QUOTE(Leilla @ 2008 11 01, 08:10)
O kas liecia neturejima kur vaiku palikti tai nezinau
Jei Jūs nežinote, nereiškia, kad nebūna
QUOTE(dange @ 2008 11 01, 10:33)
Tarkim daželio virtuvėje dirba moteriškė, kuri "biškį paviduriuoja". [...] Jei tokia situacija nutiktų realybėje
Žinot, gyvenime esu viduriavusi tikrai ne kartą. Ir galbūt tai Jums atrodys kaip baisiausias neatsakingumas ar dar kas, bet nesu dėl to nė karto kreipusis į gydytojus. Ir nieko. Gyva. Begėdė. Nė vienas jokia salmonelioze mano žiniomis nuo manęs neužsikrėtė
QUOTE(dange @ 2008 11 01, 17:41)
galiu pasidalinti įspūdžiais, su kuo veda toje grupėje, į kurią vedu saviškį:
Na, tikriausiai nerasite čia nė vienos, kuri sakytų, kad tai yra gerai ar taip reikia elgtis
QUOTE(dange @ 2008 11 01, 18:08)
Čia forume teko skaityti ne vienos mamos pasisakymą apie tai, kad kartu su sergančiais vaikais į darželį yra nešami ir sirupėliai nuo kosulio, ir lašiukai nuo slogos
Vat esu griežtai prieš vaistus daržely

Jei jau maniškiui reikia sirupų ar lašelių, tuomet jis sėdi namie. auklėtojos - ne med seserys. Vat šioje vietoje jau auklėtojų aplaidumas. Pas mus griežtai pasakyta - jokių vaistų auklėtojos negirdys ir nepurkš, jei jau vaikui to reikia, lai tėveliai patys tuom ir rūpinasi.
QUOTE(dange @ 2008 11 01, 21:24)
Mane truputį stebina tiesioginis palyginimas sergančio vaiko, einančio į darželį, su sergančiu suaugusiuoju, einančiu į darbą
Sergants suaugęs, jei jis sėdi kabinete ir nosies niekur nekiša, nėra tas pats, tačiau jei jis dirba aptarnavimo sferoje, kur nuolat kontaktuoja su n pašalinių žmonių, vat čia tai jau nusikaltimas.