Įkraunama...
Įkraunama...

Sutrūkinėję kapiliarai ant kojų

QUOTE(Žmuoga @ 2014 03 28, 13:30)
Labas,
teko skaityti, jog kapiliarai plečiasi, kai kraujagyslės sutrūkinėja. Kad jų nedaugėtų, patariama sveikai maitintis, sportuoti ir vartoti daugiau vitamino C, kuris stiprina jų sieneles smile.gif

Sveikos 4u.gif
aš užvedžiau tą temą prieš nemažai metų, bet ji vis dar aktuali man 4u.gif

Žinot, kai ale protingi dėdės ir tetos pasako, kad geriausia vykdyti tuos tris dalykus kuriuos ir nurodėt, nu juokas ima ir tiek 4u.gif aišku tai įtakos turi.. nu bet čia tas pats kaip dabar dar pamenu, kai gal aštuntoje klasėje, biologijos vadovėlyje buvo parašyta - jei nenorite, kad ant veido būtų spuogų - reikia veidą prausti vandeniu biggrin.gif o aš tada kentėjau nuo paaugliškų spuogų.. doh.gif
Gyvenu sveikai, sportuoju, valgau kiek įmanoma sveikai (daug namie gaminiuosi, turiu močiutę iš kurios daug ką kaimiško parsivežu), nerūkau, mažai alkoholio vartoju..ir? kapiliarų turiu 4u.gif ir mama mano jų turi,ir sesuo. Skirtumas tas, kad man ir sesei jie atsirado anksčiau nei mamai 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Giedruma @ 2014 03 20, 12:16)
Radau tą tepaliuką iš kaštonų Kaštonų balzamas kojoms
Kiek teko pasiskaityti literaūroje,tai kaštonai turi labai daug gydomūjų savybių,ypač kas liečia uždegimus ,venines ligas,tai manau gal padėtų  g.gif  Dukrai mano ta problema iškilo,dar tik 20m. ojau kojose nemažai sutrūkinėjusių kapiliarų  doh.gif  pas mane tik dabar viena kita,vos matosi o jai daug,tai bandysim kaip nors natūraliai gydyt .

gal bandėt? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, ir as turiu ta pacia beda. Mazdaug nuo paauglystes atsirado mazu kapiliaru ciurnu srityje. O po gimdymo situacija pablogejo, dabar pilna ju yra ir slaunu srityje. doh.gif Kaip juos pasalinti?
Atsakyti