Įkraunama...
Įkraunama...

Sutrūkinėję kapiliarai ant kojų

QUOTE(saulyteee @ 2008 12 06, 14:19)
ohmy.gif gal Jūs, mergaitės, dar ką nors darote, kad sumažinti tuos kapiliarus..ar kad jų nedaugėtų..? pas mane ten tikrai kalipiarai ne venos išsiplėtusios schmoll.gif

Turejau ir as sita problema...
Ant slaunu ir siek tiek blauzdu buvo..
Man sklerozavo angiochirurgas Bickauskas( beje, galiu duot kontaktus, kam reikia rasykit i ASMENINE ZINUTE)). Lazeriu yra labai brangu ir labai komerciska ir, kaip man sake, rezultatas ne greit pasiekiamas, o sklerozavimas( mikroskleroterapija )tai paprasta procedura- suleidzia i kelis taskus ir uzakina tuos kapiliarus ir jie savaime pranyksta. Skausmo beveik jokio, na, lyg uodas kastu.

Beje, Zveryno ortopedineje isigijau kojakelnes( yra berods ir iki keliu) Sigvaris firmos ir nesioju, kai vaziuoju i keliones ar siaip daug vaikstau ar stoviu ar lektuvu skrendu..
Sako venoms ir visiems kapiliarams gerai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo polonia: 06 gruodžio 2008 - 19:17
Idomu, o yra koks mokslinis paaiskinimas, kodel kapiliaram negerai elektrinis epiliatorius? Kaip plaukeliu rovimas pakenkia kraujagyslem?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
ir pas mane ant koju issiplete kapiliarai,ir ne tik jau ir ant veido,bijau kad visai neisiplestu,o siaip tai zinau kad labai gerai stiprina kapiliarus Rutinscorbinas smile.gif as ji visada geriu su pertraukomis ax.gif
Atsakyti
Sveika,
Zinau ka tai reiskia, nera tokie ryskus, bet yra tokia problemyte, aplamai pas dauguma moteru oda plonesne.

1. Naudok kiekv. diena askorutina, as perku (Longvit firmos vaistinej) nebrangus visai. Askorutinas STIPRINA KAPILIARUS, t.y. vitaminas c+ rutinas, sis derinys yra skirtas kapiliaru/kraujagysliu stiprinimui. As geriu po 1 tab. nors raso 2-3 tab. taciau, atsargumo delei. Siaip pav. koki 1-2 men. gali gerti po 2 tab. Bet veliau geriau po 1 tab. nes vitaminas c irgi nera toks nekaltas g.gif Beje saltuoju laiku tokiu budu biski sustipresi del persalimo ligu biggrin.gif

2. As dar vartojau ir padejo is Bional firmos "Venal" preparata, dabar kainos nezinau, seniau vartojau. Irgi stiprina kapiliarus/kraujagysles, t.y. IS KASTONU naturalus preparatas. Irgi 1-2 men. po kokias dvi kapsules, veliau iki 0,5 metu arba visus metus su pertraukom po 1 kap. savo nuoziura.

3. Pradek gal nuo labai mazo arba veliau pradejus vartoti preparatus drungnu ir vesesniu vandenuku apsipylimus koju, taciau atsargiai, nes jei karsta ir salta vandeni pilsi, tai irgi atvirkstini rezulta gausi ax.gif
tai stirpina kapiliarus/venas, bet as pati nelabai turiu kantrybes vasara pabandau kokia savaite ir baigiasi mano grudinimasis. Aisku geriausia dar susirask info, kaip teisingai grudintis, nes daug rasyti unsure.gif

4. Sportas, nes tai sustiprins visa raumeni/poodini sluoksni, kapiliarus ir pacias venas zodziu visa koja.
L. naudinga per diena keleta kartu pastypcioti ant pirstu galu - TAI GERINA KRAUJO APYTAKA KOJOSE, nueini darbe i tulika, pasinaudoji ta proga ir kilnoji kulnus - stypcioji po 15-20 kartu. Namie virtuvej gamindama tongue.gif ir pan. Bet reikia sistemingai daryti biggrin.gif Cia sie pratimai, aisku daugiau ju yra visko neaprasysi is info zmonems su venu/kapiliaru problemom, ir tam gerai ir tam.

5. Kai turi proga vasara vaiksciok kiek gali basom, braidyk po sraunu vandenuka, o namie gali ten kokiu ant kokiu akmenuku arba buna tokie masazuokliai padams susigalvoti.

6. DEPILIACIJA vasku netinka, grieztai atsisakyk, nes dar labiau isryskins kapiliarus, o tada jau niekaip nesukisi ju (nebent lazeriu, bent man tai neikandama). Namie turiu visa straipsniuka issikirpusi apie depiliacija ir ten taip parasyta, o dar pati bandziau kol straipsnio nebuvau skaicius, tai toks melynas tinklelis padidejo tikrai, bet as meciau greitai tai.

7. Ir dar nepatarsiu as tau keisti visa mityba rolleyes.gif bet itrauk prie savo maisto raugintu/zaliu kopustu, aplamai zalios spalvos darzoviu, vasara zalias salotas pilna burna valgyk irgi stiprina kapiliarus.

8. Dar as asmeniskai ziuriu kojiniu gumytes, arba ta dviguba juosta nukirpineju siulukus (kojine tarsi pailgeja ir ne taip verzia), kad neuzspaustu kraujotakos, taipogi ir dubens kraujotaka svarbi, labai labai kokiu aptemptu, verzianciu dzinsu venk.

Oi kiek prirasiau lotuliukas.gif Sekmes! man padejo uzkirsti kelia, yra vienas kita gysliuke, bet i tai nekreipti demesio prasau, nes pas moteris oda plona, vat reikia sugalvoti, kaip ja "sustorinti", net pas jaunas panickas buna:)

Beje ar nevartoji kokiu vaistu, tokiu, kaip Detrusitol (nuo pusles) ar pan. persiskaityk ar neskatina 4u.gif Sekmes dar karta!
Atsakyti
QUOTE(polonia @ 2008 12 06, 21:01)
Turejau ir as sita problema...
Ant slaunu ir siek tiek blauzdu buvo..
Man sklerozavo angiochirurgas Bickauskas( beje, galiu duot kontaktus, kam reikia rasykit i ASMENINE ZINUTE)). Lazeriu yra labai brangu ir labai komerciska ir, kaip man sake, rezultatas ne greit pasiekiamas, o sklerozavimas( mikroskleroterapija )tai paprasta procedura- suleidzia i kelis taskus ir uzakina tuos kapiliarus ir jie savaime pranyksta. Skausmo beveik jokio, na, lyg uodas kastu.

Beje, Zveryno ortopedineje isigijau kojakelnes( yra berods ir iki keliu) Sigvaris firmos ir nesioju, kai vaziuoju i keliones ar siaip daug vaikstau ar stoviu ar lektuvu skrendu..
Sako venoms ir visiems kapiliarams gerai..

labai aciu [COLOR=red] poloniai [COLOR=red] uz kontaktus gyd. Bickausko, nes vakar kaip tik pasidariau ta proceduta t.y. sklerozavima kapiliaru. Dabar vaikstau su tokiom baisakelnem, bet ka vardan grozio nepadarysi blush2.gif Po savaites pamatysiu tikraji rezultata, bet jau dabar matau, kad kapiliarai beveik nebesimato thumbup.gif galiu pasakyti, kad tai greita, nera labai brangi (ne taip kaip lazeris) ir beveik neskausminga procedura, o efektas tikrai greitas ir pastebimas.
Kaip sake gydytojas si problema kankina moteris, nes tai moterisko hormono "dovanele", dazniausiai atsiranda (matomi kapiliarai) brestant paauglysteje, pradejus naudoti hormonines kontraceptines priemones arba pastojus. Dazniausiai buna paveldima (jei turejo mama ar mociute greiciausiai turesi ir tu) verysad.gif Tai tokios ju atsiradimo priezastys, turbut cia ne visos bet kaip minejo daktaras dazniausios.

QUOTE(Galnegal @ 2008 12 08, 14:57)
Idomu, o yra koks mokslinis paaiskinimas, kodel kapiliaram negerai elektrinis epiliatorius? Kaip plaukeliu rovimas pakenkia kraujagyslem?

kaip zinome oda susideda is triju sluoksniu, giliausiame sluoksnyje yra isitvirtinusios plaukeliu saknys apsuptos nervu galunelemis ir maziausiomis kraujagyslemis (kapiliarais), raunant plauka mechaniskai yra sudirginamas nervas (del to jauciamas skausnas) ir gali buti suzalojama kraujagysle, kuri paskui ir gali buti matoma virsutiniame odos sluoksnyje, kaip sutrukes kapiliaras. Nezinau ar as cia aiskiai parasiau, bet esme gal supratote ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cate: 19 gruodžio 2008 - 00:08
QUOTE(cate @ 2008 12 19, 01:07)
lkaip zinome oda susideda is triju sluoksniu, giliausiame sluoksnyje yra isitvirtinusios plaukeliu saknys apsuptos nervu galunelemis ir maziausiomis kraujagyslemis (kapiliarais), raunant plauka mechaniskai yra sudirginamas nervas (del to jauciamas skausnas) ir gali buti suzalojama kraujagysle, kuri paskui ir gali buti matoma virsutiniame odos sluoksnyje, kaip sutrukes kapiliaras. Nezinau ar as cia aiskiai parasiau, bet esme gal supratote  ax.gif

Aciu, dabar kiek aiskiau pasidare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Padebesytė @ 2008 12 10, 13:52)
Sveika,

6. DEPILIACIJA vasku netinka, grieztai atsisakyk, nes dar labiau isryskins kapiliarus, o tada jau niekaip nesukisi ju (nebent lazeriu, bent man tai neikandama). Namie turiu visa straipsniuka issikirpusi apie depiliacija ir ten taip parasyta, o dar pati bandziau kol straipsnio nebuvau skaicius, tai toks melynas tinklelis padidejo tikrai, bet as meciau greitai tai.

Beje ar nevartoji kokiu vaistu, tokiu, kaip Detrusitol (nuo pusles) ar pan. persiskaityk ar neskatina 4u.gif Sekmes dar karta!

Uoj, kaip ačiū už patarimus 4u.gif Nea tokių vaistukų nevartoju.. schmoll.gif O tada išduokit dar paslaptelę, su kuo tuos plaukelius šalinate? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(cate @ 2008 12 19, 01:07)
Dazniausiai buna paveldima (jei turejo mama ar mociute greiciausiai turesi ir tu)  verysad.gif Tai tokios ju atsiradimo priezastys, turbut cia ne visos bet kaip minejo daktaras dazniausios.

Aha..pas mano mamą tas pats doh.gif
Atsakyti
Norėčiau atgaivinti temą rolleyes.gif gal kas dar kokių patarimų...?aš kolkas vis dar kovoju su tais kapiliarais, bet deja nesėkmingai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Padebesytė @ 2008 12 10, 13:52)
Sveika,
Zinau ka tai reiskia, nera tokie ryskus, bet yra tokia problemyte, aplamai pas dauguma moteru oda plonesne.

1. Naudok kiekv. diena askorutina, as perku (Longvit firmos vaistinej) nebrangus visai. Askorutinas STIPRINA KAPILIARUS, t.y. vitaminas c+ rutinas, sis derinys yra skirtas kapiliaru/kraujagysliu stiprinimui. As geriu po 1 tab. nors raso 2-3 tab. taciau, atsargumo delei. Siaip pav. koki 1-2 men. gali gerti po 2 tab. Bet veliau geriau po 1 tab. nes vitaminas c irgi nera toks nekaltas g.gif Beje saltuoju laiku tokiu budu biski sustipresi del persalimo ligu biggrin.gif

2. As dar vartojau ir padejo is Bional firmos "Venal" preparata, dabar kainos nezinau, seniau vartojau. Irgi stiprina kapiliarus/kraujagysles, t.y. IS KASTONU naturalus preparatas. Irgi 1-2 men. po kokias dvi kapsules, veliau iki 0,5 metu arba visus metus su pertraukom po 1 kap. savo nuoziura.

3. Pradek gal nuo labai mazo arba veliau pradejus vartoti preparatus drungnu ir vesesniu vandenuku apsipylimus koju, taciau atsargiai, nes jei karsta ir salta vandeni pilsi, tai irgi atvirkstini rezulta gausi ax.gif
tai stirpina kapiliarus/venas, bet as pati nelabai turiu kantrybes vasara pabandau kokia savaite ir baigiasi mano grudinimasis. Aisku geriausia dar susirask info, kaip teisingai grudintis, nes daug rasyti unsure.gif

4. Sportas, nes tai sustiprins visa raumeni/poodini sluoksni, kapiliarus ir pacias venas zodziu visa koja.
L. naudinga per diena keleta kartu pastypcioti ant pirstu galu - TAI GERINA KRAUJO APYTAKA KOJOSE, nueini darbe i tulika, pasinaudoji ta proga ir kilnoji kulnus - stypcioji po 15-20 kartu. Namie virtuvej gamindama tongue.gif  ir pan. Bet reikia sistemingai daryti biggrin.gif Cia sie pratimai, aisku daugiau ju yra visko neaprasysi is info zmonems su venu/kapiliaru problemom, ir tam gerai ir tam.

5. Kai turi proga vasara vaiksciok kiek gali basom, braidyk po sraunu vandenuka, o namie gali ten kokiu ant kokiu akmenuku arba buna tokie masazuokliai padams susigalvoti.

7. Ir dar nepatarsiu as tau keisti visa mityba  rolleyes.gif bet itrauk prie savo maisto raugintu/zaliu kopustu, aplamai zalios spalvos darzoviu, vasara zalias salotas pilna burna valgyk irgi stiprina kapiliarus.

8. Dar as asmeniskai ziuriu kojiniu gumytes, arba ta dviguba juosta nukirpineju siulukus (kojine tarsi pailgeja ir ne taip verzia), kad neuzspaustu kraujotakos, taipogi ir dubens kraujotaka svarbi, labai labai kokiu aptemptu, verzianciu dzinsu venk.

Oi kiek prirasiau lotuliukas.gif  Sekmes! man padejo uzkirsti kelia, yra vienas kita gysliuke, bet i tai nekreipti demesio prasau, nes pas moteris oda plona, vat reikia sugalvoti, kaip ja "sustorinti", net pas jaunas panickas buna:)

thumbup.gif Labai geri patarimai ir as jais pasinaudosiu,nes ir pas mane ne koks vaizdas ant koju schmoll.gif
Atsakyti
"nes vakar kaip tik pasidariau ta proceduta t.y. sklerozavima kapiliaru"

idomu kokia kaina?? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rollick: 18 birželio 2009 - 12:25
mane irgi kankina si problema,irgi noreciau suzinoti kaina sklerozavimo.
Atsakyti
Sveikos as kai buvau paaugle turejau ant vedo nemazai tu raudonu kapileru tai nuejau i Lazerines chirurgijos centra ir man jas prisaude su lazeriu.Aisku malonumas tai nepigus ir gan skausmingas.Ten jie atsimenu skaiciuoja pagal lazerio impulsus ,o tu impulsu tikrai reik nemazai.
Praejo jau 10metu ir matau kad jau ir vel kai kur islenda.Na ant koju turiu viena kita,bet ir taip nesimato.
Na seip mane sudomino sklerozavimo procedura,kur ji daroma ir kokia kaina tos proceduros g.gif
Atsakyti