Įkraunama...
Įkraunama...

Žingsnis į prekį link įvaikinimo

QUOTE(linlei @ 2009 08 29, 16:17)
O, kazkas vis senas istorijas paskaito ir mus prisimena, nu saunu thumbup.gif Ką aš galiu atsakyti, gyvenam puikiai, sūnus mūsų fantastiškas....
SĖKMĖS drinks_cheers.gif

Oi mazute, kaip as prisimenu jus wub.gif smagu, kad pas jus viskas puiku wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tulip: 30 rugpjūčio 2009 - 23:39
Gal kas nors yra is Vilniaus kurie jau nusprende ivaikinti? Kokius zingsnius jau padaret?

Atsakyti
Mes esam iš Vilniaus (tiksliau tai Vilniaus rajono) ir ruošiamės įvaikinimui. Pirmasis žingsnis yra toks: nusprendėme kad norime įsivaikinti. Konkrečių veiksmų dar nesiėmėm, bet tikrai tikiu, kad artimiausiu metu tai padarysim. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva8888 @ 2009 08 31, 13:41)
Mes esam iš Vilniaus (tiksliau tai Vilniaus rajono) ir ruošiamės įvaikinimui. Pirmasis žingsnis yra toks: nusprendėme kad norime įsivaikinti. Konkrečių veiksmų dar nesiėmėm, bet tikrai tikiu, kad artimiausiu metu tai padarysim.  4u.gif

kodel nusprendet ivaikinti? Del to kad negalite susilaukti savo vaikelio, ar tiesiog norite auginti is vaiku namu? Mes dar neturime savo vaiko, dar IUI turbut laukia jeigu patiems neiseis, tai nezinau ko imtis is pradziu. As vyrui pasakiau kad noriu ir to, ir to. g.gif
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2009 09 01, 12:51)
kodel nusprendet ivaikinti? Del to kad negalite susilaukti savo vaikelio, ar tiesiog norite auginti is vaiku namu? Mes dar neturime savo vaiko, dar IUI turbut laukia jeigu patiems neiseis, tai nezinau ko imtis is pradziu. As vyrui pasakiau kad noriu ir to, ir to.  g.gif

Savų vaikų neturime, IUI keletą išbandę ir nusprendėme daugiau nešvaistyti laiko ir pinigų visokiems tyrimams ir procedūroms. Jeigu Dievas neduoda savų vaikų, tai manau galime užauginti vieną ar kelis ne biologinius vaikučius. Kol kas veiksmų jokių konkrečių nedarėme, nes tik visai neseniai nusprendėme kad norime padėti nors vienam vaikui užaugti ne valdiškuose namuose, o šeimoje. Senokai skaitau formumą, žinau kad kelias bus ilgas ir tikriausiai sunkus, bet mes pasiryžom. Pirmasis žingsnis turėtų būti į VTAT ir išsiasiškinti kokių popierių reikia ir nuo ko pradėti. Labai norėčiau tikėti, kad tas procesas labai labai ilgai neužtruks ir mūsu vizitas į VTAT įvyks artimiausiu metu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva8888 @ 2009 08 31, 14:41)
Mes esam iš Vilniaus (tiksliau tai Vilniaus rajono) ir ruošiamės įvaikinimui. Pirmasis žingsnis yra toks: nusprendėme kad norime įsivaikinti. Konkrečių veiksmų dar nesiėmėm, bet tikrai tikiu, kad artimiausiu metu tai padarysim.  4u.gif

man vis sukasi mintis apie ivaikinima, taip pat esam is vilnaius raj...
reik pasiaiskint kur reik kreiptis ir kokius dokumetus pristatyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cukrinuke12367 @ 2009 09 01, 14:53)
man  vis sukasi mintis apie ivaikinima, taip pat esam is vilnaius raj...
reik pasiaiskint kur reik kreiptis ir kokius dokumetus pristatyt 4u.gif

Kiek išsiaiškinau tai kreiptis pirmiausia reikia i savo rajono vaiko teisių apsaugos tarnybą ar skyrių (Rinktinės 50, Vilniuje). Cia kur pasus rajono gyventojams isduoda, kur rajono civiline metrikacija prie Kalvarijų turgaus. Ištikrųjų truputį delsiam, nes neramumai darbe, kitaip aš jau šiandien pat ten bėgčiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva8888 @ 2009 09 01, 16:44)
Kiek išsiaiškinau tai kreiptis pirmiausia reikia i savo rajono vaiko teisių apsaugos tarnybą ar skyrių (Rinktinės 50, Vilniuje). Cia kur pasus rajono gyventojams isduoda, kur rajono civiline metrikacija prie Kalvarijų turgaus. Ištikrųjų truputį delsiam, nes neramumai darbe, kitaip aš jau šiandien pat ten bėgčiau. ax.gif

tai kaip suprantu cia reik eit is kiemo puses, kur tvarko pasalpas del vaiku blush2.gif
is tikruju dar reiktu susest su vyru ir labai rimtai pakalbetti sia tema blush2.gif kai rudeni apie tai uzsiminiau, jis neturejo nieko pries..... bet as labai stabdau, nesiryztu siam zingsniui, tiesa sakant bijau....... is pradziu masciau kaip reiktu pasakyt tevams , bet taip gavosi,kad mano tevai pirmi apie tai uzsimine, wub.gif aisku, pamastau kaip uosviai sureguotu, bet del ju maziausiai pergyvenu 4u.gif man ne labai svarbi ju nuomone blush2.gif
cool.gif ech dar vaikas neduoda ramybes,kad jam reikia brolio , seses wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cukrinuke12367 @ 2009 09 01, 16:32)
tai kaip suprantu cia  reik eit is kiemo puses, kur tvarko pasalpas del vaiku blush2.gif
is tikruju  dar reiktu susest su vyru ir labai rimtai  pakalbetti sia  tema blush2.gif kai rudeni apie tai uzsiminiau, jis neturejo nieko pries..... bet  as labai stabdau, nesiryztu siam zingsniui, tiesa sakant bijau....... is pradziu  masciau kaip reiktu pasakyt tevams , bet  taip gavosi,kad  mano tevai pirmi apie tai uzsimine,  wub.gif aisku, pamastau kaip uosviai sureguotu, bet  del ju maziausiai pergyvenu 4u.gif  man  ne labai svarbi ju nuomone blush2.gif
    cool.gif  ech dar vaikas neduoda ramybes,kad jam reikia brolio , seses wub.gif

Nezinau kur tiksliai ten reikia eiti, bet adresas tai tas ax.gif Galu gale - nuejus pasiklausi ir tikrai parodys kur konkreciai. Mes su vyru visai neseniai prieėmėm sprendimą, kad norime įsivaikinti, nes stabdymas buvo iš jo pusės - vis vylėsi, kad pavyks patiems pagauti gandrą už kojos. Aš jau seniai svajojau apie vaikutį ir visai nesvarbu biologinis jis bus ar ne mirksiukas.gif Mintys apie įvaikinimą mano galvoje sukasi jau nuo pavasario... wub.gif
Apie tėvų reakciją ir aš dažnai pagalvoju (su mumis gyvena mano mama), bet kažkaip pagalvojau, tai mūsų sprendimas ir mūsų gyvenimas. Dar nieko nesakėm nei jai, nei uošviam, bet nemanau kad labai prieštarautų. Galų gale tai juk mūsų sprendimas.
Kaip jau minėjau šiuo metu delsiame, nes neramumai darbe, gali netgi tekti emigruoti iš Lietuvos, todėl truputį dar laukiame. O taip norisi kaip greičiau viską pradėti...Tiesiog nekantrauju! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2009 08 31, 09:41)
Gal kas nors yra is Vilniaus kurie jau nusprende ivaikinti? Kokius zingsnius jau padaret?

Mes siuo metu lankome kursus, norim mazo berniuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2009 09 04, 10:08)
Mes siuo metu lankome kursus, norim mazo berniuko smile.gif

O mes is Vilniaus raj.
uzpildem prasyma, ruosiam dokumentus 4u.gif
irgi norim berniuko (iki 3 m)
nors jau turime du savus vaikucius
Atsakyti
QUOTE(daiva8888 @ 2009 09 01, 14:44)

Kai susiruošit ir reikės info, rašykit mirksiukas.gif Šitam padaliny aš viską ar beveik viską žinau.... blush2.gif Du kartus viskas praeita doh.gif
Atsakyti