QUOTE(Žmuoga @ 2014 03 28, 13:30)
Labas,
teko skaityti, jog kapiliarai plečiasi, kai kraujagyslės sutrūkinėja. Kad jų nedaugėtų, patariama sveikai maitintis, sportuoti ir vartoti daugiau vitamino C, kuris stiprina jų sieneles
teko skaityti, jog kapiliarai plečiasi, kai kraujagyslės sutrūkinėja. Kad jų nedaugėtų, patariama sveikai maitintis, sportuoti ir vartoti daugiau vitamino C, kuris stiprina jų sieneles

Sveikos

aš užvedžiau tą temą prieš nemažai metų, bet ji vis dar aktuali man

Žinot, kai ale protingi dėdės ir tetos pasako, kad geriausia vykdyti tuos tris dalykus kuriuos ir nurodėt, nu juokas ima ir tiek

Gyvenu sveikai, sportuoju, valgau kiek įmanoma sveikai (daug namie gaminiuosi, turiu močiutę iš kurios daug ką kaimiško parsivežu), nerūkau, mažai alkoholio vartoju..ir? kapiliarų turiu

Papildyta:
QUOTE(Giedruma @ 2014 03 20, 12:16)
Radau tą tepaliuką iš kaštonų Kaštonų balzamas kojoms
Kiek teko pasiskaityti literaūroje,tai kaštonai turi labai daug gydomūjų savybių,ypač kas liečia uždegimus ,venines ligas,tai manau gal padėtų
Dukrai mano ta problema iškilo,dar tik 20m. ojau kojose nemažai sutrūkinėjusių kapiliarų
pas mane tik dabar viena kita,vos matosi o jai daug,tai bandysim kaip nors natūraliai gydyt .
Kiek teko pasiskaityti literaūroje,tai kaštonai turi labai daug gydomūjų savybių,ypač kas liečia uždegimus ,venines ligas,tai manau gal padėtų

gal bandėt?