QUOTE(Jersey @ 2008 11 01, 17:24)
Taigi tas serga neserga labai jau slidus reikalas. Kita mama atėjus į daržą ir išgirdus mano dukrą kostelint [puls kaltint kad vaikas serga, bet jei jis iš tikro neserga, jei atlikti visi tyrimai ir nieko nėra. Ką daryt?? Kodėl turiu jaustis kalta dėl kiekvieno nusičiaudėjimo? Dabar juk absurdas, ateini į daržą ir neduok dieve dukra nusičiaudėjo, nesvarbu, kad gal tik dėl dulkių, bet tuoj kokia gyvatė puls į akis plyšaudama kad neva vaiką sergantį atvedžiau. Vedžiau ir vesiu nes vandeninga sloga aš liga nelaikau, reto kosuliuko taip pat, kuris beje retai bet būna ir nervinio pobūdžio( šitas bandoma pripaišyti mano dukrai) bet juk neisiu ir neaiškinsiu kiekvienai kodėl kosėja mano vaikas. Nemanau, kad nors viena iš čia pasisakiusių priešingai jūsų nuomonei veda vaiką į daržą su aukšta temperatūra, žaliais snargliais ir dar kokiais velniais. Tik norėjau apsakyti kad nereikia visko imti abstrakčiai
Regis visos čia mes nesutariam tik dėl ribos tarp ligos ir neligos..
Nežinau, su kokiais velniais veda saviškius pasisakančios čia, galiu pasidalinti įspūdžiais, su kuo veda toje grupėje, į kurią vedu saviškį: geltonai žalias snarglys, kurį matau jau geras dvi savaites, taip užkišęs nosytę, kad vaikas vaikšto išsižiojęs;kosulys, kurį gal kas nors pavadins epizodiniu, tik tas epizodas non- stop tęsiasi dešimt penkiolika minučių, kol rengiu rūbinėje saviškį.Teko girdėti pokalbį tarp auklėtojos ir mamos.Į auklėtojos pasakymą, kad dukrytė kosėjo visą pietų miegą, mama ramiai atsako, kad ir naktį kosėjo, ir kitąryt vaikas vėl daržely.