Įkraunama...
Įkraunama...

Žingsnis į prekį link įvaikinimo

QUOTE(Karusia @ 2009 10 05, 15:40)
pažymas apie šeimos sudėtį galite užsisakyti internetu, per savo banko prieigą - "visšosios paslaugos". Apmoksite iš banko sąskaitos, atkeliaus registruotu laišku.

Seniunijoje nemokamai isduoda sitas pazymas ir gana greitai thumbup.gif Jeiimsite is registru centro, reiks moketi. Mes neseme is seniunijos ir tiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2009 10 05, 16:25)
Seniunijoje nemokamai isduoda sitas pazymas ir gana greitai thumbup.gif Jeiimsite is registru centro, reiks moketi. Mes neseme is seniunijos ir tiko thumbup.gif

Ne visos seniunijos isduoda wink.gif mane seniunija toli toli pasiunte del seimos sudeties wink.gif ten tik apie gyventojus bute isdave, bet tos pazymikes gal lyg ir nereikejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2009 10 05, 17:24)
O dar kokiu pazymu per interneta negalima uzsisakyti?

Internetu galima užsisakyti pažymą apie gyvenamą plotą iš Registrų centro. Mes darem per 5 darbo dienas, tai sumokejom vietoje, nuėję atsiimti, apie 7Lt. Patogu smile.gif
Atsakyti
apie gyvenamąją vietą irgi galima. man regis buvo taip suformuluota: gyvena adresu, šeimos nariai...

blush2.gif
gal ir pigiau 3 litais važiuoti į tą seniūniją (mAn - į savivaldybę), bet benzinas - irgi kainuoja... o dar laikas tauposi...

Atsakyti
As ka tik atsispausdinau per interneta, el.bankininkyste pazyma Gyventoju registro duomenys. Uzejau i:
Gyventoju registra, ten parasyta kad galima nemokomai karta per metus perziureti savo duomenys, ir galima atspausdinti netgi. Tik nezinau ar tai yra ta pazyma. Ten yra:
-informacija apie asmeni
-gimimo vieta
-galiojantys asmens dokumentai
-pilietybes
-tevai
-seimine padetis
-vaikai iki 18 metu
Ar tai ta pazyma? bet turbut reikalingas parasas, tai ir uzsakyti reikes dabar per registra?
Atsakyti
Sveiki, kol kas esu naujoke smile.gif manodrauge, ar jus kartais ne Pakruojyje lankote kursus?Ar cia tiesiog sutapimas, nes ir mums ta diena prasidejo kursai bigsmile.gif tikrai labai saunios vedejos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiketukas: 12 spalio 2009 - 19:24
4u.gif Labas Zuiketuk, taip mes Pakruojy lankomės. mirksiukas.gif
Atsakyti
O mes irgi turejome jau 3 pamokas, bet Vilniuje
ir vedejos irgi laaaabai draugiskos biggrin.gif
Atsakyti
Zuiketuk, mano drauge, sveikinu pradėjus kelią link stebuklo. Aš taip pat baigiau kursus Pakruojyje. Linkėjimai Ilmai ir Romai:)
Atsakyti
QUOTE(Gytukė @ 2009 10 13, 19:14)
Zuiketuk, mano drauge, sveikinu pradėjus kelią link stebuklo.  Aš taip pat baigiau kursus Pakruojyje. Linkėjimai Ilmai ir Romai:)

Ačiū, Gytuke, už sveikinimus smile.gif Ir jums sveikinimai 4u.gif O kada kursus baigėt? Jau sulaukėt pasiūlymo iš VTAT? Mus labiausiai neramina vienas dalykas, kad gyvenam vieno kambario bute, kambariukas mažas, kažin, ar tai neklius per patikrinima, nes jau kitą savaitę sulauksim Ilmos svečiuose rolleyes.gif
Atsakyti
kursus baigėm gegužės viduryje, dar kažkur mėnesį laiko Ilma išvadas rašė, o jau nuo tada prasidėjo laukimas. laukiu iki šiol.... dar nebuvo nei vieno pasiūlymo....
Aš irgi vieno kambario bute gyvenu, tai viskas laimingai , neužkliuvau. Čia dar priklauso kiek žmonių tame bute gyvena.
Atsakyti
QUOTE(Zuiketukas @ 2009 10 18, 08:36)
Ačiū, Gytuke, už sveikinimus  smile.gif Ir jums sveikinimai  4u.gif  O kada kursus baigėt? Jau sulaukėt pasiūlymo iš VTAT? Mus labiausiai neramina vienas dalykas, kad gyvenam vieno kambario bute, kambariukas mažas, kažin, ar tai neklius per patikrinima, nes jau kitą savaitę sulauksim Ilmos svečiuose  rolleyes.gif

Labutis as irgi su Gytuke baigiau kursus, ir vaikutį jau pasiulė jau ir teismas buvo dabar laukiam kol praeis 30 dienu ir įsigalios teismo sprendimas.
Atsakyti