Įkraunama...
Įkraunama...

Sutrūkinėję kapiliarai ant kojų

Sveikutės, tai vat turiu tokią bėdą..ir deja tie sutrūkinėję kapiliarai ryškėja..ir plečiasi doh.gif unsure.gif ką daryti? kaip tai sustabdyti?...
Ir ar galima daryti depiliaciją vašku..? g.gif
Būsiu dėkinga už bet kokią informaciją... mirksiukas.gif
Atsakyti
unsure.gif unsure.gif ...
Atsakyti
Na kiek suprantu nieks šios problemos neturi.. ah, gerai jums mirksiukas.gif
unsure.gif
Atsakyti
Sveika, turiu ir aš tą problemą 4u.gif na nėra tie kapiliarai jau tokie ryškus, bet išnaikinti labai norėčiau.. unsure.gif atrodo galima lazeriu, bet ir sumelė turbūt būtų apvali.. g.gif
o dėl depiliavimo, tai naudoju el.epiliatorių, tai viskas gerai, nesiplėčia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(black angel @ 2008 10 21, 14:41)
Sveika, turiu ir aš tą problemą  4u.gif na nėra tie kapiliarai jau tokie ryškus, bet išnaikinti labai norėčiau..  unsure.gif atrodo galima lazeriu, bet ir sumelė turbūt būtų apvali..  g.gif
o dėl depiliavimo, tai naudoju el.epiliatorių, tai viskas gerai, nesiplėčia  ax.gif

na man svarbiausia kad jie nesiplėstų.. tad ir nežinau ar galiu pakenkti depiluodama vašku, ar ne.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2008 10 22, 17:50)
na man svarbiausia kad jie nesiplėstų.. tad ir nežinau ar galiu pakenkti depiluodama vašku, ar ne.. doh.gif

man irgi siek tiek yra sutrukinejusiu kapiliaru. Esu skaicius, kad rekomeduojama vengti depiliacijos, kurios metu yra raunami plaukeliai. Profilaktiskai rekomenduoja apsitrinti kojas sausa masazine kempine, taip suslapinta saltu vandeniu. Vengti kontrastinio duso.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2008 10 24, 01:45)
man irgi siek tiek yra sutrukinejusiu kapiliaru. Esu skaicius, kad rekomeduojama vengti depiliacijos, kurios metu yra raunami plaukeliai. Profilaktiskai rekomenduoja apsitrinti kojas sausa masazine kempine, taip suslapinta saltu vandeniu. Vengti kontrastinio duso.

Nu va.. tai negalima vadinasi.. doh.gif
Atsakyti
O ten tikrai kapiliarai ar issiplete venos?
Atsakyti
Be abejo negalima. Depiliuokis peiliukais.
Atsakyti
Aš irgi turiu šitų "gėrių", bet jie tik prie kelių ir prie čiurnų, tai blauzdas visaip depiliuojuos.
Atsakyti
O kaip plaukeliu rovimas pakenkia tiems kapiliarams? Kai skutu peiliuku, tai labai greit atauga sad.gif
Atsakyti

doh.gif peiliukas tai tikrai neišeitis..juk tada kas antrą diena tvarkytis tenka doh.gif verysad.gif o kaip dėl elektrinio epiliatoriaus...? g.gif

O gal Jūs, mergaitės, dar ką nors darote, kad sumažinti tuos kapiliarus..ar kad jų nedaugėtų..? pas mane ten tikrai kalipiarai ne venos išsiplėtusios schmoll.gif
Atsakyti