Įkraunama...
Įkraunama...

Sergantys vaikai grupėje

QUOTE(Leilla @ 2008 10 31, 12:14)
pas mus irgi netvarka kaip nervoja siaubas,  as gydau vaikus namie pora savaiciu,atvedu sveikus paklausiu aukletoju ar serganciu yra grupej, tai atsako kad mano pirmas sveikas atejo, nu tai ar cia normalu ? nu ka tris dienas paeina ir vel ta pati dainele.  doh.gif

Nu bet kiti vaikai tai lanko ir jų negydo mamos po dvi savaites, kas tris dienas. Tai gal būt jūsų vaikui iš esmės nėra tinkama vieta darželyje? Nu per silpnas jis ir tiek. Beje jei girdėjote, peršalimo ligos turi laiko tarpą, kuomet dar nesimato ligos simptomų, bet realiai žmogus jau sega. Todėl ir jūsų vaikas gali būti užkrato nešiotoju, tiesiog jūs pati to negalite pamatyti.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2008 10 31, 11:09)
Nu "joptvaimat" (atsiprašau) - moterys, mamos, gal baikit tokiais pareiškimais svaidytis? doh.gif

Dar keletas tokių pareiškimų ir nuoširdžiai pasiūlysiu susirūpinti savo vaikų psichine sveikata dar labiau, nei fizine, bo tokie pasisakymai kelia abejonių pačių mamų sveikos nuovokos buvimu. Niekam asmeniškai netaikau.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
man is rasymo manieru atrodo, kad cia pasisako visiskos mazvaikes, 18 metu pasigimdziusios, ir nesuprantancios, ka padare ax.gif

O jei kalbet i tema:
gal dar daug ir nuo musu paciu poziurio atrodo. As pries vesdama mazili i darzeli jau zinojau, ko tiketis, kad daznai sirgs, kad teks suktis kaip tik gali, palikt kazkam ji, ar paciai tartis su darbdaviais... ir ka, panasiai ir yra. tik tikejaus, kad dar daugaiu sirgs (kad neprisisnekeciau ax.gif ). KAi nusiteiki blogam, tai ir isgyventi po to lengviau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilla: 31 spalio 2008 - 12:38
QUOTE(Lapinuke @ 2008 10 31, 05:07)
TAI NE PINIGUOSE REIKALAS doh.gif  doh.gif  doh.gif ,AS PAVISDZIUJ NEGALIU VESTI VAIKA NET SU SLOGA NES ZINAU KAD JAM NIEKAS NEISVALYS NOSES IR NEUZLASINS VAISTU,ZINAU GAD SU SLOGA JIS NET NEUZMIGS,JIEGU SERGA MANO VAIKAS TAI REISKE IR AS SERGU,JEIGU MANO VAIKAS LAIMINGAS TADA IR AS LAIMINGA biggrin.gif o kad jus vienisa tai jus pati kalta,niekas kitas,del to neturi kentieti kiti sveiki vaikai schmoll.gif

QUOTE(Lapinuke @ 2008 10 31, 05:15)
Tai tegul tada neverke kad juos vienisos ir neturi pinigu,tada visi aplinkiniai kalti..

Nu bet ir pasisakymai, tik iš tautiečių ir galima išgirsti tokius perliukus doh.gif
Atsakyti
[quote=Jersey,2008 10 31, 12:38]
Nu bet ir pasisakymai, tik iš tautiečių ir galima išgirsti tokius perliukus doh.gif
[/quote

Man atrodo cia visi gali pasisakyti savo nuomone tease.gif ir nasles nevienisos,nu nebent yra netekusios visos gymines.Ieskote tik preteksta kad nesedet su serganceis vaikais,Vistiek netikiu as ta pasakele kad neva nera kur palikt vaika serganti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2008 10 31, 13:34)

O jei kalbet i tema:
gal dar daug ir nuo musu paciu poziurio atrodo. As pries vesdama mazili i darzeli jau zinojau, ko tiketis, kad daznai sirgs, kad teks suktis kaip tik gali, palikt kazkam ji, ar paciai tartis su darbdaviais... ir ka, panasiai ir yra. tik tikejaus, kad dar daugaiu sirgs (kad neprisisnekeciau ax.gif ). KAi nusiteiki blogam, tai ir isgyventi po to lengviau.

va su šituo ir aš sutinku, bet blin vis tiek pikta kaip tu sąžiningai vaiką pagydai ir atvedi į snarglių kosulių karalystę ir kaip palieki vaiką tokioje aplinkoje labai pačiai būne negera ir pikta, nes pats tai tokio nevedi doh.gif , tai tada man belieka ką galvoti ir daryti, ai visi veda tai vesiu ir aš g.gif , bet man gaila vaiko sveikatos, kad vesčiau sergantį į kolektyvą, juk jis jaučiasi nekaip, o krūvis ten nemažėja triukšmas, pamokėlės, laukas, įtensyvus gyvenimas ar pačios kada mėginot blogai jausdamosis veikti tai ką veikiat būdamos visiškai sveikos g.gif ,
Atsakyti
QUOTE(Lapinuke @ 2008 10 31, 13:56)
ir nasles nevienisos,nu nebent yra netekusios  visos gymines.Ieskote tik preteksta kad nesedet su serganceis vaikais

Nusikalbat ir net nejaučiat. Aš ne našlė, bet esant reikalui, paikti galiu tik su savim arba su vyru. Jei nebūtų vyro, likčiau tik aš. Ir aš nesu netekusi visos giminės.
Atsakyti

Vistiek netikiu as ta pasakele kad neva nera kur palikt vaika serganti schmoll.gif

čia iš dalies sutinku , tik aš kitaip paskyčiau jei nori ieškai išeities, jei nenori priežasties ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 31 spalio 2008 - 13:03
QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 31, 14:01)
čia iš dalies sutinku jei nori ieškai išeities, jei nenori priežasties  ax.gif

Ar kada bandėt ieškoti auklės, kuri sutiktų dirbti tik tuomet, kai vaikas serga? Aš bandžiau.
Atsakyti
drinks_cheers.gif
QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 31, 13:00)
va su šituo ir aš sutinku, bet blin vis tiek pikta kaip tu sąžiningai vaiką pagydai ir atvedi į snarglių kosulių  karalystę ir kaip palieki vaiką tokioje aplinkoje labai pačiai būne negera ir pikta, nes pats tai tokio nevedi  doh.gif , tai tada man belieka ką galvoti ir daryti, ai visi veda tai vesiu ir aš  g.gif , bet man gaila vaiko sveikatos, kad vesčiau sergantį į kolektyvą, juk jis jaučiasi nekaip, o krūvis ten nemažėja triukšmas, pamokėlės, laukas, įtensyvus gyvenimas ar pačios kada mėginot blogai jausdamosis veikti tai ką veikiat būdamos visiškai sveikos  g.gif ,

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti

Man atrodo cia visi gali pasisakyti savo nuomone tease.gif ir nasles nevienisos,nu nebent yra netekusios  visos gymines.Ieskote tik preteksta kad nesedet su serganceis vaikais,Vistiek netikiu as ta pasakele kad neva nera kur palikt vaika serganti schmoll.gif

Nu ir kaip jau ten tie vaikai serga? Juos ką į darželį atvelka karščiuojančius, nepaeinančius, alpstančius? Kaip ten tas jų nesveikumas pasireiškia? Yra juk vaikų, kurie per visą žiemą nosimi šnirpčia, bet ne daugiau. Tai siūlote tokius vaikučius su visam atriboti nuo kitų vaikų iki užaugs? Silpnas vaikas, susirgs ir lygioje vietoje. Ir tikrai ne visada kaltas darželis. Būdavo ir man, kad ryte atvedusi sveiką vaiką, vakare parsivesdavau karščiuojantį ir tikiu, kad kiti vaikai galėjo susirgti nuo mano dukros, o ne nuo kito nosimi šnirpščiančio mažylio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salve123: 31 spalio 2008 - 13:09
QUOTE(Hmmm... @ 2008 10 31, 14:03)
Ar kada bandėt ieškoti auklės, kuri sutiktų dirbti tik tuomet, kai vaikas serga? Aš bandžiau.

iš tikrųjų dariau viską , ko tik aš nedariau doh.gif , buvo sunkus tas pirmų metų periodas, tai buvo juodas laikas, bet vaiko nevedžiau sergančio ne dėl kitų vaikų sakykim, o dėl savo paties vaiko sveikatos, ieškojau ir valandinės ir ne tik, mes kryžiaus kelius ėjom , nes sirgo tikrai daug doh.gif , pati buvau kaip tik į naują darbą išėjusi, vaikas į plopšį aš į darbą, tai sirgti nesinorėjo, bet buvo visaip ax.gif
Papildyta:
QUOTE(salve123 @ 2008 10 31, 14:07)
Nu ir kaip jau ten tie vaikai serga? Juos ką į darželį atvelka karščiuojančius, nepaeinančius, alpstančius? Kaip ten tas jų nesveikumas pasireiškia? Yra juk vaikų, kurie per visą žiemą nosimi šnirpčia, bet ne daugiau. Tai siūlote tokius vaikučius su visam atriboti nuo kitų vaikų iki užaugs? Silpnas vaikas, susirgs ir lygioje vietoje. Ir tikrai ne visada kaltas darželis. Būdavo ir man, kad ryte atvedusi sveiką vaiką, vakare parsivesdavau karščiuojantį ir tikiu, kad kiti vaikai galėjo susirgti nuo mano dukros, o ne nuo kito nosimi šnirpščiančio mažylio.

atveda ir karščiuojančius ir su infekcinėm ligom ir kokių tik nebūna , auklėtojos turi akyse rentgeną turėti blin ,kad pamatytų, tikrai pikta kaip iš po savaitgalio atvedė vaiką su rotu, nu tipo savaitgalį vėmė ir viduriavo, bet šiandien tai ne , dzin mamai, nereik nei tyrimų daryti nieko pofik atvesiu tegul kiti gauna dovanėlę, mums pasisekė, mes neužsikrėtėm, bet buvo kam ir nepasisekė, tai mes čia dauguma diskutuojam apie slogas, didesniems nebaisios tos slogos moka išpūsti ir nieko baisaus, bet aš apie lpošį kalbu, juk tiem mažuliukams ir sloga labai baisu, jiems taip negera būna , atveda ir ištrenkai mažutį sergantį ir neprakvėpuojantį, juk namie tai ir vaistukų sulašini ir nosytę išvalai, o lopšelyje ir vaikšto vaikai snargliuotom rankovėm, kiek auklėtoja pamato kiek ne, tai tom pačioms rankom ima žaislus ir dalinasi savo dovanėlėm, doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 31 spalio 2008 - 13:13
QUOTE(Lapinuke @ 2008 10 31, 06:56)
Man atrodo cia visi gali pasisakyti savo nuomone tease.gif ir nasles nevienisos,nu nebent yra netekusios  visos gymines.Ieskote tik preteksta kad nesedet su serganceis vaikais,Vistiek netikiu as ta pasakele kad neva nera kur palikt vaika serganti schmoll.gif

Žinoma, kad galima pasisakyt kiekvienam, bet kad va tolerancija matyt ne kiekvienam priimtinas ir savaime suprantamas dalykas. Pretekstų aš neieškau, dėl manęs mano dukra gali nuolatos sėdėt namie, dirbu namie, tad man tai nemaišo. Tik sakau, kad nereikia spjaudytis tokiais žodžiais, bet ką aš čia... užaugsit ir suprasite pati 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jersey: 31 spalio 2008 - 13:21