Įkraunama...
Įkraunama...

Žingsnis į prekį link įvaikinimo

Karusia visi globos namai vienodi, ir požiūris visur tas pats. "Yra dar toksmanipuliavimas, dar yra ypatingas ir meilus pasiūlymas tų vaikų kurie globos namams nepatogūs. Toks galima sakyti ašaringas. Visiems vaikams reikia namų- be išimties, bet yra vaikų kuriems yra reikalinga speciali priežiūra reikalaujanti daug atsidavimo, o svarbiausia lėšų. Kas pas mus reta. Retas gali sau leisti auginti probleminius, specialiųjų poreikių turinčius vaikus ir niekur nedirbti- globėjas net teisės tokios neturi- nedirbti, o įtėvis ar įmotė yra retas tas žmogus, ir iš viso nežinau ar yra tokių kurie būtų įsivaikinę prot negalią, kompleksines negalias turinčius vaikus ir jais rūpintųsi. Turėjau ne vieną konsultuojamą porą iš užsienio, kurie įsivaikino ir su sunkiu cerebriniu paralyžium, ir su proto negalią turinčius vaikus. Bet ten jau visai kita Europa, ten kažkodėl tokie vaikai rūpi, yra jiems pagalba, ir valstybės skiriamos lėšos ai pagalbai gauti.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 01 05, 23:28)
Turėjau ne vieną konsultuojamą porą iš užsienio, kurie įsivaikino ir su sunkiu cerebriniu paralyžium, ir su proto negalią turinčius vaikus. Bet ten jau visai kita Europa, ten kažkodėl tokie vaikai rūpi, yra jiems pagalba, ir valstybės skiriamos lėšos ai pagalbai gauti.

Rūpi. Visai kitoks požiūris į juos. Aš apie pagalbą nekalbu. Ji pilnavertė.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 01 05, 15:20)

Panevėžio globos namai yra geri , kiek geri gali būti globos namai, bet kada atsiimiau savo Duksį tai net direktoriuss atėjo papasakoti, kad kai jau tas vaikas bus paauglys tai būtinai verkdamas parbėgs pas juos.

Nu čia dabar! blink.gif Mano dukra iš tų pačių namų. Tiesa, su direktoriumi aš nebendravau, mačiau jį tik prabėgom, bendravau su direktoriaus padėjėja, tai ji man labai gerą įspūdį paliko.
Atsakyti
nu va mergiotės, išsivižėt visus vaikus iš tų namų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pippi @ 2009 01 06, 14:11)
Nu čia dabar!  blink.gif Mano dukra iš tų pačių namų. Tiesa, su direktoriumi aš nebendravau, mačiau jį tik prabėgom, bendravau su direktoriaus padėjėja, tai ji man labai gerą įspūdį paliko.

ir kaip suprantu dabar irgi - panelė vilnietė biggrin.gif . Čia taip. Su pavaduotoja nebendravau, grupės auklėtojos tikrai nesidžiaugė- direktorius taip pat. Privačiai aš tau atsakyčiau- kodėl.
Atsakyti
QUOTE(linlei @ 2008 12 29, 12:39)
bigsmile.gif Tikrai nuo jo nieko neslėpsim, palaipsniui, atsižvelgiant į jo amžių ir į jo pageidavimus informuosime jį apie jo kilmę visa tai ką mes žinome patys oficialiai ir ne tik. biggrin.gif

Perskaiciau Linlei istorija. Labai idomu kaip sekasi dabar jusu seimoje, vaikutis jau uzaugo, koks jis turbut laimingas kad turi seima. smile.gif
Atsakyti
Sveikučiai,
Pagaliau ir aš prie jūsų galiu prisijungti, nusprendemė paimti globai berniuką
bet dar reikia sutvarkyti dokumentus
Dabar turiu jums, žinančioms, klausimą - ar būtina laukti kol pasiūlys vaikiuką?
gal galiu nuvažiuoti pati i vaikų namus ir paprašyti, kad parodytų galimų paimti globai vaikiukų anketas. ir jau išširinkus vaiką - tvarkyti visus popierius, ar daryti tuo pat metu?
priduosiu dokumetus, apsilankys mūsų namuose soc. darbuotojas, ir tuomet gal leis jau pasiimti vaiką, o kursus lankysim vėliau (kad pats vaikas nelauktu puse metu, kol mes praeisim tuos kursus)

mes globai norime, nes pagal mūsų oficialias pajamas neduos kol kas įvaikinti
ir dar - mes turime du biologinius vaikučius, - ar į tai atsižvelgiama suteikiant globa?
labai dėkoju už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maniuta: 28 rugpjūčio 2009 - 23:32
tai kad globojant i pajamas ir gyv. polta ziuri daugiau nei ivaikinanat. cia tam kad negyventumete is vaiko pinigu, o kai ivaikini tai valstybe vaiko islaikymui nemoka ir i pajamas ziurima lojaliau.
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2009 08 29, 10:51)
tai kad globojant i pajamas ir gyv. polta ziuri daugiau  nei ivaikinanat. cia tam kad negyventumete is vaiko pinigu, o kai ivaikini tai valstybe  vaiko islaikymui nemoka ir i pajamas ziurima lojaliau.

O čia tai man naujiena unsure.gif
būtų idealu. bandysime gal tuomet iš karto įsivaikinti
o dėl kursų nežinote - ar galima juos lankyti jau turint vaiką, gal sutiks soc. darbuotoja pagalbėti, įvertinti mūsų žinias, pasirengimą, būstą, ir leis jau parsivežti vaikelį namo?
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2009 08 28, 22:37)
Perskaiciau Linlei istorija. Labai idomu kaip sekasi dabar jusu seimoje, vaikutis jau uzaugo, koks jis turbut laimingas kad turi seima. smile.gif

O, kazkas vis senas istorijas paskaito ir mus prisimena, nu saunu thumbup.gif Ką aš galiu atsakyti, gyvenam puikiai, sūnus mūsų fantastiškas, už geros savaitėlės jam bus pusantrų metukų. Esam visi labai laimingi, gal kiek sunkiau, kad mūsų tėtis vis turi išvažinėti į kitą šalį padirbėti, bet su sūnum jo labai laukiam. O sūnelis mūsų, bent jau mums, pats šauniausias, labai jau judrus, protingas, visur laipioja, viską mėgdžioja, pradeda po truputėlį kalbėti, mums jau nebereikia pampersų(tik nakčiai), jam svarbiausias žmogus yra mama, nuolat glaustosi, myluoja, bučiuoja. O kieme nuo bendraamžių truputį skiriasi: kažkaip nemoka isterikuoti, nespiegia kaip kiti vaikai, jei koks ožiukas jį užpuola, tai apsimeta, kad apvirto ar pavargo, nu viską išgauti bando gudrumu, o ne kažkokia isterija, šiaip yra labai draugiškas, noriai bendrauja su vaikais ir suaugusiais, bet šalia turi būti mama. lotuliukas.gif Galėčiau pasakoti ir pasakoti apie mūsų sūnelį doh.gif .......
O dabar noriu pasakyti toms šeimoms, kurios laukia vaikučių, arba dar dvejonių kelyje: visi tie vaikučiai nuostbūs, o besąlygiška meilė jiem yra visagalė, kuri ir gydo ir suteikia saugumo, prieraišumo jausmą... 4u.gif
Susiraskite vieni kitus ir būsite visi labai laimingi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif SĖKMĖS drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaip smagu kad vaikuciai is vaiku namu suranda savo tevus. Uzaugs toks vaikas ir pasakys aciu mamyte ir tevelis kad as esu jusu. Kad be jusu ne butu man dziaugsmo gyventi.
As su vyru vis pakalbu del vaiko, bet jis is pradziu nori savo pagimdyti. Bet koks sakau skirtumas, jeigu turesime ir ta ir ta. Bijo kad bus man sunku su abiem jeigu to laiku dar ir pastosiu kai turesime mazyli. Net nezinau, noriu i viska ziureti objektyviai.
Atsakyti
QUOTE(linlei @ 2009 08 29, 16:17)
O, kazkas vis senas istorijas paskaito ir mus prisimena, nu saunu thumbup.gif

Skaito skaito thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif SĖKMĖS drinks_cheers.gif
Atsakyti