QUOTE(Hmmm... @ 2008 10 31, 14:03)
Ar kada bandėt ieškoti auklės, kuri sutiktų dirbti tik tuomet, kai vaikas serga? Aš bandžiau.
iš tikrųjų dariau viską , ko tik aš nedariau

, buvo sunkus tas pirmų metų periodas, tai buvo juodas laikas, bet vaiko nevedžiau sergančio ne dėl kitų vaikų sakykim, o dėl savo paties vaiko sveikatos, ieškojau ir valandinės ir ne tik, mes kryžiaus kelius ėjom , nes sirgo tikrai daug

, pati buvau kaip tik į naują darbą išėjusi, vaikas į plopšį aš į darbą, tai sirgti nesinorėjo, bet buvo visaip
Papildyta:
QUOTE(salve123 @ 2008 10 31, 14:07)
Nu ir kaip jau ten tie vaikai serga? Juos ką į darželį atvelka karščiuojančius, nepaeinančius, alpstančius? Kaip ten tas jų nesveikumas pasireiškia? Yra juk vaikų, kurie per visą žiemą nosimi šnirpčia, bet ne daugiau. Tai siūlote tokius vaikučius su visam atriboti nuo kitų vaikų iki užaugs? Silpnas vaikas, susirgs ir lygioje vietoje. Ir tikrai ne visada kaltas darželis. Būdavo ir man, kad ryte atvedusi sveiką vaiką, vakare parsivesdavau karščiuojantį ir tikiu, kad kiti vaikai galėjo susirgti nuo mano dukros, o ne nuo kito nosimi šnirpščiančio mažylio.
atveda ir karščiuojančius ir su infekcinėm ligom ir kokių tik nebūna , auklėtojos turi akyse rentgeną turėti blin ,kad pamatytų, tikrai pikta kaip iš po savaitgalio atvedė vaiką su rotu, nu tipo savaitgalį vėmė ir viduriavo, bet šiandien tai ne , dzin mamai, nereik nei tyrimų daryti nieko pofik atvesiu tegul kiti gauna dovanėlę, mums pasisekė, mes neužsikrėtėm, bet buvo kam ir nepasisekė, tai mes čia dauguma diskutuojam apie slogas, didesniems nebaisios tos slogos moka išpūsti ir nieko baisaus, bet aš apie lpošį kalbu, juk tiem mažuliukams ir sloga labai baisu, jiems taip negera būna , atveda ir ištrenkai mažutį sergantį ir neprakvėpuojantį, juk namie tai ir vaistukų sulašini ir nosytę išvalai, o lopšelyje ir vaikšto vaikai snargliuotom rankovėm, kiek auklėtoja pamato kiek ne, tai tom pačioms rankom ima žaislus ir dalinasi savo dovanėlėm,

Rojų susikurti galima, bet... reikia praeiti pragarą...