali buti per mazai vietos.
Atsakyti
o mums jokio skirtumo mergyte ir berniukas bigsmile.gif jurgituke3, o kokio amžiaus vaikučio jūs pageidavot?
Atsakyti
QUOTE(Zuiketukas @ 2009 10 19, 18:52)
o mums jokio skirtumo mergyte ir berniukas  bigsmile.gif jurgituke3, o kokio amžiaus vaikučio jūs pageidavot?

Prašyme rašem, kad norim įvaikinti 2 vaikus nuo 1 iki 3 metų iš kurių vienas berniukas. Viresnio negalim nes man 21 metai. Bet pasiule viena vaikutį ir mes sutikom.
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2009 10 19, 16:46)
Mes norim butent berniuko smile.gif Jei siulys mergaite, atsisakysim del lyties ax.gif

Del ivaikinimo neturetu kabinetis, globai gali buti per mazai vietos.

Ilgai laukti tikrai nereikes. biggrin.gif

Dviejuose kambariuose gyvena po du suaugusius. g.gif Lyg ir mazoka vietos...
Atsakyti
Dviejuose kambariuose gyvena po du suaugusius. g.gif Lyg ir mazoka vietos...
[/quote]

Aisku, visa gyvenima negyvensime taip. Yra laisvo ploto, bet reikia kokius 2 gerus metus remontuoti arba statyti is naujo.
Atsakyti