Sveikutės, tai vat turiu tokią bėdą..ir deja tie sutrūkinėję kapiliarai ryškėja..ir plečiasi ką daryti? kaip tai sustabdyti?... Ir ar galima daryti depiliaciją vašku..? Būsiu dėkinga už bet kokią informaciją...
Sveika, turiu ir aš tą problemą na nėra tie kapiliarai jau tokie ryškus, bet išnaikinti labai norėčiau.. atrodo galima lazeriu, bet ir sumelė turbūt būtų apvali.. o dėl depiliavimo, tai naudoju el.epiliatorių, tai viskas gerai, nesiplėčia
Sveika, turiu ir aš tą problemą na nėra tie kapiliarai jau tokie ryškus, bet išnaikinti labai norėčiau.. atrodo galima lazeriu, bet ir sumelė turbūt būtų apvali..
o dėl depiliavimo, tai naudoju el.epiliatorių, tai viskas gerai, nesiplėčia
man irgi siek tiek yra sutrukinejusiu kapiliaru. Esu skaicius, kad rekomeduojama vengti depiliacijos, kurios metu yra raunami plaukeliai. Profilaktiskai rekomenduoja apsitrinti kojas sausa masazine kempine, taip suslapinta saltu vandeniu. Vengti kontrastinio duso.
man irgi siek tiek yra sutrukinejusiu kapiliaru. Esu skaicius, kad rekomeduojama vengti depiliacijos, kurios metu yra raunami plaukeliai. Profilaktiskai rekomenduoja apsitrinti kojas sausa masazine kempine, taip suslapinta saltu vandeniu. Vengti kontrastinio duso.